Gootti.net

The Mission: "Another Fall From Grace"

Mustaa taustaa vasten harmaasävyinen valokuva tai piirros ihmisestä, joka vaikuttaa pyristelevän pudotessaan alaspäin.Julkaistaan 30.9.2016

The Mission julkaisee 2. syyskuuta ensimmäisen singlen tulevalta albumiltaan. Melodramaattisen sinkkulohkaisun nimi on "Met-Amor-Phosis". Sen tuottivat Tim Palmer ja Wayne Hussey yhdessä ja sillä kuullaan taustalaulajana HIM-yhtyeen keulahahmoa Ville Valoa. The Missionin mukaan kyseinen kappale julkaistaan vain digitaalisesti. Siihen sisällytetään bonukseksi akustinen kappale "Met-Amor-Phosis"-kappaleesta, sekä klubisoittoon istuva "The Black Star Remix". Sen teki Evansson.

Wayne Husseyn mukaan "Met-Amor-Phosis" valmistui kun yhtye matkusti Yhdysvaltojen Los Angelesista kohti San Franciscoa silloin kun David Bowien menehtymisestä oli saatu tietää.

Singlellä esitellään 30.9. ilmestyvää "Another Fall From Grace" -studioalbumia. Siitä tehdään CD- ja LP-painos, digitaalinen vaihtoehto, sekä DVD:n kanssa tuleva tupla-CD. DVD-kiekko pitää sisällään aikaisemmin julkaisematonta elävää kuvaa uransa alkuajoilta, nimittäin vuodelta 1987, jolloin The Mission keikkaili kotimaassaan Britanniassa tukemassa U2:ta. Osa videoaineistosta on vuodelta 1989.

"Another Fall From Grace" -albumin kappaleet:

 1. Another Fall from Grace
 2. Met-Amor-Phosis
 3. Within the deepest Darkness (Fearful)
 4. Blood on the Road
 5. Can’t see the Ocean for the Rain
 6. Tyranny of Secrets
 7. Never’s longer than Forever
 8. Bullets & Bayonets
 9. Valaam
 10. Jade
 11. Only You & You alone
 12. Phantom Pain

The Mission on:

 • Wayne Hussey
 • Simon Hinkler
 • Craig Adams
 • Mike Kelly

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5584 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 03. päivä syyskuuta 2016 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.