Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Naapurit

Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 08.04.2009 11:53
Alakerrassa kaksi räkyttävää koiraa, ja suoraan alapuolellani perhe joka alkaa mölytä heti aamukahdeksalta, ja jossa ilmeisesti on pieniä lapsia ja äänekäs tv. Kiva kun mökä kantautuu pattereita pitkin suoraan makuuhuoneeseeni... Muuten naapurit ovat ihastuttavan hiljaisia.
Kirjoittanut: Lacy gloom (Aktiivi)
 • #22
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 08.04.2009 12:02

Lainaus: Heetteri

Kiva kun mökä kantautuu pattereita pitkin

No niinpä! Ja varsinkin kun muut naapurit ärsyyntyvät meteliin ja (juuri siksi, että se ääni kuuluu kunnolla) alkavat hakata patteria ties millä pesismailalla.
Sitten ärsyttää tuo seinänaapuri, kun se polttaa makuuhuoneensa ikkunassa ja se tupakan haisu tulee sitten meidän makuuhuoneeseen. Reilu vuosi sitten lopetimme tupakoinnin, niin ei haluaisi sitä omassa kodissaan haistella!
Kirjoittanut: Aditu (Aktiivi)
 • #23
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 08.04.2009 12:40
Itsehän asun opiskelijapienkerrostalossa. Toinen seinänaapurini on erittäin mukava nuori nainen ja jutellaan usein kun törmätään bussissa tai pihalla. Toisen seinän takana taas asuu ilmeisesti opiskelijapariskunta lapsensa kannsa. Heistä ei ole kauheasti hyvää sanottavaa, koska heillä tuntuu olevan jokin ongelma musiikinkuunteluni/ylipäätään minkään ylimääräisen äänen kanssa.

Kaikki alkoi jo sinä päivänä kun muutin asuntooni. Oli roudailtu aamupäivällä kamoja sisään ja iltapäivällä saatiin sitten viimeinkin tietokonekkin kaiuttimineen tulille. Kaikkien mielestä oli kiva idea laittaa musaa soimaan (ei kovinkaan lujalla), jotta on kivempi purkaa/kanniskella kamoja. No ehti kulua sellainen puoli tuntia kun naapurin mies tuli ovelle ja sanoi että voisko musiikin laittaa pois kun ollaan jo sellainen kolme vuorokautta sitä soitettu täysillä. Olin vähän wtf ja kerroin muuttaneeni asuntoon tänään pari tuntia sitten, mutta lupasin kuitenkin alentaa volyymiä jonkin verran. Teinkin näin ja ei ehtinyt kulua tuntiakaan kun mies tuli uudestaan valittamaan musiikista ,joka ei edelleenkään ollut kovinkaan kovalla). Hän vielä sanoi, ettei häntä niinkään häiritse, mutta hänen avovaimoaan kyllä. Ihmettelin, että miksi arvon neiti ei sitten itse voinut tulla sanomaan asiasta. No enivei laitoin musiikin sitten pois kun kerran niin häiritsee ja ajattelin, että olkoot tällä kertaa.

Enpä tiennyt tuolloin, että naapurit ovat ääntä sietämättömiä vainoharhaisia nipoja. Nykyisin eivät tule enää ovelle valittamaan, mutta heti, jos soitan musiikkia kohtuullisella volyymilla ja päiväsaikaan niin alkavat hakkaamaan olohuoneen seinään, joka siis on asuntojemme välissä ja jossa tietokoneeni ja kaiuttimeni siis sijaitsevat. Tämä on hyvin ärsyttävää, joten yleensä suljen musiikin kun tämä alkaa. Kaikista ikävintä on myös, että tätä tapahtuu myös leffoja katsellessa kun niissä tulee musiikkikohtia, jotka usein ovat normipuhetta kovemmalla. Tosi kiva siinä yrittää keskittyä leffaan kun toiset paukuttavat nyrkillä seinää, minkä ehtivät. Tätä touhua ovat ihmetelleen kylässä olleet ystäväni, sekä toinen seinänaapurini, jonka mukaan mun puolelta ei ole koskaan kuulunut sille pihaustakaan.

