Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

sätkyjä?

Kirjoittanut: cyberhz (Jäsen)
 • #121
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 05.04.2009 12:24

Lainaus: AlienSexGarden

Isällä on kiva tapa kävellä huoneeseeni hiljaa kun meitsillä on kuulokkeet korvissa ja silmät liimattuna tietokoneruutuun. Yht'äkkiä kun siinä sitten näkee jonkun ihme möykyn siinä silmäkulmassa niin saan sydärin ja huudan.


sama juttu
Kirjoittanut: FilthyVictorian (Aktiivi)
 • #122
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 05.04.2009 13:53
Äidilleni on tullut ärsyttävä tapa välillä hypätä eteeni pelästyttämään, aina kun tulen vessasta. Ei ihminen vessasta tullessaan hökkäystä odota.
Kirjoittanut: AlienSexGarden (Jäsen)
 • #123
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 05.04.2009 23:42

Lainaus: FilthyVictorian

Ei ihminen vessasta tullessaan hökkäystä odota

Ei odotakkaan, jonka takia vedin saman tempun joskus kavereilleni. Ja jonka takia isäni tekee sen minulle, mutta ei säikäytä tai huuda, mutta... vaan seisoo siinä mulkosilmäisenä.
Kirjoittanut: Malys_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 08.04.2009 17:30
En tiedä miksi sitä välillä on paljon säikympi kuin yleensä, näitä päiviä vaan tulee kun hätkähtelee ihan olemattomia juttuja.
No mutta yhtenä tällaisena aamuna kun olin aamuhämärissä kävelemässä silloiselle tallityöpaikalle, kaikki puitten tekemät varjot näyttivät epäilyttäviltä. Pihalle päästyäni havaitsin sielläkin taas yhden ison mustan varjon ja ajattelin taas mielikuvituksen tekevän tepposet joten jatkoin matkaa. Pysähdyin kuitenkin ja sydän melkein hyppäsi kurkkuun kun tämä varjo lähtikin liikkumaan ja tuli suoraan kohti! Hetken siinä mietin juoksenko karkuun vai mitä teen, jäin sitten kuitenkin paikalleni ja kun tämä musta möykky pääsi ihan lähietäisyydelle, helpotuksekseni näin sen olevankin poni joka oli karannut tallista jotenkin ja etsiskeli syötävää tallinpihalla.

Toinen ylim. sydämentykytyksiä aiheuttanut tilanne kun sateisena aamuna jälleen hämärässä mieheni heitti miut kotiin, pihalle päästyämme katseeni kiinnittyi talonnurkalla näkyvään ihmismäiseen varjoon joka näytti seisoskelevan siinä. No, ajattelin taas säikkyväni olemattomia joten mentiin sisälle.
Hetken päästä menimme takaisin ulos ja se varjo oli kadonnut siitä talon nurkalta! Nauroin sitten miehelleni että kylläpäs min taas kuvittelen hölmöjä mutta hymy hyytyi kun ukkoni sanoi nähneensä saman varjon ja oltiinki sitten ihan varmoja että siinä talon nurkalla oli ollu tosiaan joku. Aika spookya koska silloinen kotini sijaitsi niin sanotusti metsän keskellä ja kello oli varmaan jotain aamu viisi tai kuusi, ei ihan äkkiä kuvittelisi kenenkään lähtevän niin kurjaan keliin siihen aikaan aamusta toisten nurkkiin norkoilemaan. Ketään ei kuitenkaan näkynyt enää sinä aamuna siellä kun jäin tekemään aamutallia, paitsi vanhempani ja pikkuveljeni jotka olivat vasta heräilemässä töihin tuohon aikaan aamusta..

Ai niin ja eilen yhdet tenavat saivat melkoisen pskahalvauksen, yrittivät säikytellä ohimeneviä hevosia hyppimällä nurkan takaa ja huutamalla samalla. Eivät mokomat huomanneet kun min satuin tulemaan toisesta ovesta niiden selän taakse harava mukanani. Oli muksuilla näkemisen arvoinen ilme kun miltei törmäsivät minuun kääntyessään ympäri, jo tuli liikettä niveliin ja juoksivat karkuun minkä kerkesivät. Enkä min edes tajunnu niitten olevan pahanteossa ennenku luikkivat pakoon.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 08.04.2009 18:21
Haluaako joku säikähtää yhtä pahasti kuin minä? Siitä vaan.

Tuli tuosta tallilla säikähtämisestä mieleen eräskin aamuvuoro... Tallin yksityishevospuolella on ilmastointi, joka pitää jatkuvasti sellaista pientä ääntä, normaalisti sitä ei huomaa ollenkaan mutta kun sähköt olivat tietämättäni menneet poikki viedessäni hevosta tarhaan niin talliin palatessa olo oli jotenkin kumma. Siinä kesti aika kauan miettiessä että miksi tuli yhtäkkiä näin säikky olo, ja vasta kun huomasin että limuautomaatti oli pimeänä niin tajusin että täällähän on sähkökatkos, ja ilmastoinnin humina oli vaihtunut painostavaksi hiljaisuudeksi. On se jännä miten noin pienet seikat saavat kirvesmurhaaja-ajatukset vellomaan.
Kirjoittanut: Malys_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 08.04.2009 20:24

Lainaus: Piiskansiima

Haluaako joku säikähtää yhtä pahasti kuin minä?

Rääh, mikä kauhugalleria!

Tallilla sattuu ja tapahtuu aina, koskaan ei ole toista samanlaista päivää. Tajusin juuri että suurinosa näistä omista säikkymisistä on tapahtunu juurikin tallilla.
Onnettomuuksia ja sairaskohtauksia tapahtuu kyllä muuallakin ja ne kyllä säikäyttää aina yhtä pahasti vaikka pahemmalta vältyttäisiinkin.

Lainaus: Piiskansiima

On se jännä miten noin pienet seikat saavat kirvesmurhaaja-ajatukset vellomaan.

Säikkypäivinä ei tarvita edes pikkuasioita kun mielikuvitus on liian vilkas...
Kirjoittanut: Aural (Jäsen)
 • #127
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 13.04.2009 22:22
Ihan hirveän usein en joudu säikkymään mitään, varsinkaan kun oikein kukaan lähipiirissä ei harrasta säikyttelyä. Tänään kuitenkin tietysti aiheutin kaiken ihan itse...
Eteissäni on rivi yläkaappeja, ja yhden ovenkahvasta roikkuu henkarissa yukata. Sikäli kun kaapinovet ovat yleensä kiinni, roikkuu tämä vaatekappalekin seinää vasten. Tänään olin kuitenkin syystä tai toisesta jättänyt tämän kaapinoven auki, ja kävellessäni hämärään eteiseen hyppäsi sydämeni varmaan kurkkuun. Mitäs siinä, portailla seisoo pitkä tumma hahmo, harteikas ja kookkaat kädetkin vielä. D: Yllättävän hyvin se käytävään nähden poikittain roikkuva yukata onnistui todellakin näyttämään kookkaalta ihmishahmolta. Hyi...
Kirjoittanut: SeKukaVaaniiSängynAlla (Jäsen)
 • #128
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 14.04.2009 10:05

Lainaus: Piiskansiima

Haluaako joku säikähtää yhtä pahasti kuin minä?

Mitä siellä on...? No en uskalla katsoa! Kuitenkin joku pirun screameri. : |
Kirjoittanut: Blackrat (Jäsen)
 • #129
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 14.04.2009 10:08

Lainaus: SeKukaVaaniiSängynAlla

Mitä siellä on...? No en uskalla katsoa! Kuitenkin joku pirun screameri. : |

Se on vain kuva. Aika screamer kuvaksikin, mutta eipähän pidä meteliä...
Kirjoittanut: SeKukaVaaniiSängynAlla (Jäsen)
 • #130
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 14.04.2009 10:28

Lainaus: Blackrat

Se on vain kuva

Hmph. Antaa olla. Olenpa nössö.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 4 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit