Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Mikä goottityylissä on niin pahaa...?

Kirjoittanut: Satanica (Jäsen)
  • #431
  • Arvo: Asiantuntija
  • Lähetetty: 21.03.2012 13:15

Lainaus: ShaDow87

Olen ihan ketjuvaateliikkeessä töissä; Seppälässä ja pienellä paikkakunnalla.


Oi vitsi :O Olen kyllä kateellinen! Noh, itse olen kuitenkin valinnut kosmetologin työn, ja täällä päin kosmetologit ovat aika.. Noh, neutraaleja ulkonäöltään. Tiedän yhden ainoan liikkeen, joka hyväksyy tatuoinnit ja vahvahkon meikin, mutta muut ovat aika natseja sen asian suhteen. Täytyy kai harkita sitten alan vaihtoa, vaikka tämä olisi juuri sitä mitä haluaisinkin tehdä :< Tai sitten oma firma..
Kirjoittanut: Hohoton (Jäsen)
  • Lähetetty: 21.03.2012 16:51
Aattelen ite et usseimmat ei tiiä että mitä goottityyli oikeen on ja niillä on siit väärä käsitys. Sit ko ne aattelee et se o vaa teini vaihe nii aattelen et jokku luulee että teinit vaa kapinoi aikusia vastaa. Ite en oo kyllä vielä koskaa kapinoinu vaikka teinivaihe on mulla kohta ohi.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit