Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Oikea levy vai soittolista?

Kirjoittanut: Nightmare (Jäsen)
 • #61
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 07.05.2008 17:50
Oikeat levyt on ehdottomasti kivempia. Rahaa ei ole niihin tungettavaksi paljon, mutta yritän kyllä ostaa levyjä aina kun raaskin. Koneella on toki suurin osa musiikista ja tässä sitä kuuntelen, mutta levyt ovat ihania. Polttamisessa en näe järkeä, koneella voi kuunnella sitä mitä ei aidoilla levyillä ole.
Kirjoittanut: Azrael (Aktiivi)
 • #62
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 07.05.2008 18:25
Minäkin arvostan paljon enemmän oikeita levyjä, kuin koneelle ladattua musiikkia.
Lataan kyllä itsekin koneelle musiikkia entuudestaan tuntemattomilta bändeiltä ja artisteilta, mutta jos oikeasti tykkään jostakin orkesterista, niin pyrin kyllä ostamaan heidän levynsä itse.
Polttamista en harrasta itsekään, sillä itse poltetuista levyissä ei yksinkertaisesti tule sitä samaa fiilistä kuin minkä niistä aidosta saa.
Kirjoittanut: Deadboy (Aktiivi)
 • Lähetetty: 11.06.2008 15:42
Tuossa nopeasti kun laskeskelin niin 500 albumin raja taitaa mennä kohta rikki. En kyllä tarviisi näin paljon levyjä, niistä mitä ei ole kuunnellut vuosiin voisi alkaa luopumaan, mutta kun niissä on muistoja, tunnearvoa ja sit kun on tämä DJily-harrastuskin niin välillä tarvii soittaa sellaisiakin mitä ei tule enää kuunneltua. Esim. joku aika sitten soittelin levyjä yhdessä bändi-illassa missä oli thrashmetalli-orkkia ja soittelin sitten tyyliin sopivasti esim. Testamentia jota en ole kuunnellut yli kymmeneen vuoteen. Siinä samalla harmittelin että olin myynyt pois vanhoja hevilättyjä kun niitä olis tarvittu.

PS. Taisin tuolla aiemmin tässä ketjussa kirjoitella puutaheinää kun väitin jo silloin että täyspitkiä olisi 400-500. Ei niitä siihen aikaan ollut kuin noin 400 ilmeisesti.
Kirjoittanut: Elvira (Aktiivi)
 • #64
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 11.06.2008 15:46

Lainaus: Deadboy

Tuossa nopeasti kun laskeskelin niin 500 albumin raja taitaa mennä kohta rikki.

Nostaa hattua ja leikkii yksinänsä tekevänsä aaltoliikettä.

Harmittaa muuten niin peevelisti, jos on menny myymään jotain levyjä, joita ei sillä hetkellä ole ajatellut kuuntelevansa tai tarvitsevansa. En enää myy mitään huonojakaan ostoksia, vaan haudon niitä itselläni odottamassa päivää, jolloin niitä taas tarvitaan.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit