Warning: Use of undefined constant default_charset - assumed 'default_charset' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/kuopassa/public_html/keskustelu/index.php on line 3
Kitinät, natinat, vikinät ja muut valitukset! - Sivu 78

Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kitinät, natinat, vikinät ja muut valitukset!

Kirjoittanut: Funereal Soul (Inkvisiittori)
 • #771
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 07.07.2012 09:15

Lainaus: mlrd

mutta mikä perkele näitä ylläreitä kasaa mahollisimman huonoiksi yhdistelmiksi varoittamatta?

Uh.. Tuo kuulostaa jo aika "ei niin kivalle". Tuollasista asioista olis kyllä varsin kiva kuulla etukäteen, jotta osaisi edes jollain tapaa varautua ja asennoitua..

Ja kitinää : Kuuma!!! En kestä. Inhoan kuumuutta. Sellainen +20 ja pilvista olisi varsin hyvä maksimi näin kesäisin..
Kirjoittanut: Wormboy (Jäsen)
 • #772
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 08.07.2012 00:57
Kiitos Gootti.net kun pidit minut hereillä myöhään viimeyönä. Kolmen aikoihin vilkaisin ulos ikkunasta ja joku idiootti oli siellä jo irrottamassa meidän venettä laiturista. Herätin sitten porukat ja ne hääti sen tyypin.
Ilmeisesti kännissä meinasi päästää meidän veneen itekseen sinne järvelle lillumaan ihan huvin vuoksi.
Ihme hiippareita täälläkin liikkuu.
Kirjoittanut: Kuolonenkeli (Nimetön)
 • Lähetetty: 08.07.2012 01:07

Lainaus: Wormboy

Ihme hiippareita täälläkin liikkuu.

kyää niitä hiippareita täältäkin läytyu... esim. mun isän koti oli pengottu ihan kokonaan vähän aikaa sitten, jotkut oli ihan kuutamolla tullu ja yrittäny pöllii kaikkee mahollista.... ja sekasin ne oli ollukkin, koska ryöstösaaliin seassa oli ollut mm. sähköhämmasharjan laturi xD
vähän aikaa sitten myös yksi saman pihan ja mun isän omistaman auton avaimet oli otettu, mutta ei ne aineissa ollu saanut edes avaimilla autoa käyntiin ja yrittäneet johtoja stten kuoria... ei oo osannu sitäkään ja sitten oli yritetty saada takakontti auki, mutta ei ollu onnistunu sekään ja ne oli sitten rikkonu sen lukon.... viisaita ne hiipparit täälläpäin...
Kirjoittanut: Salmonelle (Nimetön)
 • Lähetetty: 08.07.2012 03:20
Ja mää puolestani voisin ruikuttaa miesasioistani vaikka maailman tappiin. Niin ja siitä, että yliopistopaikkaa ei tullut. Nyt harkitsen lähtöä vuodeksi Saksaan pakoon tätä kaikkea. Voisko siellä joku komea germaani hurmata mut ja viettää mun kanssa suhteellisen helppoa elämää?
Kirjoittanut: Vampiric_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 08.07.2012 15:31
Koko hemmetin viikonloppu on menny aivan päin mäntyä.
Olen odottanut lumousta 3 vuotta ja nyt kun sinne pääsi, ei ole yhtään fiilistä.
Eilen oli melko huono fiilis ja vahvistui vaan erinäisten asioiden takia, mm. kengät hajos ja sain kävellä sukkasiltani kotiin. Ja se armoton päänsärky.
Tänään olisi sitten vielä viimeinen meno ilta mutta täällä istun vieläkin yöhousut ja t-paita päällä ja mietin että vaivaudunko lähteä ollenkaan !
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 08.07.2012 23:16
Teinispekkelit ovat löytäneet mopoautoistaan, mopedeistaan ja skoottereistaan äänitorven. Löytö saa heissä aikaan halun naputtaa töötillä jotain morsekoodia keskellä päivää, yötä tai mitä tahansa vuorokaudenaikaa. Pakko pitää titinallejengin piipityksestä huolimatta asunnon räppänöitä auki kun on niin lämmin.
Kirjoittanut: Giffirt (Jäsen)
 • #777
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 08.07.2012 23:51
Kaksi viikkoa kipeänä. Viikon antibioottikuurilla. Nyt alkaa muuten helpottaa, mutta yskä ei ota lähteäkseen. Tässä alkaa kohta huumorintaju loppua.

Lisäksi tuli hiton paha olo kun söi. Eiliset pitsanjämät ei vissiin ole kaikesta samaa mieltä elimistöni kanssa. Jos nyt vielä saisi ruokamyrkytyksen niin se kruunaisi tämän kahden viikon sairastelun täydellisesti.

Kolmantena mainittakoon se, että pientä nörttiä nakertaa Marvelin tapa numeroida niiden sarjakuvat aivan täysin järjettömällä tavalla niin, että oikean lukemisjärjestyksen voi selvittää vain koska ihanat ihmiset ovat tehneet selkeitä listoja Wikipediaan.
Kirjoittanut: Pelkuri (Jäsen)
 • #778
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 09.07.2012 04:05
Tässä pitäisi yrittää nukkuakin kun huomenna on tärkeää menoa ja siellä ei saisi nukahtaa pystyyn. Mutta kun tämä pahuksen vatsa on kipeä. Ei tässä nyt yksinkertaisesti voi nukkua. Huomenna on varmasti tooodella hauskaa
Kirjoittanut: Funereal Soul (Inkvisiittori)
 • #779
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 09.07.2012 08:02

Lainaus: kuopassa

Teinispekkelit ovat löytäneet mopoautoistaan, mopedeistaan ja skoottereistaan äänitorven

Ai tätä tapahtuu myös muualla.. Kyllä viimeyönä teki melkein lähteä pihalle vääntään tuohon tielle jonkinlaista piikkimattoa.. Muutenkin kuuma ja erittäin huono uninen. niin sitten oikein laumassa pörräillään ja kiusataan muita ihmisiä!
Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #780
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 09.07.2012 11:56
Perhanan kaavoihin kangistuneet vanhukset, eivät halua päivittää sähkösopimustaan halvempaan ja ekologisempaan vain siksi, että ovat aina olleet samalla yhtiöllä asiakkaana. Eivät vaikka säästäisivät ihan merkittäviäkin summia rahaa vaihtamalla. Ketuttaa tuollaisille jäärille soitella...

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit