Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Biletättekö?

Kirjoittanut: Pic (Jäsen)
 • #21
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 06.02.2007 07:41

Lainaus: Ximmo

En ole kuullutkaan masennuslääkkeistä, jotka estäisivät dokaamisen. Kumpaa meistä on huijattu?


Mulla on pakkoneuroosilääkitys ja sen kanssa ei sais dokata, mu joskus satunnaisesti jätän vaan tabuja ottamatta jos haluan ottaa jotain vahvempaa.
Kirjoittanut: jeeves (Aktiivi)
 • #22
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 06.02.2007 07:54
näin on.useimpien mielialalääkkeitten kanssa ei saa juoda vettä väkevämpää. koska se saatttaa taas vähän huonontaa vaikutusta tai lisätä oireita, toisin sanoen näet joka puolella vaikkapa vihreita pikku-ukkoja, jos hieman kärjistetysti ilmaistaan asia. nimim. freudin onglemateoriaan ja mielialahäiriöihin perehtynyt pikku näsäviisastelija suoraan koulunpenkiltä.
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 06.02.2007 12:09
No eihän sitä paljon minkään lääkkeen kaa sais viinaa ottaa, mut esim benzojen kaa se tehostaa kivasti vaikutusta. En todellakaan harrasta enää moista, ja varoitan myös muita tätä tekemästä! Tämä seuraava on opetustarina: Kerrankin heräsin lattialta ja oksensin jotain isoja, sulamattomia paloja ja verta. Miksi? No sen takia tietysti, et olin päättänyt "pitää hauskaa" 50:n xanorin ja vodkapullon kera! En muistanut koko päivästä yhtään mitään, kaikkialla lojui vaan tyhjiä benzolätkiä ja kämppä oli mullin mallin. (asuin Oulussa tuolloin). Kun avasin jääkaapin oven, siellä oli avattuna puolen kilon kanapaketti (raakaa hunajamarinoitua kanaa), paketista törrötti haarukka, ja kun näin että kanasta oli yli puolet syöty, lensi laatta uudestaan. Eli olin mennyt popsimaan raakaa kanaa suoraan paketista haarukalla! Meni yli vuosi, ennen kuin kykenin syömään kanaa (ihan paistettua) seuraavan kerran. Eli tällaista "kivaa" se sekakäyttö mm aiheuttaa. Parasta kertoo aina välillä näitä inhottavia kokemuksia, niin ei ala täällä kukaan hölmöillä vastaavia.
Kirjoittanut: Ximmo (Aktiivi)
 • #24
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 06.02.2007 13:02

Lainaus: jeeves

useimpien mielialalääkkeitten kanssa ei saa juoda vettä väkevämpää. koska se saatttaa taas vähän huonontaa vaikutusta tai lisätä oireita, toisin sanoen näet joka puolella vaikkapa vihreita pikku-ukkoja, jos hieman kärjistetysti ilmaistaan asia


Siis mistä tämä tieto on peräisin? Itse oon popsinut pilleriä jos jonkinlaista ja mun lekuri ainakin sanoi, ettei normaalit mielialalääkkeet vaikuta dokailuun mitenkään. Lähipiirissäni syödään käytännössä kaikkia mahdollisia merkkejä eri mielialalääkkeistä ja eipä tunnu kenelläkään suuremmin bilettämiseen vaikuttavan.

No mut joo, kai teillä sitten on jälleen parempaa tietoa.
Kirjoittanut: jeeves (Aktiivi)
 • #25
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 07.02.2007 15:52
psykologian 5. kurssin kirjasta ja aineen opettajalta. kirjan nimi on Yksilöllinen ihminen, kirjoittanut ties kuka. kustantaja oli joku .. joku tavallinen kuten vaik otava. no ei se bilettämiseen vaikuta mutta se vaikuttaa lääkkeiden tehoon huonontavasti. riippuu tietty lääkkeen ainesosista. eihän voi vaikka sanoa että kaikki vitamiinit auttavat rautaa imetymään, koska se ei ole niin. vain c-vitamiini. hieno esimerkki.
Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
 • #26
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 07.02.2007 16:39

Lainaus: Ninni

Miksi? No sen takia tietysti, et olin päättänyt "pitää hauskaa" 50:n xanorin ja vodkapullon kera!

Älkää vaan ottako mallia. Mullakin on tuttavia, jotka on tehneet noin, mutta ei kannata. Itselläni eräs lääkitys poisti tyystin viinanhimon, niinkuin kanssani miittailleet ovat voineet huomata. Ei vaan tee enää mieli
Kirjoittanut: TheSecret (Aktiivi)
 • #27
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 07.02.2007 18:48

Lainaus: poison

Itselläni eräs lääkitys poisti tyystin viinanhimon, niinkuin kanssani miittailleet ovat voineet huomata. Ei vaan tee enää mieli


Tollanen lääkistyshän on vaan positiivinen! Juomisesta tulee vaan paha olo, ja sit v*tuttaa että pitikin mennä juomaan. Sit juo ku v*tuttaa, ja siitä alkaa kierre. Joten ihan hyvä vaan tommonen, ainakin minusta.
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 07.02.2007 18:59
Hoo, menen kerrankin bilettämään, kun sain kutsun naamias-synttäribileisiin. Pukeudun vieläpä hipiksi, päälläni mm. isäni vanha, oikea, vaaleanvihreä hippipaita suoraan 60- ja 70-lukujen vaihteesta! ynnä muuta sellaista kivaa, jotain ei niin minua...
Kirjoittanut: Ximmo (Aktiivi)
 • #29
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 07.02.2007 19:07

Lainaus: jeeves

psykologian 5. kurssin kirjasta ja aineen opettajalta. kirjan nimi on Yksilöllinen ihminen, kirjoittanut ties kuka. kustantaja oli joku .. joku tavallinen kuten vaik otava.


Koulukirjat + opettaja vs. lääkärit

Jostain syystä lyön vetoa tuon jälkimmäisen vaihtoehdon tietämyksen puolesta. Koulukirjoissa on aina ollut valtiovallan propagandaa ja muuta sinnepäin tietoa, koska on vaan yksinkertaisesti parempi sanoa tietyt asiat tietyllä tavalla. Tosin aiemmin se oli hupaisampaa, rotuoppi oli vielä 1950-luvulla suomalaisissa maantiedon kirjoissa. Ja täällä sentään kirjat ja koulutus on huipputasoa, joten sopii vaan miettiä, miten muualla...

Joo mutta tää meni off-topiciks. Jatkakaa, en halua tähän enää tarttua.
Kirjoittanut: Satyricona (Jäsen)
 • #30
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 09.02.2007 17:43
Äitini on yleislääketieteen lääkäri ja psykoterapeutti ja hän ainakin on kertonut, ettei masennuslääkkeiden kanssa sovi alkoholia käyttää ja tätä ohjeistusta jakaa masennuspotilailleen.
Kyllähän monet käyttävät lääkkeitä samanaikaisesti, kuin juovat, muttei tämä ole suositeltavaa.

Oireet voivat vain pahentua ja on siinä maksakin aikamoisella koetuksella.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!