Warning: Use of undefined constant default_charset - assumed 'default_charset' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/kuopassa/public_html/keskustelu/index.php on line 3
Manga ja anime. - Sivu 42

Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Manga ja anime.

Kirjoittanut: Giffirt (Jäsen)
 • #411
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 16.06.2010 16:27

Lainaus: Abigor

Samurai Champloon tulin itsekin juuri jokunen aika sitten katsoneeksi, se on kyllä ihan mielenkiintoinen sarja. Juonijaksojakaan ei oikeastaan ole kuin muutama paristakymmenestä, mutta silti jokaisen jakson katsoo ihan mielellään, sinällään Cowboy Bebopin manttelinperijä. (Tekijätiimi osaksi sama, kuten varmaan tiedät).


Joo, tämä oli tiedossa. Sillä tiimillä on jokin sellainen minuun vetoava tyyli. Vaikka tunnustan, että Samurai Champloon naispääosa oli hiukan ärsyttävä, siinä missä Cowboy Bebopin hahmokaarti ei jättänyt kertaakaan kylmäksi.

ja kantsii katsoa se alkuperäinen FMA. Se on minusta ainakin ihan pätevä sarja. Ja Edwardin käsi! Voi lääh, miten upea! Amputaatio ei kuulostaisi yhtään niin karmivalta, jos tässäkin maailmassa olisi niin hienoja proteeseja.
Kirjoittanut: Faery (Nimetön)
 • Lähetetty: 16.06.2010 22:15

Lainaus: FilthyVictorian

Meni mangasta hohto kun sitä tunkee joka tuutista


Totta, mutta olen yrittänyt olla välittämättä, että siitä tuli noin suuri muoti-ilmiö. Animeconissa porukkakin on kasvanut, varsinkin vanhempien tuomien pikkulapsien määrä, mikä sopii niin hyvin lapsia pelkäävälle Faerylle.
Oma kiinnostukseni mangaan ja animeen lähti Hopeanuoli animesta, kun sain tietooni olemassa olevasta leikkaamattomasta versiosta. Siitä se kiinnostus lähti etenemään.

Jostain syystä FMA ei ole minun kohdalla ainakaan vielä iskenyt. Kun se tuli telkkarista en jaksanut ruveta kattomaan, eikä muutenkaan ole tullut tutustuttua paremmin.
Kirjoittanut: Abigor (Jäsen)
 • #413
 • Arvo: Mahtigootti
 • • Muokkasi: Abigor
 • Lähetetty: 17.06.2010 02:17

Lainaus: Giffirt

ja kantsii katsoa se alkuperäinen FMA.


Olen nähnyt siitä pätkiä, sen mitä muistan en oikein tykännyt. Ja kuitenkin melkein kaikki sen nähneet kehuvat Brotherhoodia paremmaksi, en tiedä kannattaako sitä jostain etsiä katsottavaksi.

Lainaus: Faery

Jostain syystä FMA ei ole minun kohdalla ainakaan vielä iskenyt. Kun se tuli telkkarista en jaksanut ruveta kattomaan, eikä muutenkaan ole tullut tutustuttua paremmin.


Kuten mainittua, Brotherhood löytyy Youtubesta ihan lailisesti semi-hd:nä ja suomiteksteillä , suosittelen katsastamaan. En itsekään suuremmin sarjasta/mangasta välittänyt mutta tuo koukutti. Täytyy tosin sanoa että se ei varmastikaan hurmaa heti, noin kymmenen-viisitoista jaksoa täytyy katsoa ennen kuin juoni alkaa kunnolla iskeä tulta, ja sitten se onkin menoa.
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 17.06.2010 08:17

Lainaus: Abigor

Täytyy tosin sanoa että se ei varmastikaan hurmaa heti, noin kymmenen-viisitoista jaksoa täytyy katsoa ennen kuin juoni alkaa kunnolla iskeä tulta, ja sitten se onkin menoa.


Minä en muuten katso animea tai lue mangaa, mutta Brotherhood on juuri nyt kovassa kulutuksessa nimenomaan tuon Youtuben kautta. Toimii. Last Exile kyllä kuullostaa siltä, että voisin sen kyllä myöhemmin katsahtaa.
Kirjoittanut: Aristosa (Jäsen)
 • #415
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 23.06.2010 16:04
Itse luin mangaa ja katsoin animea noin kolmisen vuotta sitten ihan suurkulutuksella. Nykyään kiinnostus on siirtynyt katumuotiin ja japanilaisiin draamasarjoihin.
Nanaa kuitenkin luen edelleen, mutta anime siitä ei iske. Nana -elokuvat ovat kyllä ihan hyviä.
Jotain yuri-sarjoja katselin viime syksynä, mutten löytänyt mitään oikeasti koukuttavaa. Kashimashi on kyllä ihan hyvä, mutta aika pliisu...

Nanaa luen suomeksi, mutta muita sarjoja englanniksi, mitä nyt sitten satunnaisesti luenkaan. Aika hyvää englanninharjoitustahan tuo...
Kirjoittanut: Ratpick (Jäsen)
 • Lähetetty: 06.07.2010 23:31
En katso tavasta animea, mutta aina välillä tulee löydettyä sarjoja jotka uppoavat.

Animeneitsyyden vei virallisesti Neon Genesis Evangelion, joka aiheutti kyllä aika monta "wtf?"-hetkeä, osittain huonojen fanitekstitysten ja osittain yleisen hapokkuuden takia. Löysin myöhemmin sitten paremmat teksitykset sarjaa varten ja yhtäkkiä aiemmin epäselväksi jääneet asiat selvisivät. End of Evangelionin loppu hämmentää tähän päivään saakka.

Muita sarjoja mistä olen tykännyt ovat FLCL, Azumanga Daioh, Tengen Toppa Gurren Lagann ja RahXephon.

Ai niin, ja kai Hopeanuoli lasketaan animeksi?

MUOKKAUS: Tuli mieleen, että ilmeisesti Supernaturalista ollaan tekemässä animea. En ole kyseistä sarjaa katsonut, mutta nyt tuntuu siltä, että pitäisi katsoa ihan vain, että voisi vertailla animeen sitten kun se tulee ulos.
Kirjoittanut: Dark Eyes (Inkvisiittori)
 • #417
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 07.07.2010 09:47

Lainaus: Ratpick

ilmeisesti Supernaturalista ollaan tekemässä animea

Voi ei. Ei näin. Ilmeisesti pitää keksiä uudet keinot nyhtää rahaa kun kutoskausi jää viimeiseksi.
Kirjoittanut: Ratpick (Jäsen)
 • Lähetetty: 07.07.2010 11:27

Lainaus: Dark Eyes

Voi ei. Ei näin. Ilmeisesti pitää keksiä uudet keinot nyhtää rahaa kun kutoskausi jää viimeiseksi.

Ymmärtääkseni kyse on siitä, että tv-sarjan omistava yhtiö haluaa markkinoida sarjaa japanilaiselle yleisölle.
Kirjoittanut: Abigor (Jäsen)
 • #419
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 07.07.2010 11:27
http://www.nwfdailynews.com/news/crestview-30688-m anga-mom.html "Mom: Son in 'extensive therapy' after viewing library book"

...Amerikkalaiset.
Kirjoittanut: BluhtEngl (Jäsen)
 • #420
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 20.09.2010 23:48
onha noit tullu kahteltua ja luettua. ehdoton suosikki mangassa on Kill Me, Kiss Me. 5 kirjaa tullu luettuu ties kuinka monta kertaa läpi. tosta odotellu animea mutta ei oo kuulunu. japaniakin koitin itsekseni opetella mutta se jäi samoten anime harrastelu viime seurustelun myötä. en oo saanu itseäni viel jatkamaa.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit