Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Stereotypiat ja kliseet, joita inhoat/rakastat?

Kirjoittanut: Roudatar (Aktiivi)
 • #351
 • Arvo: Platinagootti+
 • • Muokkasi: Roudatar
 • Lähetetty: 01.09.2010 09:50

Lainaus: Giffirt

Lainaus: emanon

Tuli mieleen yksi gootti-, rokki- ja metallimuotiin liittyvä juttu jota inhoan, nimittäin eläinkuosit. Nämähän tunnetaan yleisesti nimellä "Prostitute print".


Eläinkuosit eivät koskaan näytä hyvältä. Eivät goottien, pubiruusujen eivätkä edes niiden prostituoitujen päällä.

Täysin samaa mieltä. Ehkä nipin napin menee sisustuksessa zeepra-kuosi, mutta sekin pitää olla aika pieni osa jotain suurempaa kokonaisuutta, kuten tilkkumattoa tms. muuten ehdoton ei.

Lainaus: DeadlyNightshade

Kehtaan olla eri mieltä. Pienissä määrin, esimerkiksi hihansuissa ja sopivassa värissä se voi olla hyvinkin sievä lisä vaatekappaleeseen.

No juu. Mutta se kuosi ei todellakaan saa olla liian läpitukeva. Semmonen pieni ripaus on vielä ihan ok. Itse en vaatteissa missään nimessä käyttäisi.
Mutta sekin sitten että mikä luokitellaan vielä eläinkuosiksi. Jos esim. mustassa pitkähihaisessa paidassa on tummanharmaalla tiikerin raitoja muistuttavia kuvioita niin se on miun mielestä jo tyylikäs. Nyt en tähän hätään tiedä mistä löytäisin kuvan että vois näyttää, mutta toivotaan että joku älyää mitä tarkoitin.
Kirjoittanut: DeadlyNightshade (Aktiivi)
 • #352
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 01.09.2010 10:20
Tarkoitin omalla kommentillani ihan sitä perinteistä "puumakuosia" eli leopardikuviota Esimerkiksi eräissä Hell Bunnyn kapreissa oli lahkeissa n. 5 sentin kaistale punaista leopardikuosia, samoin taskujen reunoissa ja ihastuin. Toisaalta taidan muutenkin olla kävelevä tyylirike joten ehkä mieltymykseni menee sen piikkiin.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 01.09.2010 11:02

Lainaus: Giffirt

Eläinkuosit eivät koskaan näytä hyvältä.


Ja pyh. Leopardikuosi, jos se näyttää kunnolla leopardilta ja on toteutettu muutenkin laadukkaan näköisesti, on varsinkin pinup/vintagetyylissä erittäin hyvännäköistä. Tässä pari todistetta väitteen tueksi. Sama pätee muihinkin elukkakuoseihin, tosin niitä on yleensä vaikeampi löytää kuin tuota peruslepardia. Leopardi on muutenkin aika rohkeutta vaativa kuosi, sen kanssa kun ei voi piiloutua tapettiin ja joutuu kestämään kaiken maailman puumittelut.

Sen sijaan eläinkuosit väännettynä jonkun muun kuin kyseisen elukan väriseksi näyttävät aika armotta teiniltä sillä vähemmän hyvällä tavalla. Joku shokkipinkki tekoturkis-leopardi... hrr...
Kirjoittanut: emanon (Inkvisiittori)
 • #354
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 01.09.2010 18:23

Lainaus: Piiskansiima

Ja pyh. Leopardikuosi, jos se näyttää kunnolla leopardilta ja on toteutettu muutenkin laadukkaan näköisesti, on varsinkin pinup/vintagetyylissä erittäin hyvännäköistä.


Ei. Ei näytä hyvältä. Tosin tähän yhteyteen pitänee kai lisätä myös, etten koskaan suuremmin ole tuosta pin-up tyylistä yleensäottaenkaan välittänyt. Se vaan tuo eläinkuosikuvio on niin luotaantyöntävä, ettei sitä mikään pelasta. Mutta minä lakkaan tästä asiasta jauhamisen, sillä kyse on mielipiteestä, enkä minä nyt omaani osaa tai vaivaudu tämän paremmin perustelemaan.

Lainaus: Piiskansiima

Sen sijaan eläinkuosit väännettynä jonkun muun kuin kyseisen elukan väriseksi näyttävät aika armotta teiniltä sillä vähemmän hyvällä tavalla. Joku shokkipinkki tekoturkis-leopardi... hrr...


Mun mielestä just noi shokkipinkit tms. leopardikuosit on niitä parhaiten siedettäviä, mutta epäilen tämän johtuvan siitä, ettei ne enää siinä vaiheessa näytä niin pahasti eläinkuosilta
Kirjoittanut: groomeri (Aktiivi)
 • #355
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 01.09.2010 20:24
^--- aivan samaa mieltä emanonin kanssa! Jos esim. leopardista on väännetty jokin turkoosi tms. versio, ja sitä on vain laukussa, topissa tai huivissa on se ihan ok. Kokonaan ei tähän voi sonnustautua. Kun sitten taas nuo Piiskansiiman linkittämät kuvat.... En halua morkata kenenkään mielipiteitä mutta omasta mielestäni nuo olivat varsin kamalia asuja. Makunsa kullakin, onneksi meitä on moneen junaan.
Kirjoittanut: Ultimecia (Jäsen)
 • #356
 • Arvo: Mahtigootti
 • • Muokkasi: Ultimecia
 • Lähetetty: 01.09.2010 21:13
Täältä puolestaan ropisee Piiskansiiman linkittämille kuville roimasti plussapalloja, Ultimecia approves! Olen muutenkin aika lailla samoilla linjoilla Piiskiksen kanssa noista eläinkuoseista. Toisaalta shokkiväriset eläinkuosit ovat minusta ok pieninä määrinä, suurina pintoina (esim. kirkkaanpinkki leopardikuosinen bondage-mekko) ne ovat IMHO aika karmivia.

Eläinkuoseista sitten sujuvasti muihin aiheisiin. Minä inhoan näitä erilaisilla elukankorvilla, hakaneuloilla ja merkeillä varustettuja huppareita(se on sitten toinen juttu ovatko ne klisee vai ei, joka tapauksessa niitä näkyy jonkin verran kooteilla), erityisesti nämä Evil Kitty/Teddy/Bunny/jokumuuelukka -hupparit sattuvat silmiini. Varsinkin pari vuotta sitten nämä kyseiset hupparit tuntuivat olevan kovassa huudossa erityisesti teini-ikäisten synkiöiden keskuudessa, ja niitä joutui katselemaan kyllästymiseen asti.

Sitten toinen inhoamani klisee ovat nämä bondage-remelit vaatteissa, tai pikemminkin niiden liiallinen määrä. Minusta on okei, jos vaikka remelihousuihin on yhdistetty yksinkertaisempi pusero, mutta jos asun jokaisessa osassa takkia ja käsineitä myöten on 5480454854201809 remmiä ynnä muuta hilavitkutinta niin...yäk. Onko se muka hienoa, että vaatteista löytyy tarpeet vaikka pienoiselle(tai vaikka vähän suuremmallekin) bondage-sessiolle keskellä kirkasta päivää?
Kirjoittanut: DeadlyNightshade (Aktiivi)
 • #357
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 02.09.2010 10:30

Lainaus: Ultimecia

Sitten toinen inhoamani klisee ovat nämä bondage-remelit vaatteissa, tai pikemminkin niiden liiallinen määrä. Minusta on okei, jos vaikka remelihousuihin on yhdistetty yksinkertaisempi pusero, mutta jos asun jokaisessa osassa takkia ja käsineitä myöten on 5480454854201809 remmiä ynnä muuta hilavitkutinta niin...yäk.


Minusta bondagepöksyjen kamaluus riippuu pitkälti niiden löysyydestä. Esim. nämä ovat yksi sellainen kammotus, jota en pukisi päälleni mistään hinnasta. Miespuolisella roikkuvat pöksyt näyttävät kyllä ihan yhtä karmeilta - ei niiden pillit tarvitse olla, mutta tästä syntyy vain tahaton hopparimielleyhtymä Karmeaa.

Pari vuotta sitten halusin itsellenikin eläinhupparin, mutta en onneksi niin kovasti että olisin ostanut. Silti sain kuulla näyttäväni animehörhöltä.
Kirjoittanut: Mortti (Aktiivi)
 • #358
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 02.09.2010 11:09
Elukkakorvahupparit sun muut nolostukset on söpöjä :3 Mut multa ei taidetakkaan kysyä mitään...

Ja eläinkuosejakin olen alkanut sietämään, riippuu kyllä tosi paljon että kenen päällä ja millaisessa vaatteessa... esim. huivissa näyttää kivalta. Niin ja kirkkaanpinkki pantterikuvio on hot.

Bondagepöksyt sun muut riiputtimet taas ovat vaan epäkäytännöllisiä, meinaan mahdoton kulkea keittiön läpi ilman että neljännes kaapinovista tahtoo liittyä seuraan.
Kirjoittanut: Giffirt (Jäsen)
 • #359
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 02.09.2010 13:31

Lainaus: Piiskansiima

Leopardikuosi, jos se näyttää kunnolla leopardilta ja on toteutettu muutenkin laadukkaan näköisesti, on varsinkin pin-up/vintagetyylissä erittäin hyvännäköistä

Taitaa olla vikaa korvien välissä tälläkin. Tykkään pin-upista ihan hirmusti, mutta minusta nuokin linkittämäsi kuvat näyttävät... No. Halvoilta. Aiemmista kommenteista menen jopa niin pitkälle, että väitän että eläinkuosit eivät näytä hyviltä edes neonväreissä. Jos olisi pakko valita, niin kyllä minä luonnollisen eläinkuosin ennemmin ottaisin, mutta mieluummin en kumpaakaan.

Lainaus: DeadlyNightshade

Minusta bondagepöksyjen kamaluus riippuu pitkälti niiden löysyydestä. Esim. nämä ovat yksi sellainen kammotus,

Nuohan olisivat ihan söpöt jos ne olisivat yksiväriset! Tuo monivärisyys kammottaa, mutta muuten ei. Mutta tunnustan, minulla ja remmeillä on pitkä ja menestyksekäs suhde. Joskin liika on liika, sen myönnän. Esmes noiden housujen kanssa ehdottomasti joku yksinkertainen paita ja muutenkin kaikki muut asusteet ja korut minimiin.

Lainaus: Ultimecia

Minä inhoan näitä erilaisilla elukankorvilla, hakaneuloilla ja merkeillä varustettuja huppareita

Tämä lienee enimmäkseen animegoottiernuteinejä riivaava villitys. IMHO ne ovat mauttomia kammotuksia, mutta no. Annan tämän yleensä anteeksi koska empiirisen tutkimukseni mukaan animegoottiernuteinit ovat PALJON miellyttävämpää ja hyväkäytöksisempää sakkia kuin keskiverto teinit. Teoriani alueellisia eroja ei ole tutkittu, mutta ainakin Turussa ernulapset ovat yleensä aika herttaisia, huolimatta siitä että näyttävät usein räjähtäneeltä sekoitukselta karkkivärejä, mustaa maalia ja hiuslakkaa.
Kirjoittanut: DeadlyNightshade (Aktiivi)
 • #360
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 02.09.2010 15:13

Lainaus: Giffirt

Teoriani alueellisia eroja ei ole tutkittu, mutta ainakin Turussa ernulapset ovat yleensä aika herttaisia, huolimatta siitä että näyttävät usein räjähtäneeltä sekoitukselta karkkivärejä, mustaa maalia ja hiuslakkaa.


Sama huomattu myös Kouvolan teiniernupopulaatiossa! Tästähän voisi jokin humanisti tehdä väitöskirjan..
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit