Gootti.net

Morticia avaa Oulussa, tänään!

  • Julkaistu lauantaina 28.07.2007
  • Avainsanat:

Mustat erittäin paksupohjaiset Platform-kengät luonnonvalkoista taustaa vasten. Kengät ovat mustaa nahkaa, niissä runsaasti solmia ja korkea varsi. Kengässä nauhojen lisäksi remmejä.Avajaiset kello 12:00

Kuten Gootti.net jo pari viikkoa sitten uutisoi, aikoo Morticia avata Oulussa uuden myymälän. Nyt Morticia paljastaa ensimmäisenä Gootti.net:in kautta, että uuden liikkeen ovet avautuvat tänään lauantaina 28. päivä osoitteessa Pakkahuoneenkatu 10. Goottiliikkeen tarkka avautumishetki on tasan klo 12:00.

Morticia kertoo Oulun liikkeen avajaisten kunniaksi paikalta löytyvän pientä purtavaa, juotavaa sekä tietysti avajaistarjouksia.

Morticia etsii tällä hetkellä uuteen Oulun myymäläänsä työharjoittelijaa. Tästä harjoittelupaikasta kiinnostuneet henkilöt voivat soittaa yrityksen nettisivuilla ilmoitettuun puhelinnumeroon saadakseen toimenkuvasta tarkempia tietoja.

Morticia Oulussa:

Pakkahuoneenkatu 10,
90100 Oulu

Aukioloajat:

  • Ti-Pe kello 10:00–18:00
  • Lauantaisin kello 10:00–17.00

Yrityksellä on jo myymälöitä Helsingissä, joista vanhin ja ehkä tunnetuin sijaitsee osoitteessa Eerikinkatu 9. Toinen Mortician liikkeistä löytyy Keskuskatu 6:sta, kolmas taas Kampin liikekeskuksesta.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5579 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 24. päivä joulukuuta 2008 kello 10:10. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.