Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Juotko, poltatko...?

Kirjoittanut: Unholysacrament (Aktiivi)
 • #381
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 27.11.2008 15:12
Alkoholin käyttä kasvanut runsaissa määrin ja kertaannoksinakin tulee vedettyä todellakin turhan paljon, 17 vanhana tuskin tekee kovin hyvää vetää säännöllisesti yli kolmea promillea ja sitten viälä kofeiinipillereitä kanssa että on varmasti sekaisin.
Eipä ole muutakaan tapaa helpottaa pahaa oloaan
Kirjoittanut: Selah (Jäsen)
 • Lähetetty: 28.11.2008 08:12

Lainaus: Unholysacrament

Alkoholin käyttä kasvanut runsaissa määrin ja kertaannoksinakin tulee vedettyä todellakin turhan paljon, 17 vanhana tuskin tekee kovin hyvää vetää säännöllisesti yli kolmea promillea ja sitten viälä kofeiinipillereitä kanssa että on varmasti sekaisin.
Eipä ole muutakaan tapaa helpottaa pahaa oloaan

Jotkut ovat kehitelleen tavan kanavoida tuo tunne johonkin muuhun asiaan, mutta älä nyt mummoja lähde heti ensimmäiseksi potkimaan!
En rupea moralisoimaan tai sanomaan miten elää.. tiedät itse parhaiten miten elää elämäsi!
Liian moni, hyvä ihminen, on vaan tuon kurjan polun päähän melkein jo talsinut!
Kirjoittanut: Lacy gloom (Aktiivi)
 • #383
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 28.11.2008 08:51
En ole tainnutkaan tähän vielä vastata. Tupakoinnin lopetin viime helmikuussa, josta olen hyvin hyvin ylpeä! Mieheni kanssa lopetimme yhteisestä päätöksestä, eikä päätös ole lipsunut itseasiassa kertaakaan, mikä on ihme, koska poltin kuitenkin reilut 10 vuotta. Oli hyvä kannustaja! Kiitos kulta!
Alkoholia kulutan surullisen paljon. Tai parempi ilmaisu olisi kyllä surullisen usein. Kovin paljoahan minun ei tarvitse ryystää, jotta käsi laahaa maata..
Juon keskimäärin jokatoinen viikonloppu. Välillä joka viikonloppu ja välillä saattaa olla pitempiä taukoja. Tiedän, että on paljon ihmisiä, jotka juovat vieläkin enemmän, mutta minulle tämäkin on surullisen paljon, koska periaatteessa haluaisin lopettaa kokonaan. Katsoo sitten ensi vuonna jos vaikka juomisen lopettaisikin kun tänä vuonna oli tämä tupakoinnin lopetus operaatio.
Tai jos onnistuisi vähentämään juomisen edes niihin kertoihin, kun siihen olisi "oikeasti" joku syy. Esim. uusivuosi, vappu, juhannus, synttärit, kavereiden juhlat. Vuodessa tulisi silti aika monta ryyppyreissua, mutta huomattavasti vähemmän kuin nyt.
Kirjoittanut: kuollutnukke (Jäsen)
 • #384
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 28.11.2008 10:40
En hirveästi juo mutta sillon tällön... ja kunnon humala taisi olla joskus kesän loppupuolella....
Poltan myös vakituisesti ja lopettaisin mielelläni jos vain jaksaisin vaivautua.
Kirjoittanut: MustaHukka (NeppaGootti)
 • Lähetetty: 28.11.2008 10:49
Viimeksi taisin juoda juhannuksena puolikkaan lidlin pilsnerin Juon tosi harvoin ja tosi vähän...silloin kun asuimme keskustassa (RockTownin korttelissa ) niin tuli käytyä useasti baarissa ja silloin saattoi illan aikana upota pari lonkeroa ja salmarisnapsia (tuo määrä on paljon mulle!). Alkoholi vaikuttaa ikävästi muhun. Vaikka joisin yhden lasillisen siideriä niin poskia kuumottaa ja tulee kauhea kusihätä, etenkin kuumotus on epämukavaa kun sitä ei voi helpottaa millään Siksi siis juon harvoin...ja vähän.

edit. ja tupakkaa en ole edes koskaan maistanut \o/ JEE
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 28.11.2008 12:07
Tupakanröyhyttely vähenee radikaalisti jahka poikaystäväni lähtee inttiin, ja tarkoitus olisi lopettaa hänen "komennuksensa" aikana. Se on reippaasti helpompaa.
Kirjoittanut: Morningstar_ (Aktiivi)
 • #387
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 01.12.2008 17:21
poltan, menee pahana päivänä aski päivässä. jos ei ole askia niin pummin so beware! viinakin maistuu ilman kummempaa syytä, tosin tiedän milloin lopettaaa kiitos p@skan viinapääni.
Kirjoittanut: Jonepeikko (Mister Halloween 2006)
 • #388
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 01.12.2008 21:55
Poltan askin päivässä, joskus saattaa mennä puolitoistakin. Tupakoinut seitsemän vuotta.... Voisi ehkä harkita lopettamista jossain vaiheessa..... Tai sitten ei... :'D Viinaa en enää jaksa kitata, kun ei se oikein vaikuta tähän puupäähän, kaljakorilla kun saa aikaan vain pienen pöhnän. Plus että kännissä en oikein hallitse temperamenttiani. Joten lienee ihan hyväkin.
Kirjoittanut: TaruinenAave (Jäsen)
 • Lähetetty: 01.12.2008 21:58
Minä en ole koskaan polttanut ja juomakulutuskin on aikas vähäistä. Harvemmin sitä tulee juotua kolmea alkoholiannosta enempää yhdellä kerralla. Joskus lapsena ja nuorena tosin vannoin pysyväni ikuisena absolutistina, mutta ehkä silti rajansa kaikella...
Kirjoittanut: die Winterreise (Nimetön)
 • Lähetetty: 01.12.2008 22:57
Enpä polta enkä juo. Ainoastaan silloin tällöin lasillisen valkoviiniä.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!