Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Olemmeko ainoat?

Kirjoittanut: Abigor (Jäsen)
 • #81
 • Arvo: Mahtigootti
 • • Muokkasi: Abigor
 • Lähetetty: 25.09.2011 19:57

Lainaus: Giffirt

Ihmismieli ei kykene edes käsittämään sellaista pientä ja hassua sanaa kuin "ääretön".


"Space," it says, "is big. Really big. You just won't believe how vastly, hugely, mindbogglingly big it is. I mean, you may think it's a long way down the road to the chemist's, but that's just peanuts to space, listen..." --Douglas Adams


Olen kenties vastannut tähän ketjuun aiemminkin, ehkä en, mutta itse en tosiaan usko että olemme maailmankaikkeudessa yksin. Jotain suurta ajattelijaa lainaten, "Olisihan se aikamoista tilanhaaskausta, jos vain me olisimme maailmankaikkeudessa."
Kirjoittanut: Signum (Jäsen)
 • #82
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 26.09.2011 21:03
Aivan varmana maailmankaikkeus pitää sisällään muitakin evoluution kannalta eksoottisia paikkoja kuin meidän pallomme, kuitenkin puhutaan likimain äärettömistä mahdollisuuksista otollisten kehittymisympäristöjen määrän osalta. Kuten tässä on tullut todistetuksi, niin elämä bakteerien muodossa kestää mahdottoman vihamielisiä tekijöitä, siksikin elämän siirtyminen avaruudessa pitkiä matkoja ei liene mahdotonta, kaikenkaikkiaan on vaikeaa pähkäillä sitä todellista elämän kehittymisen todennäköisyyttä ns. tyhjästä, mahdollista se kuitenkin näemmä on.
Jokatapauksessa pidän evoluutiota kohtuu päämäärällisenä luonnon ominaisuutena, jos hyvissä olosuhteissa elämänvyöhykkeellä asustelee pienelijöitä, en näe syytä miksei luonto muovaisi niistä älyllisempiä.
Pidänkin keskustelua elämästä hohdokkaampana kuin väittelyä mahdollisesta elämästä, en usko että maapallollamme on käynyt "vihreitä ukkoja", enkä noin muutenkaan pidä ajatuksesta pyrkiä luomaan yhteyksiä heihin, teknologia jonka ihmiskuntakin on juuri keksinyt, kukaan ei tiedä mihin tämä johtaa, tai mihin tämä muualla on johtanut.
Jokatapauksessa luonnon muokkaama elollinen on ahne ja ajattelee etupäässä itseään ja omaa rotuaan, luulenkin että jos huominen tuo keskuuteemme vierasta älyä, kohtaamme vain heidän työkoneensa.
Kirjoittanut: Girl98 (Jäsen)
 • #83
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 27.09.2011 17:08

Lainaus: Abigor

Jotain suurta ajattelijaa lainaten, "Olisihan se aikamoista tilanhaaskausta, jos vain me olisimme maailmankaikkeudessa."

Joo, toi on totta.

Ne vihreet pikkumiehet ois kyllä jännä nähä... Muistan kun joskus penenä fanitin W.I.T.C.H.iä ja etenkin sitä Hay Liniä, ja totta kai mun piti olla samanlainen ku se... Eli siis olla ihan ufo-friikki
Kirjoittanut: Kataja (Jäsen)
 • #84
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 07.10.2011 22:04
Eikö niin että jos maailmankaikkeus on äärettömän suuri on todennäköisyys siihen että elämää on jossain muualla myös ääretön. Ja samalla on kait ääretön toddennäköisyys siihen ettei sitä ole..
jes.
Kirjoittanut: Ratpick (Jäsen)
 • Lähetetty: 08.10.2011 13:48

Lainaus: Kataja

Eikö niin että jos maailmankaikkeus on äärettömän suuri on todennäköisyys siihen että elämää on jossain muualla myös ääretön. Ja samalla on kait ääretön toddennäköisyys siihen ettei sitä ole..
jes.

Mun ymmärtääkseni se toimii niin, että olettaen maailmankaikkeuden olevan ääretön tarpeeksi suurella aikavälillä muun elämän todennäköisyys lähestyy koko ajan sataa prosenttia, muttei koskaan saavuta sitä. Tämän lisäksi mun ymmärtääkseni nykytieteen mukaan maailmankaikkeus ei ole ääretön ja muistaakseni noin 70% sen massasta on kateissa.

DSFARGEG
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit