Gootti.net

Shiv-r julkaisee "Hold My Hand" -debyyttialbumin

  • Julkaistu torstaina 13.08.2009
  • Avainsanat:

Shiv-r:n Pete harmaata taustaa vasten mustiin pukeutuneena. Miehellä mustat hiukset, kalpeat kasvot ja kasvojen päällä jonkinlainen kangaspala. Miehellä myös mustat nahkahansikkaat, jotka laitettu korville.Kuva: Matthew Burgess

Australian Shiv-r (www.shiv-r.com) ilmoittaa vieneensä debyyttialbuminsa "Hold My Hand" nauhoitusruljanssin kunnialla päätökseen ja aikovansa pian tuoda yleisölle tarkempia tietoja levyn kappaleista, kansitaiteesta ja julkaisupäivämäärästä. Elektronista musiikkia sykkivä Shiv-r aikoo julkaista esikoisensa Infacted Recordingsin kautta solmittuaan levy-yhtiön kanssa sopimuksen kesäkuun jälkimmäisellä puoliskolla. Infacted Recordings on erikoistunut julkaisemaan musiikkia tummasävyisen elektronisen musiikin toimijoilta. Levymerkin bändikatalogista löytyy sellaisia nimiä kuin Grendel, Soman, Reaper, Frozen Plasma, Heimataerde ja Liquid Divine.

Shiv-r julkaisi heinäkuussa 2008 maxisinglen "Parasite". Se sisältää neljä biisiä, joista levyn avausraita on sen nimikkokappale. Kiekolla kuullaan myös vaihtoehtoinen versio "Parasite"-kappaleesta. Ennen single bändi loi yhden remixin japanilaiselle Blood-nimiselle bändille kappaleeseen "Lost Sky". Bloodin albumille luotiin remixejä myös m. Noir du’Soleilin sekä Spectrum-X:n toimesta.

Shiv-r on:

  • Lee Bulig (musiikki)
  • Pete Crane (laulu ja musiikki)

Kaksipäinen Shiv-r on suhteellisen nuori toimija dark electro -musiikin rintamalla. Bändin toinen puolisko, Lee Bulig, on julkaissut Stark-sooloprojektinsa kautta jo ennen Shiv-r:n käynnistymistä kaksi albumia ja yhden EP-CD:n. Pete Crane puolestaan luo musiikkia The Crystalline Effectiin — yhtye on julkaissut pari pitkäsoittoa ja yhden EP-äänitteen. Shiv-r hakee omaan musiikkiinsa vaikutteita ainakin Hocicolta, Headscanilta, Haus Arafnalta, Combichristilta, Megalopsyltä ja Infected Mushroomilta, sekä S.K.E.T-koplalta. Shiv-r:n musiikkiin voi tutustua siirtymällä bändin MySpace-sivuille.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5582 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 13. päivä elokuuta 2009 kello 15:03. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.