Gootti.net

VNV Nation: "Judgement"-albumin yksityiskohtia

 • Julkaistu keskiviikkona 28.02.2007
 • Avainsanat:

VNV Nation -yhtyeen jäsenet, eli kaksi miestä, seisovat suurehkon laatikkomaisen rakennuksen edessä. Rakennuksen takana on sininen, mutta pilvinen, taivas. Miehillä on yllään mustat vaatteet, heillä on lyhyet hiukset.VNV Nationin jäsenet

VNV Nation (www.vnvnation.com) -bändin tuorein albumi, "Judgement", sisältää 10 uutta biisiä. Albumi on jatkoa yhtyeen vuonna 2005 julkaisemalle "Matter And Form" -nimiselle levylle. Gothtronic-sivustolla on paljastettu runsaasti yksityiskohtia bändin tuoreimmasta julkaisusta.

"Judgement" julkaistaan huhtikuun 6. päivä bändin levy-yhtiön, Anachron Soundsin, kautta. Levy ilmestyy USA:ssa Metropolis Recordsin uunista. Albumi on laitettu ennakkomyyntiin Indiedetectiven nettikauppaan.

"Judgement"-albumin kappaleet:

 1. Prelude
 2. The Farthest Star
 3. Testament
 4. Descent
 5. Momentum
 6. Nemesis
 7. Secluded Spaces
 8. Illusion
 9. Carry You
 10. As It Fades

Gothtronic-sivustolla julkaistussa "Judgement"-albumia käsittelevässä uutisessa paljastetaan, että uuden albumin motto bändille on "Tuomiopäivä ei ole tulossa, ei tarpeeksi pian". VNV Nation -yhtyeen Ronan Harris on paljastanut Gothtronicille miehen mietteitä jokaisesta uuden albumin biisistä:

 1. Predule on instrumentaalinen biisi, joka on kunnianosoitus 1970-luvun elektronisen musiikin artisteille. Biisi on alkusoitto, se sisältää musiikillisia viittauksia albumin muihin biiseihin.
 2. The Farthest Star on melodinen, hetkittäin melankolinenkin.
 3. Testament on biisi, joka kolahtaa niihin kuuntelijoihin, jotka tykkäsivät "Matter And Form" -kiekon indie-tyylisistä kappaleista.
 4. Descent on hitaasti jauhava, vanhan koulukunnan industrial-biisi, jonka sanoituksissa ei taatusti käsitellä koiranpentuja tai auringonkukkia. Ronan uskoo, että tätä kappaletta eräät yksilöt tulevat kuuntelemaan mielellään ennen yöpuulle vetäytymistä.
 5. Momentum on yksinkertainen tbm-biisi. Ei sisällä turhia biittejä tai bassokuvioita, mutta sisältää sen sijaan lauluääntä.
 6. Nemesis on nopeatempoinen kappale, jossa kuullaan runsaasti syntikkakitaraa. Ronanin yksi suosikkibiiseistä "Judgement"-julkaisulla — mies odottaa kuumeisesti pääsevänsä soittamaan tätä kappaletta livenä.
 7. Secluded Spaces on biisi, jonka Ronan on halunnut tehdä jo vuosia. Temmoltaan hitaampi kuin "Nemesis". Tarkoituksella laitettu seuraamaan kiivasta biisiä — tuo kontrastia.
 8. Illusion on balladimainen kappale, jonka lauluosuudet piti äänittää pariinkin kertaan, sillä biisin sanoituksissa oli eräs rivi, joka ei sopinut kappaleen tyyliin.
 9. Carry You on myöskin Ronanin yksi suosikkibiiseistä tällä julkaisulla. Kappale on osittain huomionosoitus 1980-luvun syntikkabändeille.
 10. As it fades instrumentaalinen rykäisy, joka päättää albumin. Tuotettu aamuyöllä kello 03:00. Ronan haluaisi tämän biisin kestävän ainakin kolme minuuttia kauemmin.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5583 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 25. päivä joulukuuta 2008 kello 09:09. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.