Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Käsittämätön itsekkyys

Kirjoittanut: The Trap-door lover (Jäsen)
 • #51
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 21.11.2011 22:23
Vaikkei auton alle yrityksestä huolimatta jäisikään niin setä sininen voi sakottaa "varomattomasta astumisesta suojatielle".
Suurin osa autoilijoista on pönttöjä mutta on niitä idiootteja jalankulkijoissakin, eikä kenelläkään ole oikeuksia ilman velvollisuuksia.
Liikenteessäkin saa ottaa toiset huomioon.
Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #52
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 22.11.2011 08:23
Puolittaisena OT:na, meinasin jäädä poliisiauton alle tässä joku päivä sitten, keskellä suojatietä. Tuli risteyksestä mutkan takaa vauhdilla (eikä todellakaan hälytysajossa) niin että sain ottaa juoksuastetta että en jäänyt alle. Ehkäpä ne muutkin autoilijat noudattaisivat noita liikennesääntöjä jos virkavalta edes yrittäisi näyttää esimerkkiä.
Kirjoittanut: Nordis (Jäsen)
 • Lähetetty: 22.11.2011 09:21

Lainaus: The Trap-door lover

Vaikkei auton alle yrityksestä huolimatta jäisikään niin setä sininen voi sakottaa "varomattomasta astumisesta suojatielle".

Vaikka kyttä tunnetusti onkin aina autoilijan (ja valkoisen keski-ikäisen heteromiehen) puolella, niin luulen tuon pätevän tapauksiin joissa juostaan esim. nurkan takaa suoraan suojatielle. Idiooteimpia jalankulkijoita ovat ne, jotka tuijottavat tien laidassa monttu auki sadan metrin päässä näkyvää autoa ja sen mentyä kävelevät keskelle tietä johon taas pysähdytään tuijottelemaan toisesta suunnasta tulevaa autoa, parhaassa tapauksessa vielä sellaista joka on jo pysähtynyt Liikennesäännöt ovat kyllä todella simppelit, niiden kanssa mokailu on vain ihmisten huolimattomuutta ja valitettavan usein välinpitämättömyyttä. Asiaa ei tosin helpota se, että koko tieinfra on tehty kaupungeissakin lähtökohtaisesti autoilijoita varten jonka vuoksi esim. liikennevalottomissa risteyksissä olevat suojatiet ovat sellaisia että autoilijoilla on mahdollisuus ajaa suojatielle ja pysähtyä vasta sitten. Kaiken lisäksi suojatielle pysähtyminen on usein myös melko välttämätöntä, mokoma kun on usein juuri sen 3-5 metriä liian sivussa jotta sen takaa näkisi risteävän tien liikennettä.
Kirjoittanut: The Trap-door lover (Jäsen)
 • #54
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 22.11.2011 20:14

Lainaus: BronzeRain

Ehkäpä ne muutkin autoilijat noudattaisivat noita liikennesääntöjä jos virkavalta edes yrittäisi näyttää esimerkkiä.

Tästä muistui mieleeni kun kerran yö aikaan ajellessani edellä kulkenyt maija pisti yhtäkkiä vilkut päälle, teki u-käännöksen ja syöksyi parinkymmenen metrin päässä olevan nakkikioskin pihaan.
Nauratti, toki saattoihan siellä olla vaikka ryöstö käynnissä.

Lainaus: Nordis

niin luulen tuon pätevän tapauksiin joissa juostaan esim. nurkan takaa suoraan suojatielle.

Varmaankin, mutta tälläistäkin valitettavasti tapahtuu.

Lainaus: Nordis

Idiooteimpia jalankulkijoita ovat ne, jotka tuijottavat tien laidassa monttu auki sadan metrin päässä näkyvää autoa ja sen mentyä kävelevät keskelle tietä johon taas pysähdytään tuijottelemaan toisesta suunnasta tulevaa autoa, parhaassa tapauksessa vielä sellaista joka on jo pysähtynyt

On aina yhtä ihastuttavaa antaa tietä suojatiellä odottavalle ihmiselle huomatakseen ettei hän suostu menemään yli vaan huitoo jatkamaan, joidenkin mielestä suojatien päässä on hyvä pitää torikokouksia ja yksitapaus oli varmaan jäätynyt kiinni suojatien merkkiin (heinäkuussa!) taikka hän työkseen piti sitä pystyssä ja paras oli mummo joka käveltyään miltei suojatien yli muisti unohtaneensa kissansa hellalle tai jotain ja kääntyi takaisin.

Lainaus: Nordis

mokoma kun on usein juuri sen 3-5 metriä liian sivussa jotta sen takaa näkisi risteävän tien liikennettä.

Tuo on aika monessa risteyksessä, mukava olla siinä sitten suojatien tukkeena kun näkymättömistä ilmestynyt maailman pisin autoletka estää pääsyn eteenpäin.
Kirjoittanut: KOJ (Jäsen)
 • #55
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 29.11.2011 21:01

Lainaus: BronzeRain

Ehkäpä ne muutkin autoilijat noudattaisivat noita liikennesääntöjä jos virkavalta edes yrittäisi näyttää esimerkkiä.


Tuskinpa siinä yksi auto paljoa auttaa vaikka ois kuinka vilkut katolla ja tekstit kyljissä. Kun on niin monta vastakkaisenkin esimerkin näyttäjää.

Mutta on noita poikkeuksiakin olemassa. Eilen töissä ajellessani eräs mopoauto antoi ohitusmahdollisuuden väistämällä bussipysäkille. Enhän mä olis millään pienellä tiellä ajaessani siitä kuorma-autolla ohi päässyt. Hianoa että jotkin henkilöt vielä kohteliaitakin tapoja liikenteessä osaavat
Kirjoittanut: Roudatar (Aktiivi)
 • #56
 • Arvo: Platinagootti+
 • • Muokkasi: Roudatar
 • Lähetetty: 11.10.2015 03:42

Lainaus: The Trap-door lover

On aina yhtä ihastuttavaa antaa tietä suojatiellä odottavalle ihmiselle huomatakseen ettei hän suostu menemään yli vaan huitoo jatkamaan
Itse "syyllistyn" tähän. Mulle vaan tulee semmonen olo (vaikka en näkis kuskin kasvoja tai mitään muutakaan siihen viittaavaa), että kävelen liian hitaasti. Siksi miua taas ärsyttää ne autoilijat jotka pysähtyy siitäkin huolimatta, että yritän mahdollisimman selkeästi ilmaista, että en ole menossa yli ennen kun on tarpeeksi aikaa mennä ilman, että seuraavan kuskin tarvitsee edes hidastaa. Liikaa paineita.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit