Warning: Use of undefined constant default_charset - assumed 'default_charset' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/kuopassa/public_html/keskustelu/index.php on line 3
Korsetti (osa 2) - Sivu 97

Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Korsetti (osa 2)

Kirjoittanut: Satanica (Jäsen)
  • #961
  • Arvo: Asiantuntija
  • Lähetetty: 24.03.2012 11:39
Okei, täytyypi kokeilla. Siskon huoneessa onneksi on kokovartalopeili ja eteisestäkin löytyy, niin ei pitäisi olla ongelmaa.. Täytyy vain katsoa meneekö hermo :'D Mutta kiitos neuvosta!
Kirjoittanut: Agra (Jäsen)
  • #962
  • Arvo: Tulokas
  • Lähetetty: 24.05.2012 09:55
Olen ostamassa kiristyskorsettia, jonka aion tilata Corsets UK:sta. Olen vartaloltani hoikka enkä tarvitse korsettia vartalon muokkaukseen vaan haluan vain erilaisen ja hyvin istuvan yläosan suunnittelilla olevaan asuuni. Korsetti, jonka olen aikeissa tilata on etuosan pituudeltaan 46cm ja on mielestäni melko pitkä malli. Mitenköhän onnistuu esim. istuminen tuollaisen pituuden kanssa? Olen 165 pitkä ja painan 56kg, mietin vaikuttaako tuollainen pituus korsetin istuvuuteen? Jos jollakulla on kokemusta, otan kiitollisuudella kommentteja vastaan.

(Moderaattorin terveiset: viesti siirretty sille kuuluvaan ketjuun.)
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit