Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Mikä mättää Suomessa ja suomalaisissa

Kirjoittanut: Liisa Peililasimaassa (Jäsen)
 • #11
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 28.08.2007 20:53
Suomessa vallitsee valheellinen vapaamielisyys. Tosin emme ole täällä kaukana onneksi hälyyttävän ahdasmielisiä. Ainakaan vielä.
Kirjoittanut: Kyumin (Jäsen)
 • #12
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 29.08.2007 09:16
jaahas. hienoa > kerrankin saa haukkua meitä suomalaisia!

ok. tästä se lähtee..

Miinuksia:
-nuoriso yhtä vellovaa massaa, kuin kopiokoneesta tulleita.
-alkoholikulttuuri
-poliisien ja yhteiskunnan saamuttomuus
-vaatteiden hinnat. pissisvaatteet ovat hirveän halpoja, jos haluaa jotain hienoa ja erillaista siitä joutuu pulittamaan 2 seuraavan kuun opiskeliatuet.
-suomalaisten ahdasmielisyys. kaikki kyyläävät kuin ****** jos kävelen tyttöni kanssa kadulla ja jos menee kauppaan niin saa ****** palvelua.
-luomutuotteiden kalleus. samperi.
-suomalaisten tapa lokeroida ihmisiä. jos kerron pitäväni vanessa carltonin a thousand miles-kappaleesta(kyllä, se on mielestäni kaunis kappale) niin kaikki kuolee shokista kun minunhan pitäisi kuunnella vaan örinämörinäkuolemahevia tai goottimusiikkia.
-sekin on aika ********* että junassa tupakkakoppi on AINA siellä lemmikkieläinvaunussa. sitten ketuttaa kun eläimet joutuvat haistelemaan tupakanlemua. ei koskaan tee mieli mennä tupakalle ku ne eläimet säälittää. ja sitten hävettää kävellä pois sieltä ku miettii miten inhottavaa niillä kaikilla on olla kun niillä on paljon herkempi nenä.
-opettajat. ne eivät osaa tehdä mitään. mur.ja meidän asuntolanvalvoja.sellanen kyylä.(okei ei kuulu topiciin ollenkaan mutta.. )
-ja tuosta jatkettuna, kyylät. kyyliä suomalaiset ovat luonnostaan. kaikki mikä on vähänkin erikoista niin otetaan silmätikuksi.
-juoruiliat. mitä ideaa on istua jossain kahvikupin ääressä ja juoruta mitä naapurin irmeli teki eilen.

okei, eiköhän tuo riitä

Plussia:
+rauhallinen maa. tai ainakin täällä ei ole sotia
+koulutusmahdollisuudet
+se että suomesta löytyy kumminkin näitä vähän vapaamielisempiä ja erikoisempia ihmisiä.


no, tuon enempää ei tällä hetkellä tule. hohhoi, ihan liikaa tekstiä
Kirjoittanut: Kuunsilta (Valokuvavastaava)
 • #13
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 01.10.2007 10:14
ahdasmielisyys. se se on. ulkomaalaisia tai kaksikielisiä haukutaan aina, kuinkahan suomalaiset tällaiset perusjuntit pärjäävät ulkomailla vai käyvätköhän he ollenkaan.

sitten kans tää älytön naapuriviha, kaikki pitää olla paremmin kun naapurilla jotenkin stereotyyppisen huvittavaa.

alkoholin liikakäyttö on kanssa kummallista, sama se on esim karkkien kanssa, hyväähän ne on ja hauska niitä on mässyttää mut sit kun menee pussitolkulla niin tulee paha olo, sen jälkeen tuskin syö enää niin paljon. miksei ihmiset rinnasta tätä alkoholiin ja ota opiksi? hauskaa voi pitää muutenkin kun örvelökännissä. kannatan siis kyllä alkoholin vähää juontia, saunakaljat/siiderit, lasilliset viiniä, shampanjaa tai kuoharia on ihan hyvä juttu.
Kirjoittanut: Valkyria (Aktiivi)
 • #14
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 01.10.2007 10:39

Lainaus: Kuunsilta

kaikki pitää olla paremmin kun naapurilla

toi on ärsyttää ihan pirusti ja sit suomessa ärsyttää myös se jos vähänki poikkeavan näkönen niin saa ****** kohtelua missä vain. mut en sen enempää sano nyt muuuten tulis pirun pitkä teksti ja ku viel oon ulkomaalainen ja muuttaanu suomeen 5vuotta sitten niin miellummin pidän suuni kiinni ku viel pakko asua 2vuotta täällä
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 01.10.2007 10:44
Suomi on helevetin hyvä maa kasvaa ja asua, oikea lintukoto. Täällä oikeasti tehdään moniin muihin maihin verrattuna useita asioita juuri oikein - ikävä kyllä pukeutuminen ei ole yksi niistä, kuten huomaa Hel-looksia selatessa. Täällä vieläkin jotkut käyttävät farkkuhametta, isoja aurinkolaseja, balleriinoja ja legginsejä, vaikka ne olivat lyhytaikaisesti muotia maailmalla joskus 2005. Puhumattakaan sitten tuulitakkikansasta. Ei siinä mitään jos urheillessa, mutta että kaupungille purkkareissa ja tuulipuvussa...
Kirjoittanut: Valkyria (Aktiivi)
 • #16
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 01.10.2007 10:50

Lainaus: Heetteri

Suomi on helevetin hyvä maa kasvaa ja asua

en ole huomannut sellasta.. vai olenko mä vain niin vaativa tonki suhtees?
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 01.10.2007 11:02

Lainaus: Valkyria

en ole huomannut sellasta.. vai olenko mä vain niin vaativa tonki suhtees?


Kokeile Guatemalaa, Koreaa, Kiinaa, Brasiliaa, Venäjää, Afganistania tai Kuubaa? Meillä on täällä puhdasta vettä, puhdasta luontoa, päivähuolto, kouluruoka, terveydenhuolto, olemme varakas teollisuusmaa jne jne jne. Minäkin, joka kasvoin laman aikana, en joutunut nälkää näkemään, ja koulussa oli ilmaiset koulukirjat. Mitä ihmettä sinä sitten oikein vaadit, öljylähteen joka takapihalle?

Jengi valittaa siitä, että on niin kamalan pienet opintotuet ja blaa blaa. Joo, no Jenkkilässä käydään töissä opintojen ohella, ja opiskeleminen maksaa. Täällä saa 80% asumistukea, opintotukea, ja vielä sen päälle käydä töissäkin ja nostaa opintolainaa, jonka maksamista voi lykätä tarpeen mukaan maksamalla vain lyhennyksiä. Sen siitä saa kun on liian hyvin asiat, aina on jotain saatana ruikutettavaa. Suomalaiset nuoret ovat hemmoteltuja kakaroita. 300e nahkatakki päällä vinetään, että on meillä täällä päin pyllyä asiat, ja jossain päin maailmaa ihmisten päivän iloisin hetki on joku riisikuppi, kun painetaan 18-tuntisia työpäiviä.
Kirjoittanut: Valkyria (Aktiivi)
 • #18
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 01.10.2007 11:22
oon kokeillut venäjää. en saa opintotukee enkä asumistukee. en saa töitä koska olen ulkomaalainen. ei mul oo mtn 300€-n nahkatakkia vaa 12€ nahkatakki.
Kirjoittanut: Evelyn (Aktiivi)
 • #19
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 01.10.2007 12:11

Lainaus: Heetteri

Suomalaiset nuoret ovat hemmoteltuja kakaroita. 300e nahkatakki päällä vinetään, että on meillä täällä päin pyllyä asiat, ja jossain päin maailmaa ihmisten päivän iloisin hetki on joku riisikuppi, kun painetaan 18-tuntisia työpäiviä.


Itselläni useimmat vaatteet on tilattu jostain katalogista, koska meillä ei oo varaa maksaa kaikkea kerralla. Tykkään käydä kirppareilla, koska sielt voi löytyy pussillinen vaatteita 5 eurolla. Meillä ei rahatilanne ole todellakaan hyvin. Menisin töihin, mutta äiti ei anna. Opiskelu on sen mielestä mun työ ja mun pitä vaan päästä lukio läpi. En valita, tää kaikki on vaan faktaa. Ja joka päivä oon kiitollinen äidille, että ruokaa on pöydäs. Asiat vois olla pahemminkin. Ja joillakin on asiat pahemmin.
Kirjoittanut: Valkyria (Aktiivi)
 • #20
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 01.10.2007 12:52
tietenki asiat ovat joillakin pahemmin mut vois mennä aina paremmin. oon kiitollinen et pystyn ainakin elää jotenkuten nytkin. mut voisinpa saada töitä tai jtn tukee.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit