Warning: Use of undefined constant default_charset - assumed 'default_charset' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/kuopassa/public_html/keskustelu/index.php on line 3
Missä haluaisitte asua? - Sivu 6

Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Missä haluaisitte asua?

Kirjoittanut: Sharida (Jäsen)
  • #51
  • Arvo: Asiantuntija
  • Lähetetty: 25.02.2010 15:25
Minulle ehtoina on vain pääkaupunkiseutu ja haluan ehdottomasti pois kerrostalosta! Kyllä tämä nyt opiskelun ajan menee, kun joutuu muutenkin köyhäilemään kaikessa, mutta opiskelun jälkeen olisi aivan unelma oma pieni omakotitalo tai edes se rivitalon pätkä jossain luonnon lähettyvillä! Jos niitä mukuloita joskus siunaantuu niin haluan, että he kasvavat luonnon helmassa eivätkä missään asfalttiviidakossa :P
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit