Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Naisen parhaat ystävät: timantit vai kasa kenkiä??

Kirjoittanut: Mortti (Aktiivi)
  • #131
  • Arvo: Mahtigootti
  • Lähetetty: 31.01.2009 14:51
En tyksi timantteja, ainakaan semmoisia kamalan kalliita valkoisia, kirkuvanväriset lasitimantit ovat asia erikseen, niitä voi rikkoa ja hukata ilman suurta mielipahaa XD Koruissa ylinpäätänsä mielummi jotai yksinkertaista tyylikästä hopeaa.. jossain tosi fiineissä juhlissa saattaisin käyttää timanttikoruja mustan puvun kanssa (ja näyttäisin varmaan lasitavarakauppaan eksyneeltä puhvelilta, hm).

Mutta kenkiä? Kyllä kiitos Köyhänä alaikäisenä kokoelmani on aika vaisu, mutta ostan niitä silti yli käytännön tarpeen ja budjetin.. *krhm* toisaalta, kengille löytyy käyttöä joka päivä niin mielummin panostan niihin kuin vaikkapa... ööö... johonkin muuhun!

Ja kun kenkäkaupan ohittaa niin on pakko aina liiskata naama sitä ikkunaa vasten ja kieriä henkisesti rahapulassaan
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 4 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit