Gootti.net

Veljanov julkaisee sooloalbumin marraskuussa

Profiilikuva Alexander Veljanovista, joka on Deine Lakaienin laulaja. Hänestä näkyy sivuprofiili mustaa taustaa vasten. Miehellä tummanruskea tukka ja yllään tummanvioletti puku. Miehellä tyyni ilme kasvoillaan ja hän katsoo vasemmalle.Kuvassa Alexander Veljanov

Berliiniläinen Alexander Veljanov, joka tunnetaan parhaiten darkwavea soittavan Deine Lakaienin laulajana, tulee julkaisemaan uuden sooloalbumin 7. marraskuuta 2008. Artistin tuoreinta pitkäsoittoa edeltää 24. lokakuuta ilmestyvä single. Saksalaismuusikko uutisoi tulevansa julkaisemaan ensimmäisen oman albuminsa kappalelistan ja muut yksityiskohdat virallisilla MySpace-sivuillaan.

Veljanov tulee tekemään erityisen live-esiintymisen 16.10. kotikaupungissaan Berliinissä sijaitsevan Admiralspalastin lavalla. Liput keikalle maksavat 27 euroa ja ne voi tilata ennakkoon lippupalvelu Eventimistä. Ovet avautuvat kello 19:30 ja keikka starttaa tasan kello 21 aikaan.

Ernst Hornin kanssa vuonna 1985 perustetun Deine Lakaienin kautta tutuksi tullut Alexander Veljanov on vuosien varrella osallistunut sooloprojektinsakin lisäksi lukuisiin muihin musiikillisiin viritelmiin. Hän toimi 1990-luvun alkuajoista lähtien berliiniläisen Run Run Vanguardin laulajana. Deine Lakaienin edustamasta genrestä poiketen RRV edusti kitaravetoista rockia. Veljanovin ensimmäinen sooloalbumi oli "Secret Of The Silver Tongue". Se sisältää laulumusiikin lisäksi "oikean" bändin kanssa soitettuja kappaleita. Marraskuussa ilmestyvä pitkäsoitto on jo kolmas täyspitkä soolorykäisy, mutta niiden lisäksi Veljanovin meriitteihin kuuluu lisäksi kolme MCD:tä ja mm. Edgar Allan Poe Projektin toteuttaminen vuoden 2006 päivinä.

Deine Lakaien tiedotti hiljattain joutuneensa perumaan kaikki Kiinaan kaavailemansa konsertit johtuen maassa tapahtuneesta maanjäristyksestä. Bändi pahoitteli keikkojen peruuntumista ja kertoo ottavansa osaa siihen suunnattomaan suruun, joka koppasi sikäläistä väestöä.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5579 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 07. päivä joulukuuta 2008 kello 19:07. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.