Joskus ovat jopa hakanneet seinää, kun olen vaikka lukenut kirjaa sohvalla, ilman että musiikki edes soi, joten pistää ihmetyttämään, että mitä helvettiä naapureiden päässä liikkuu. Muutenkin ärsyttää tuommoinen, että jos asuu kerrostalossa ja vielä opiskelija sellaisessa, niin luulisi voivan sietää jonkin verran elämisen ääniä. Muuttaisivat sitten omakotitaloon jonnekin metän keskelle missä ei varmasti tarttis kuunnella yhtäkään ylimääräistä ääntä. Minä en kuitenkaan, koskaa ole soittanut musiikkia keskellä yötä/sallittujen aikojen ulkopuolella vaan ihan päiväsaikaan.

En minäkään mene valittamaan yläkertaan, että siellä asuva kävelee hirmu raskaasti ja siitä kuuluu välillä kamala jytinä mun kämppään. Eikä sieltäkään ole tullut valituksia musiikin kuuntelusta, vaikka varmasti saattaa kuulua jonkin verran sinnekin, koska talomme seinät ovat aika ohuet.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 08.04.2009 13:18
Aditu

Pistäpä niille talon järjestyssäännöt (varmaankin maininta että hiljaisuus vasta 22-23 maissa) ja sano perään että jos ei nalkutus lopu, niin teet valituksen. Eiköhän ne siitä tokene, kun huomautat että talon rakenteet eivät kestä.
Kirjoittanut: God Of Wind (Jäsen)
 • #25
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 08.04.2009 14:18
omat naapurini ovat ihan ok. yläkerrassa tosin asuu joku yh-äiti jonka natiaiset pitää välistä meteliä mutta ei se haittaa. viereisessä asunnossa asuu joku goottineiti ainakin yhden kissan kanssa. hän saattaa olla myös täällä. sanottakoon että asun simossa. jos tunnistat itsesi niin ilmoita täällä..
Kirjoittanut: FilthyVictorian (Aktiivi)
 • #26
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 08.04.2009 15:13

Lainaus: kannuskäsi

Naapuritalossa asui ANTTI TUISKU. Sillä oli aina ikkuna auki ja huudatti jotain Madonnaa ja lauloi itse mukana


Et ole tosissasi? Oikeasti? hahaaha... päivän naurut!

Meillä ei hirveästi ole naapureita, talon vieressä yksi mummo ja pappa, jotka käy kerran kahdessa kuukaudessa kotonaan, kun niillä on joku toinen paikka muualla. Muutama muu naapuri jotka nyt luokitellaan naapureiksi, pitävät aina kesällä bileitä ja kaikilla naapureillamme on ärsyttäviä mulkosilmäisiä kakaroita.

Sitten, on eräs 50v ukko, pienesssä mökissä tienvarrella joka ei ikinä käy ulkona. Oli silleen, että 2v. oltiin asuttu meidän talossa, ja ukkelia en kertaakan nähnyt ulkona. Viime kesänä se oli ulkona ja heti kun näki sen, niin äijä meni nurkan taakse piiloon. Miehen ikkunat ovat aina hirveässä huurussa.Mitähän lie tekee siellä?
Nyt kolmantena vuonna, se on ruvennut käymään aina aamu 7 paikkeilla ulkona joku maitopurkin näköinen esine kourassa. Tyyppi on muutenkin niin epäilyttävä, että en luota pätkääkään.

Susiakin on meidän lähistöllä nähty(kiima-aika niin kuljeskelevat), rusakot/jänikset,niitä näkee aina välillä, ja jos ei näe niin niiden jätökset ainakin.

Kiwoja naapureita.
Kirjoittanut: SyllaBoreal (Jäsen)
 • #27
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 08.04.2009 19:24
Pakko valittaa itsekin taas tähän xD Unohtui kertoa aloitusviestistäni että ollaan oltu tässä ihan *************** viimeinen viikko -.- Yläkerrassamme asuu joku fukin "taiteilija-sielu", joka ennen soitti bassoaan aina yöllä.
Kys. idiootti aloitti aina jossain 23.oo ja lopetti jossain puolen yön jälkeen... no ilmeisesti muut naapurit olivat käyneet asiasta sanomassa ja nyt sitten rankuttaa tuplasti kovempaa mutta on siirtänyt ajankohdan iltapäivälle...
Juuri kun itse tulet koulusta, haluaisit ottaa pienet tirsat kun aikaisin heräät ja rauhoittua.... NIIN EIIJJJJ! ja vielä rämpytetään epävireisesti jtn eric claptoniaaaaa.....
Joskus tekisi mieli käydä paskantamassa noiden työttömien sossupummien postilaatikosta sisään.
Kirjoittanut: kannuskäsi (Jäsen)
 • Lähetetty: 08.04.2009 19:36

Lainaus: FilthyVictorian

Et ole tosissasi? Oikeasti?

Aivan aikuisten oikeasti. Kyllä sitä ihminen joutuu kaikenlaisia naapureita kestämään.
Rovaniemellähän tässä asutaan, Antin vanhemmat asuu edelleenkin samassa paikassa, onneksi asun nykysin sentään puolen kilometrin päässä entisestä kämpästä. Onhan tuota siltikkin tullut nähtyä Antin toilailuja Idols-kisan jälkeenkin.
Kirjoittanut: Unholysacrament (Aktiivi)
 • #29
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 09.04.2009 17:54

Lainaus: Aditu

Joskus ovat jopa hakanneet seinää, kun olen vaikka lukenut kirjaa sohvalla, ilman että musiikki edes soi, joten pistää ihmetyttämään, että mitä helvettiä naapureiden päässä liikkuu.

Jos kärrättäisiin teille muutama tuhat wattia äänen tehoa ja aina kun naapuris rupee hakkaamaan seinääsi, etenkin jos et ole mökännyt itse ensin niin laitat volumea niin maan perkeleesti!
Kotona kokeillut kohtalaisilla voluumeilla (omakotitalossa) niin täysin eripuolella taloa seinät tärisevät...
Kirjoittanut: Doucat (Nimetön)
 • Lähetetty: 10.04.2009 22:34
Ah ne naapurit Asun omakotitalossa ja molemmilla puolilla taloa asuu ah niin ihania ihmisiä, vasemmalla puolella eräs perhe minkä lapset ovat muuttaneet pois mutta kun heidän poikansa asui viellä kotona sai kuunnella sitä huutoa ja mekastusta harvasepäivä.."AJA NURMIKKO. PILKO PUUT. PESE IKKUNAT. IMUROI KEITTIÖ. EIKÖ SE SN KUULU??!!" jumakukka minkälainen ääni naisesta voi lähteä. sääliksi kävi poikarukkaa..
Ja sitten ne oikenapuoleiset immeiset.. tämän perheen äiti on yksi harakka, tuli tuossa viime kesänä sanomaan päin naama että voisin kuunnella kesäisin musiikkia hiljemmalla ja asiaa parantaisi suuresti se jos vaihtaisin musiikkimakua koska hän ei halunnut oman poikansa saavan huonoja vaikutteita. okei kiva, huonojavaikutteita?( lapsi on muuten yksi piru, meidän kissaa pahoinpitelee ja muutapikkukivaa keksii meidän muiden naapurien iloksi eikä äiti noteeraa mitenkään)
Ja tämä kyseinen naisihminen pitää poikaansa hyvyyden ruumiillistumana mitä se penska ei todellakaan ole, hittolainen keittiön ikkunassa vielläkin kauhea jälki kun penska innostu linkoamaan kiviä meidän pihallemme.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit