Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Lemmikit

Kirjoittanut: Zenren (Jäsen)
 • Lähetetty: 20.08.2009 13:59
Kissojen madottaminen maksanee 5-10 euroa per kerta, sisäkissathan pitäisi tosiaan madottaa kaksi kertaa vuodessa. Meillä kissat eivät ole raapineet tapetteja tai huonekaluja, ja jos niin käy, ratkaisu on raapimapuu. Meillä on tosin raapimaportaat, eli parvisängyn tikkaisiin on laitettu narua niin, että kissat voivat raapia tikkaita ilman vahinkoja. :>

Minulla on nykyisin siis kaksi kissaa, niin kuin olen saattanut joskus mainita. Toinen on Meme ja toinen Suru, molemmat tyttökissoja. Ihania karvapalleroisia kumpikin.
Kirjoittanut: SyllaBoreal (Jäsen)
 • #262
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 20.08.2009 14:38
Kiitoksia vastanneille Itse vakuutuin ihan näillä perusteilla. Vielä pitäisi mies saada asiasta vakuutetuksi xD Tosiaan haluaisin antaa kodin jollekin kodittomalle kissalle, koska näissä on aika surullisia tapauksia ja minua säälittää miten paljon ihmiset hylkäävät lemmikkejään.... Itse olen aamut kotona kun teen iltatöitä joten kissa ei olisi missään vaiheessa oikeastaan yksin kun mies tulee töistä silloin kun minä lähden Vaikka eihän kissa sillä tavalla seuraa kaipaa kuin koira.
Kirjoittanut: Zenren (Jäsen)
 • Lähetetty: 20.08.2009 16:15

Lainaus: SyllaBoreal

Vaikka eihän kissa sillä tavalla seuraa kaipaa kuin koira.

Niin, sehän riippuu myös kissasta. Jotkut eivät tosiaan kaipaa seuraa, mutta jotkut tarvitsevat paljonkin huomiota. Itselläni toinen kissa on itsenäisempi, tulee harvoin syliin ja muutenkin tykkää katsella vähän kauempaa, ja toinen sellainen, että hyppää sylkkyyn, tulee jopa päälle nukkumaan kun itse nukun, maukuu ja kiehnää ja haluaa huomiota.

Kyllä mitä tahansa kissaa pitää huomioida, koska muuten se passivoituu ja masentuu, eikä se ole kenellekään hyväksi. En kuitenkaan yhtään epäile, ettetkö osaisi kissaa huomioida. :>
Kirjoittanut: TaruinenAave (Jäsen)
 • Lähetetty: 20.08.2009 16:33
Zenren ja Piiskansiima
Kiitos oikaisusta, kaksi kertaa vuodessa se olikin. Höpisin melkein, kun kesken koulutunnin rupesin innoissani vastaamaan.

Lainaus: Zenren

Niin, sehän riippuu myös kissasta.

Aivan niin, esimerkkinä oma kissani näyttää nytkin hapanta naamaa siitä, että olen koneella enkä hänen kanssaan ja meillä ei voi oikein tehdä mitään ilman, että kissa on osallistumassa. Samoin myös kolme vanhempieni kissoista käyvät heti kimppuun kun tulee ovesta sisään ja kaikkien kanssa pitää olla ja pitää sylissä (kaksi näistä on muuten aikuisina Hesyltä otettuja löytökissoja, ovat jo 10 vuotta viettäneet perheessämme). Sitten neljäs kissa viihtyy enemmän omassa rauhassa ja suorastaan ujostelee kaikkia miestäni vieraampia ihmisiä. Eli tosiaan ihan kissakohtaista
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 20.08.2009 18:24
Matolääkkeissä kannattanee myös tarkistella, mitä matoja vastaan lääke tehoaa. Ainakin hevospuolella madotetaan aina eri lääkkeillä eri kerroilla juuri siksi että eri madot saataisiin häädettyä. Löytöeläinkodista otetun kissan madotusohjelma on kyllä varmaan pistetty aika hyvin alkuun.

Lainaus: SyllaBoreal

Vaikka eihän kissa sillä tavalla seuraa kaipaa kuin koira.


Ja hyvä niin. Kissat ovat jotenkin paljon rentouttavampaa seuraa, ne osaavat olla omissa oloissaan niin hyvin kun taas koirien kanssa tulee jotenkin sellainen "mitäköhän tuon kanssa pitäisi puuhata" -fiilis. En kyllä sinänsä lue itseäni kissa- tai koiraihmiseksi, pidän kaikista suloisen karvaisista elukoista (paitsi kasvattamattomista munanjatkekoirista) ja myös joistain karvattomista.
Kirjoittanut: azpzv (Nimetön)
 • Lähetetty: 21.08.2009 22:48

Lainaus: Piiskansiima

pidän kaikista suloisen karvaisista elukoista (paitsi kasvattamattomista munanjatkekoirista) ja myös joistain karvattomista.

Autoja on yleensä pidetty"sen jatkeena",mutta Nykyään se on ISO Vaarallinen koira"!
Myös p....n jatkeesta voi sanoa??
Tämä on faktaa.
Kirjoittanut: TaruinenAave (Jäsen)
 • Lähetetty: 21.08.2009 23:21

Lainaus: azpzv


Autoja on yleensä pidetty"sen jatkeena",mutta Nykyään se on ISO Vaarallinen koira"!
Myös p....n jatkeesta voi sanoa??
Tämä on faktaa.

Mitä ihmettä mahdat tällä viestillä haluta sanoa? En saa kyllä mitenkään mitään järkevää tästä irti.
Kirjoittanut: Mr_Nightmare (Jäsen)
 • #268
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 21.08.2009 23:24
Eläimistä salaperäisin, tuo Ihmisen Hyväksi Käyttäjä...... niitä minulla piisaa, kissoja...
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 26.08.2009 21:05
Oih! Törmäsin juuri lemmikkieläimiin joita haluaisin; rukoilijasirkat! Ne ovat pirun elegantteja ja siroja otuksia, etenkin orkidearukoilijat - tosin niitä varten olisi varmaankin hyvä olla ihan oikeita orkideoja, koska silkkiset ovat niin mauttomia. Minulla on jo jonkin tovin ollut sellainen mielipide että kyseiset sirkat ovat viehkoja, mutta vasta nyt tulin ajatelleeksi että niitähän voi ottaa lemmikeiksikin.
Kirjoittanut: Drakan (Jäsen)
 • Lähetetty: 27.01.2010 21:34
Kääpiövuohi pukki joka vartioi pihaa, 2 kanaa, kilpikonna joka on 16v 5 kissaa kaikki omaperäisiä kiilusilmiä ja kaksi koiraa.
Ainiin unohtu haluaisin yhen "lohikäärmeen" kiltin, taidokaan ja jämäkän joka osaa piiloutua uteliaisen ihmisten silmistä ja hyvän lentotaidon omaavan.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit