Gootti.net

Studio-X: "Wrong"

 • Julkaistu sunnuntaina 04.11.2018
 • Avainsanat:

Piirros tai maalaus valkoiseen kaapuun puetusta haamusta, joka savuisassa, ränsistyneessä käytävässä. Kuvan yläsassa Studio-X:n logo, alaosassa albumin nimi.Julkaistaan 30.11.2018

Australialainen Studio-X julkaisee kuukauden viimeisenä päivänä seuraavan albumin, kuvassa oikealla näkyvän "Wrong"-nimisen technoa ja industrialia sisältävän ryöpyn. Sen tekemiseen osallistui Studio-X:n vakiokokoonpanon muodostavan Lawrie Bayldonin lisäksi Bridgette Collins. Albumin julkaisee belgialainen levy-yhtiö Alfa Matrix.

Yhtyeen mukaan albumin nimikkoraita "Wrong" edustaa melankolista synkistelypoppia. EBM-vaikutteita kuullaan kappaleessa "Media" ja dark electroon nojaavia hetkiä biisissä "Asylum".

"Wrong"-albumin kappaleet:

 1. Asylum
 2. Disease
 3. Motivation
 4. Media
 5. Voices
 6. Approach
 7. Vampire
 8. Slave
 9. Wrong
 10. Questions
 11. Windows
 12. L4d2

Studio-X on:

 • Lawrie Masson
 • Bridgette Collins

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5579 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 04. päivä marraskuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.