Gootti.net

Pseudokrupp Project: "This Is The New Black"

Vesiväriroiskeita valkoista taustaa vasten.Julkaistaan 9.11.2018

Berliiniläisen Pseudokrupp Projectin uusi albumi on tanssittavaa electron ja industrialin yhdistelmää esitettynä saksaksi. Marty Zänkertin vuonna 2008 perustama projekti on tätä ennen julkaissut kolme albumia ja kuvassa näkyvä "This Is The New Black" on siten järjestyksessä neljäs sellainen. Levy tarjonnee kuuntelemisen arvoisia hetkiä etenkin Orange Sectorin, Agonoizen, E-craftin tai Funker Vogtin edustaman tyylin faneille.

Vielä muutaman päivän ajan Pseudokrupp Projectin tuorein albumi on "Love, Hate And Other Drugs" kolmen vuoden takaa.

"This Is The New Black" -albumin kappaleet:

 1. Einleitung
 2. Egal Was Kommen Mag
 3. Am Puls Der Zeit
 4. Demons Behind Glass
 5. Mein Weg!
 6. Folget Mir!
 7. Noise In Your Head
 8. There Was A Time
 9. Friede Den Hütten
 10. One Way Ticket
 11. Nice To Hate You
 12. Faith In My Own Truth
 13. Rette Sich Wer Kann
 14. A Song About Leaving

Pseudokrupp Project on:

 • Marty Zänkert (musiikki, laulu ja sanoitukset)
 • Thomas Beschoner (soittimet live-esiintymisissä)
 • René Plicht (soittimet live-esiintymisissä)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5581 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 03. päivä marraskuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.