Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Cybergootit

Kirjoittanut: Deadboy (Aktiivi)
 • Lähetetty: 18.12.2011 15:03
Yllätyin että noinkin monta videota tollasestakin löytyy. Joo lähinnä joidenkin videoiden valaistukset sai noi näyttämään vähän hassulta todellakin.
Tykkään tanssia klubeilla ja erityisesti ebm/industrial/aggrotech/futurepoppia. En todellakaan tiedä miltä tanssimiseni näyttää enkä nyt ihan älyttömästi välitä, lähinnä se on vaan omaa fiilistelyä eikä niinkään muille näyttäytymistä tai 'näyttelemistä'. Ei tosin siinäkään mitään vikaa ole.
Yleensä se on vain sellaista perus 'heilumista' humalatilasta riippuen ;D. Yleensä en liikuskele kovinkaan paljon ympäriinsä ellei laittialla satu olemaan paljon tilaa ja jostain syystä huvita sellainen. Usein heilutan ainakin toista kättäni biitin tahdissa yleensä sillei 'alaspäin iskien' ja välillä se näyttääkin varmaan kuin soittaisin jotain ilmarumpupadia ;D Koitan tehdä sen, kuten muunkin liikuskelun aika iisisti etten osu toisiin. Kuulostaako dorkalta? No niin minustakin kun koittaa selittää tätä tällä tavalla
Muunkinlaista musaa menen joskus tanssimaan, riippu joo monesta seikasta huvittaako.
Kirjoittanut: RaveRipuli (Nimetön)
 • Lähetetty: 27.12.2011 03:19

Lainaus: Deadboy

Onks X-tra-X skarpannu tilausten toimittamisen ja asiakaspalvelun suhteen siten että sitä vois oikeasti suositella?

Mitä tuossa nyt tuli taas tilailtua matskua niin noin viikon toimitusajalla kamat saapuivat postiin ja päivän sisällä vastaus kahteen sähköpostiin. Kannattaa myös tarkistaa että tuotteita löytyy hyllystä, muuten aika voi vaihdella sen 1-7 viikkoa. =/
Kirjoittanut: Hohoton (Jäsen)
 • Lähetetty: 31.12.2011 18:18
http://www.the-black-angel.com
Kannattaa käyä täälä. Täälä myyään hienoja kybergootti tavaroita ja muita gootti tavaroita. Täälä on jopa semmone alushame josa on se kehikko mikä pittää hammeet pöyheenä.
Kirjoittanut: Kalmankoura (Jäsen)
 • #44
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 03.01.2012 17:27
Ite oon ny pari kertaa tilannu X-tra-x:ltä ja ne mitä nettisivuil lukee että toimitetaan heti, ovat omalla kohallani myös tulleet n. viikon päästä. Tokalla kerralla olen jopa käynyt jonkinverran sähköpostikeskustelua puolin ja toisin, ja nopeasti ovat vastanneet ja.
Kirjoittanut: HirviöT (Jäsen)
 • Lähetetty: 15.01.2012 14:57
Usein miten ostan cyber vaatteita netistä.Esim. cybershop,vanderbylia, morticia,emp, cyberdog, x-tra-x.
Minulta löytyy yhdet googglesit, kahdet wool falsit. Toisessa on mustia rastoja, valkoisia rastoja ja valko/mustia rastoja. Toiset ovat väriltään, mustaa,neon vihreää, ja neon keltaista. Neon värit on niin proo
Tukkani on musta, ja lyhyt. Meikit ovat yleensä cybermäisiä ja värikkäitä. Piilolinssit auttavat hyvin korostamaan cybergoottimaisuusta. Itse usein miten pidän reikäisiä tai verkkosukkahousuja, iso karvasäärystimiä, hametta, tai remilehousut, verkkopaita, toppejä, korsetteja, käsineitä,piikkipantoja.Ja usein miten neon värit ovat mukana leikissä. Neon vihreä, sininen, punainen, keltainen. Kaikki värikkäät värit käyvät cybergoottiin. Ja myös värien sekoittelu.
Ja itselläni on blogi, missä usein miten päivystän meikkejäni, ja vaatteitani. URL
Maskia minulla ei valitettavasti ole. Olen kyllä päättänyt sellaisen ostaa, viimeistään tämän kuun lopussa. x)
Ja tarvisen hieman apua, mistä löytyisi hyvä mutta hinta olisi kohtuun alhainen, kaasumaskiin?
Kirjoittanut: RaveRipuli (Nimetön)
 • Lähetetty: 15.01.2012 17:24

Lainaus: HirviöT

Ja tarvisen hieman apua, mistä löytyisi hyvä mutta hinta olisi kohtuun alhainen, kaasumaskiin?


Suojanaamareja löytyypi:

Vanderbylia - hinta tuntuu olevan hieman korkeahko, mutta lisätuunaus vaihtoehto tuo lisää "karua" ulkonäköä.

x-tre-x - hinta kohdillaan, mutta tavara tulee saksasta sekä vaatii pientä tuunausta.

Varustelaka - täältä löytyy sit kaikki häröimmät kaasunaamarit, jotka mielestäni ei nyt aivan sovi cyber ulkonäköön.
Kirjoittanut: HirviöT (Jäsen)
 • Lähetetty: 15.01.2012 18:29
Kiitosta oikein paljon avusta!
Kirjoittanut: Anyxia (Jäsen)
 • Lähetetty: 19.01.2012 14:29

Lainaus: TiefsterWinter

Mutta mites on, tuleeko tanssittua klubeilla tai yksin kotona pimeässä ja mitä ylipäänsä tykkäätte industrial dancingistä?

Musta on ihana katsella jostain juutuubista tai muusta kun joku/jotkut tanssii kunnon cybervermeissä aivan mahtavasti! Itsekin haluaisin osata tanssia samalla lailla, mutta vielä meinaa hankalaa olla. Kyllä sitä silti yksin tulee harjoiteltua kotona Toivon että vielä jonain päivänä olen niin hyvä että kehtaan tanssia klubeillakin Muuten ei yleensä tule tanssittua klubeilla sillä täälläpäin kaikkien klubien tanssilattiat täyttyvät amispojista ja pissiksistä, jotka heiluttaa persettä seinästä toiseen, ja musiikki on vain räppiä tai muuta massamusiikkia. Mutta kyllä muutaman kerran on kaveri onnistunut saamaan mut seurakseen tanssilattialle, mutta silloin vaaditaan kyllä muutaman promillen humalatila että mut sinne saa sen huonon musiikin tahtiin tanssimaan : DDDD
Kirjoittanut: xenablood (Jäsen)
 • #49
 • Arvo: Edistynyt
 • • Muokkasi: xenablood
 • Lähetetty: 23.01.2012 18:52
En nyt tiedä oonko cybergootti, mut ainakin osittain. Käytän mm. Killer Cat, Queen of Darkness ja HellBunny merkkejä. Käytän mielellään hameita, mut housuja myös. Esim. ketjuilla, remmeillä ja niiteillä koristeltuihin. Myös punamusta skottiruutu käy, rannekkeet, niittirannekkeet ja conversetennarit. Hiukset lyhyehköt, suorat ja tupeerattu vähän robert smith tyylisesti... värjään mustiks tai punasiks... jos ois rahaa
Taidan olla vähän emo
Kirjoittanut: RaveRipuli (Nimetön)
 • #50
 • • Muokkasi: RaveRipuli
 • Lähetetty: 24.01.2012 01:01

Lainaus: Anyxia

Itsekin haluaisin osata tanssia samalla lailla, mutta vielä meinaa hankalaa olla. Kyllä sitä silti yksin tulee harjoiteltua kotona

Toistoja, toistoja, toistoja ja rytmitaju. Muutamalla basic liikkeellä pääsee jo yllättävän pitkälle minkä tahansa musiikin tahdissa ja tanssituntien kertyessä löytää varmasti tyylin josta nauttii (nimimerkki Über tamppaaja). Kehonhallinta ja suht alhainen promillelukema ovat oleellinen osa hyvään suoritukseen.

Mitä nyt junttilan klubien musiikkiin ja tunnelmaan voi sanoa... Perus Sedula skeidaa. Jos oikeasti haluaa lähteä veivaan hyviin tunnelmiin niin suosittelen keikkoja tai muuttoa Helsinkiin.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit