Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

"Kirkonpolttajat" ja uskovaiset/tavikset

Kirjoittanut: Mariel (Nimetön)
 • Lähetetty: 30.10.2006 13:44
Lainaus: Moondancer Just se siinä ärsyttää, et ne tuputtaa, ja luulee että olet jotenkin onneton, ku oot gootti.

Niin juuri. Kuule aina kaikkien sanovan että, "Hei, hanki elämä. Eikö toi oo masentavaa. Nauti elämästäs, älä tuhlaa sitä!" Ja mie yleensä melkein huudan takaisin että miulla on jo elämä. Ja että mie nautin siitä mitä mie oon, en koskaan, en ikinä haluaisi olla joku muu kuin oma itseni. Kaikki tuntuu luulevan että niillä ei ole elämää jotka pukeutuu mustaan. Se on naurettavaa. Ja miust se on niin lapsellista puuttua toisen elämään, varsinkin jos ihan tuntematon on. Ihmiset ei nykyään tunnu enää ymmärtävän mistään mitään.Aivan! Kaikki kuvittelee, että sä oot synkkä, elämäniloton ja masentunu, jos oot gootti. Eikö ne ihmiset millään tajua!
Kirjoittanut: Mariel (Nimetön)
 • Lähetetty: 30.10.2006 13:47
Lainaus: Iiriva Elikkäs, mie sain sellasen ällöttävän pinkki/oikeen kirkaan violetin villapaidan vanhemmiltani synttärilahjaksi. Se on siis aivan hirveä. Mutta en kehtaa sanoa vanhemmilleni pahasti, mitä pitäisi tehdä? Enkä mistään hinnasta kyllä laittaisi tuota paitaa päällekkään...Ei nyt oikeen kuulu aiheeseen... Mutta määki saan melkeenpä kerran vuodessa mummiltani ärsyttäviä vaaleensinisiä villapuseroita ja muuta kamaa. Joten tuttu tunne. En vaan käytä niitä. Tungen ne vaatekkaappiin takimmaiseen hyllyyn... Sinne ne jää.

Lainaus: Iiriva ei siihen kuole.


Niin.
Kirjoittanut: Cata (Aktiivi)
 • #13
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 30.10.2006 14:25
miua muuten otti päähän toi, kun reilu vuosi sitten olisiko ollut, kohua tuosta mainoskampanjasta. Eroa kirkosta-sivusto ei saanut mainostaa itseään bussien kyljissä. Helvetti! Jeesustelijat ja liity kirkkoon-sivusto olisi varmasti saanut.
tällasta tää uskonnonvapaus vissiin on. Sallitaan kyllä, mutta valtionuskontoa tietysti suositaan.
Kirjoittanut: SaMArA (Jäsen)
 • #14
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 30.10.2006 17:25
Joskus yläasteella oli uskonnontunnilla vieraana joku ex-saatananpalvoja joka paasas kauheesti siitä, kuinka mustiin pukeutuvilla on oikeasti niin paha olla >
Täyttä P*skaa! Vaikka sillä itsellään olisi ollut kurjaa niin ei tarvitse yleistää!
Kirjoittanut: Raivonkyynel (Nimetön)
 • Lähetetty: 30.10.2006 17:30
Lainaus: Cata Eroa kirkosta-sivusto ei saanut mainostaa itseään bussien kyljissä. Helvetti! Jeesustelijat ja liity kirkkoon-sivusto olisi varmasti saanut

Joo, katoin itekin sitä juttua vähän että wtf. Ja perusteluinahan tuohon taisi olla että koska se nettiosoite sisälsi "kehoituksen", se koettiin siellä liikennelaitoksella häiritsevänä tai jotain. Kissanp*skat.
Että tervetuloa Suomeen.
Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
 • #16
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 30.10.2006 18:56
Lainaus: SaMArA

Joskus yläasteella oli uskonnontunnilla vieraana joku ex-saatananpalvoja joka paasas kauheesti siitä, kuinka mustiin pukeutuvilla on oikeasti niin paha olla >

Mistä h..tistä ne löytää semmosia?
Kirjoittanut: SaMArA (Jäsen)
 • #17
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 30.10.2006 19:11
Lainaus: poison Mistä h..tistä ne löytää semmosia?

H*lvetin hyvä kysymys...
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 01.11.2006 15:39
ne oli varmaan maksanu sille, et se sanoo kaikkien mustiin pukeutuvien kärsivän. tai sit se ex-saatananpalvoja vaa sit aikanaan kuulu sellaseen seurueeseen, jolla meni vaan elämä päin helvettiä, eikä tuntenut muita. Stereotypiat on persiistä. möff
Kirjoittanut: Mariel (Nimetön)
 • Lähetetty: 01.11.2006 16:11
Lainaus: SaMArA Joskus yläasteella oli uskonnontunnilla vieraana joku ex-saatananpalvoja joka paasas kauheesti siitä, kuinka mustiin pukeutuvilla on oikeasti niin paha olla >


Helkkari soikoon! Oikeesti.???? :O
Mää oon esimerkiksi hyvä esimerkki maailman iloisimmasta tytöstä, joka hymyilee ja nauraa kokoajan, ja mulla on asiat tooosi hyvin, eikä yhtään paha olla - ja mä pukeudun paljoltikin mustaan!
Helkkari....
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 01.11.2006 16:28
Lainaus: Cata Jeesustelijat ja liity kirkkoon-sivusto olisi varmasti saanut.


Itse asiassa niin saikin. Helsingin seurakunta veti äärirasittavaa armo-kampanjaa juuri tuon kohun aikaan tai vähän sen jälkeen. Jos olisin jaksanut, olisin voinut ilmoittaa siitä samalle taholle kuin mihin Eroa Kirkosta -mainoksista oltiin valitettu.

Lainaus: SaMArA Joskus yläasteella oli uskonnontunnilla vieraana joku ex-saatananpalvoja joka paasas kauheesti siitä, kuinka mustiin pukeutuvilla on oikeasti niin paha olla


Ex-saatananpalvaajathan ovat oikeasti jollain tavalla mielenterveydeltään vikaisia. Ensin mennään yhteen hihhulilahkoon, ja siitä päästään eroon yleensä vain toiseen samanlaiseen liittymällä. As simple as that. Siksi niitä löydetään koulujen uskonnontunnille tukemaan kiihkoilevien opettajien mielipiteitä.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit