Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

unien unettava maailma ja hopeareunus

Kirjoittanut: Roudatar (Aktiivi)
  • #541
  • Arvo: Platinagootti+
  • Lähetetty: 11.10.2015 03:34
Näin tossa joku aika sitten unta, jossa olin Draculan rakastettu. Ja Dracula oli se komea herra, joka näytteli kyseistä hahmoa leffassa Dracula Untold (leffaa en vielä nähnyt, trailerin vaan) ja meidän perässä oli yllättäen vampyyrin metsästäjiä. Olin ihan vasta vampyyriksi muutettu ja liian heikko puolustautumaan (jostain syystä), joten oltiin loukussa. Sen enempää en unesta muista, mutta sain kauan odottamani idean kirjaa varten. Ollut haaveena jokusen vuoden ja kerran alotinkin, mutta se ei oikein lähtenyt käyntiin. Saa nähdä tuleeko tuostakaan kokonaista kirjaa vai ei, mutta olipahan järeä uni.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit