Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Seksuaaliset suuntautumiset

Kirjoittanut: Marraskuu (Jäsen)
 • #391
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 05.01.2010 19:22
Voisin lähes kompata Sharidan kantaa asiaan.
Olen parisuhteessa miehen kanssa, mutta tietyllä tasolla kiinnostunut myös naisista. En tosin tiedä voisinko olla naisen kanssa vakavassa parisuhteessa, perustaa perhettä yms, koska olen täysin vailla kokemuksia ko. asiasta.
Eroottinen kanssakäyminen saman sukupuolen kanssa kiinnostaa. Saatan toki olla vain kokeilunhaluinen hetero biseksuaalisilla vivahteilla.
Kirjoittanut: Cata (Aktiivi)
 • #392
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 06.01.2010 14:31

Lainaus: mlrd

Tulee tässä mietittyä, jotta tytöillä tuntuu olevan matalampi kynnys asian julkistamiseen. Omatpahan ovat asiansa...


olisko ehkä siksi, että se nyt vaan jostain kumman syystä on yleisesti hyväksyttävämpää? Toisaalta muijien keskuudessa bi- ja panseksuaalisuuden "myöntämisestä" on tullut ihan trendi, vaikka mun mielestä ite bisseys ja panseksuaalisuus ei mikään trendi olekaan. Ei-heteroseksuaalinen mies joutuu varmasti selittelemään seksuaalisuuttaan jos on asiasta avoin, muijana ei joudu. Tai ainakaan minä en oo joutunut.
Kirjoittanut: oneesan (Jäsen)
 • Lähetetty: 06.01.2010 22:20
Itse olen umpihetero, mikä on sinällään sääli, koska tiedän paljon enemmän viehättäviä naisia kuni miehiä.. Tosin nämä naiset eivät viehätä minua seksuaalisesti, mutta olisivat mitä ihanteellisimpia kumppaneita...
Välillä tuntuu että miehet sais kaikki ampua kuuhun.

Eräs ystävättäreni totesi tässä taannoin (hän itse on bi): "Et voi sanoa olevas umpihetero ennen kuin olet yrittänyt nuolla pillua." ... Saan kylmiä väreitä, ei kiitos, en tahdo yrittää.
Minulla ei siis ole mitään homoseksuaaleja vastaan, jokainen saa rakastaa ja tuntea seksuaalista vetoa kehen haluaa, ei se ole se sukupuoli, vaan ihminen. Itseäni vain ei naiset siinä mielessä säväytä, vaikka monet naiset seksikkääitä mielestäni ovatkin (vaikka tämä ei mitenkään asiaan liitykään..)

Ja on totta tuokin, että yhteiskunta katsoo suopeammin naispariskuntia, kuin miespariskuntia.
Naisten naisellisuutta ei kyseenalaisteta, vaikka he olisivat homoseksuaaleja, mutta miehien miehisyys on kyseenalaisempi, jos he ovat homoja, ja he erottuvatkin selkeämmin, nämä siis ovat vain pohdintojani asian tiimoilta. Itse ainakin tunnistan homoseksuaalin miehen puhetavoista ja eleistä hyvin helposti. (homotutka toimii Vaikka ei saakaan yleistää..

Elekee ystävät rakkaat ampuko minnuu..
Kirjoittanut: Dragonfly (Jäsen)
 • #394
 • Arvo: Asiantuntija
 • • Muokkasi: Dragonfly
 • Lähetetty: 07.01.2010 10:09
Hassua minusta, että ihminen on ainoa eläin koko maailmassa, mikä pitää homoseksuaalisuutta moraalisesti vääränä ja järjettömänä asiana. Luin juuri jostain lehdestä (olisiko ollut tieteen kuvalehti), että eläinten käyttäytymistä tutkineet tutkijat ovat jo kauan tienneet, että esimerkiksi apinoilla on bi- ja homoseksuaalisia taipumuksia. Tätä asiaa ei ole kuitenkaan otettu aikaisemmin tieteessä esille, eikä edes vakavasti, sillä tutkioiden mielestä eläimet tekivät moraalisesti väärin. Mitä helskatin tutkijoita ne sellaiset ovat, häh?! Biseksuaalisuus on osottautunut hyvin yleiseksi, siis aivan yhtä yleiseksi kuin heteroseksuaalisuuskin.

En vain ymmärrä mitä pahaa siinä on, jos kaksi ihmistä välittävät toisistaan ja ovat samaa sukupuolta. Ahdasmieliset ihmiset jäävät niin paljosta paitsi. Ei ihmistä voi tai edes saa tuomita seksuaalisuuden tai minkään muunkaan esim. ulkoisen asian perusteella, vaan sen, mitä ihminen on.

Ja itse olen hetero
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 10.01.2010 23:10

Lainaus: Dragonfly

Luin juuri jostain lehdestä (olisiko ollut tieteen kuvalehti), että eläinten käyttäytymistä tutkineet tutkijat ovat jo kauan tienneet, että esimerkiksi apinoilla on bi- ja homoseksuaalisia taipumuksia.
...
Tätä asiaa ei ole kuitenkaan otettu aikaisemmin tieteessä esille, eikä edes vakavasti, sillä tutkioiden mielestä eläimet tekivät moraalisesti väärin. Mitä helskatin tutkijoita ne sellaiset ovat, häh?! Biseksuaalisuus on osottautunut hyvin yleiseksi, siis aivan yhtä yleiseksi kuin heteroseksuaalisuuskin.

En vain ymmärrä mitä pahaa siinä on, jos kaksi ihmistä välittävät toisistaan ja ovat samaa sukupuolta.

No eipä tätä ihmeellistä internettiäkään tarvi kauas selata niin kummalliselta vaikuttavia mieltymyksiä löytyy ihmisistäkin. Eläimet sentään pysyvät luonnollisissa olennoissa. (vrt. saksalainen ja erityisesti japanilainen "viihde"tuotanto.)

Katolilaisia tutkijoita?

Kavereita on kaikilla. ei sitä pahalla katsota jos samaa sukupuolta olevat ovat hyviä ystäviä...
Mikä ihmeen ongelma on sitten parisuhteiden kohdalla?
Kirjoittanut: Abigor (Jäsen)
 • #396
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 11.01.2010 01:08

Lainaus: mlrd

No eipä tätä ihmeellistä internettiäkään tarvi kauas selata niin kummalliselta vaikuttavia mieltymyksiä löytyy ihmisistäkin.


Sääntö 34. Ei poikkeuksia.
Kirjoittanut: Dineara (Nimetön)
 • Lähetetty: 08.04.2010 16:26

Lainaus: mlrd

Tulee tässä mietittyä, jotta tytöillä tuntuu olevan matalampi kynnys asian julkistamiseen.


No niin, kun naisten keskuudessa ihan oikeesti vaikuttaa tää biseksuaalisuus olevan trendi. Ja valitettavaa on sekin, että jotkut ihmiset käsittävät sen olevan sitä, että pystyy suutelemaan toista naista alkoholin vaikutuksen alaisena, tai ihan muuten vaan leikillään selvinpäin, ja kähmimään, mutta kysymys kuuluukin, tuleeko siitä ne samat kicksit, kuin miehen kanssa? Jos henkilö on "bi", on vastaus ei. Muttakun se on trendikästä ja kaikki muutkin on biseksuaaleja. Jos henkilö on ihan oikeasti bi, ei kai se näyttämisenkään tarve ole niin suuri. Varsinkin nuoressa iässä, kun se oma seksuaalisuus on vielä hakusessa, on ihan luontevaa olla kiinnostunut tytöistä (puhun edellen naisista), ja sitten sitä tulee hyvin nopeasti päädyttyä olettamukseen, että jees, nyt minä oon biseksuaali. Sinänsä tässä jutussa ei ole mitään pahaa, mutta jälleen kerran nää "wannabet" vaan ottaa kaaliin - mistäs sitä tietää, ovatko ne tosissaan, jos itse naisena menee ja yrittää tutustua?

Ja sitten on just tää aiemmin mainittu "nuoret laihat tytöt tykkää nuorista laihoista tytöistä" -homma. Lesbous on ok useimpien miesten näkökulmata, lähes kaikki lesboporno on suunnattu miehille, onhan se toki ajatuksena kiihottava, mutta siinä kiihottaa juuri ne kaksi (tai useampi) kauniimman sukupuolen edustajaa. Tuskin kukaan sitä ajattelee, etteivät ne tyttöset sitten ottaisikaan mukaan leikkeihinsä. Siinä vaiheessa, kun mies ilmoittaa olevansa bi tai homo, valitettavasti ainoat, jotka asiasta innostuvat, ovat teini-ikäiset tytöt - koska homot on söpöjä. Mikä siinä on, et nainen saa olla lesbo, mut jos mies on homo, niin "hyi helv**** et sit ala mua lääppimään"? Surullista. Näin ollen siis naisten on huomattavasti helpompi tulla kaapista ulos joko oikeasti tai leikisti, koska se on suurimmaksi osaksi aika normaali ilmiö tänä päivänä.

Entäs minä sitten? Olen nainen, ja tykkään persoonista. Mua ei kiinnosta, mitä sukupuolta kumppani edustaa, saa ihan vapaasti olla transu, androgyyni, miehinen nainen tai naisellinen mies, miehinen mies tai naisellinen nainen - mua kiinnostaa se ihminen, ei sukupuoli. Naisen kanssa olen kerran seurustellut, miehen kanssa en koskaan, joten kokemusta ei kovastikaan ole, mutta tajusin tykkääväni myös naisista ennen kuin biseksuaalisuudesta tuli niin hirveä muoti-ilmiö (tai ennen kuin olin itse ko. ilmiöstä tietoinen). Aiemmin en ollut asiaa ajatellut, mutta sitten silloisesta työkaveristani tuli mulle hyvä kaveri, vaikka olikin mua kaks kertaa vanhempi, ja se oli biseksuaali. Kävipä niinkin hassusti, että minä asiaa koskaan ajattelemattomana tai tutkimattomana ihastuin tähän ihmiseen. En vakavasti, koska tajusin, että se nyt olisi ollut aivan typerää, mutta kuitenkin. Jossain vaiheessa sitten halusin tietää, miltä tuntuu suudella naista, ja menin ja käsittämätöntä kyllä uskalsin kysyä sitä häneltä. Noh, kauhean ujostelun jälkeen sain jopa ensikäden kokemusta asiasta. Eikä se ollut yhtään hullumpaa.

Sen jälkeen on omaa seksuaalisuutta tullut tutkittua jonkun verran, ja olen aikamoinen sekasikiö, tai oikeastaan aika tasapainossa itseni kanssa sillä saralla. En ole nainen, enkä mies, enkä oikeastaan mikään muukaan, ja silti samanaikaisesti kaikkea. Tästä johtuen tulen hyvin toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa, ja suurin osa kaveripiiristäni oli enemmän tai vähemmän biseksuaaleja. Mun oma suuntaumus on myös vaikuttanut muutamaan ihmiseen niin, että ovat itse myös tajunneet tykkäävänsä myös samasta sukupuolesta. Siihen vaan saa paremmin kosketuspintaa, kun toinen kertoo omista kokemuksistaan ja ajatuksistaan.

Noniin, pitkästä virsi kaunis, taitaa riittää tällä kertaa. *menee keittämään teetä kipeän kurkun rauhoittamiseksi*
Kirjoittanut: darkAngel (Aktiivi)
 • #398
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 08.04.2010 21:43

Lainaus: Dineara

Sinänsä tässä jutussa ei ole mitään pahaa, mutta jälleen kerran nää "wannabet" vaan ottaa kaaliin - mistäs sitä tietää, ovatko ne tosissaan, jos itse naisena menee ja yrittää tutustua?

No kaipa se on vaan edettävä varovasti, mutta kuitenkin tehtävä toiselle selväksi että tahtoo sillä tavalla tutustua. Kyllä siinä jossain vaiheessa sille toiselle tulee selväksi se, että kiinnostaako vai ei. Vaikka hyvähän mun on puhua kun ei ole minkäänlaista kokemusta mistään (naisena edes miehistä...)

Itse olen hyvin epävarma omasta seksuaalisuudestani. Se on varma että miehet kiinnostaa, mutta naiset on vähän semmonen, että jossain määrin olen kyllä kiinnostunut, mutta en ole varma onko se vielä ns. "luokiteltavissa" biseksuaalisuudeksi. Joka on aivan järkyttävän turhauttavaa kun ei tiedä. Toivottavasti lähitulevaisuudessa tää selvenisi.
Kirjoittanut: Dineara (Nimetön)
 • Lähetetty: 08.04.2010 21:58
Se kyllä siitä selviää ajan kanssa, ja voi olla, että maku muuttuukin vuosien varrella. Ne luokittelut, jotka meillä on seksuaalisista suuntautumisista (eli hetero, bi ja homo) on kyllä aika suppeat. Ihan hyvin voi olla vaikka 75% hetero ja 25% homo, tai jotain ihan muuta, mikä ei suinkaan vastaa sitä "oikeaoppista" käsitystä jostain tietystä luokituksesta. Ei siis kannata stressata siitä, mikä on, vaan lähinnä kuunnella omia tuntemuksia ja mennä niiden mukaan. Seksuaalinen suuntautuminen ei missään nimessä ole joko-tai -kysymys. Englannin kielessäkin on hyvä termi, "bi-curious", joka vihjaa kiinnostuksesta bi-ihmisten "metsästysaluetta" kohtaan, muttei varsinaisesti pakota mihinkään niistä kolmesta mahdollisesta muotista
Kirjoittanut: Berzerker (Aktiivi)
 • #400
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 13.04.2010 22:45

Lainaus: oneesan

Eräs ystävättäreni totesi tässä taannoin (hän itse on bi): "Et voi sanoa olevas umpihetero ennen kuin olet yrittänyt nuolla pillua." ... Saan kylmiä väreitä, ei kiitos, en tahdo yrittää.
Minulla ei siis ole mitään homoseksuaaleja vastaan, jokainen saa rakastaa ja tuntea seksuaalista vetoa kehen haluaa, ei se ole se sukupuoli, vaan ihminen. Itseäni vain ei naiset siinä mielessä säväytä, vaikka monet naiset seksikkääitä mielestäni ovatkin (vaikka tämä ei mitenkään asiaan liitykään..)

Ainahan ne tuota yrittävät että kokeilisi.
Tiedän kokeilematta etten pidä homoseksistä, tiedän myös etten pidä lekasta nivusissa.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
Järjestä treffit