Gootti.net

Goottisarjikset: Jouni Ahola

 • Julkaistu keskiviikkona 27.02.2008
 • Kommentteja 0 kpl
 • Edellinen
 • Seuraava

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Kalpeus kaunistaa (Lue tekijästä)

Lue uusin!

Kertomuksia kolmesta lievästi sanoen erikoisesta sisaruksesta, joiden elämää vauhdittavat oudot ja kummat sattumukset. Fantasian ja kieroutumien määrän saa jokainen ihan itse määritellä.

Osaatko piirtää ja juonia-hhahhahah? Gootti.net etsii sarjisstrippien tekijöitä viljelemään mitä mustinta huumoria! Talkootyöläisiä pyydetään ottamaan yhteyttä palvelun sikariportaaseen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@gootti.net tai hyödyntämällä lomaketta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

Uusimmat tapahtumat

 • Gothic Events Finland: Kiitos. Tutustun vähän myöhemmin asiaan sen verran, että saan jotain aikaiseksi.

Goottifoorumin tuoreimmat

 • meikeistä.: Miten saada tavallisesta meikkivoiteesta todella gootti kalpea? Täällä ei ole mitään mistä saisi ostettua ,valmista tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta kaikki ovat mulle liian tummia.
 • Myydään New Rock Monsteri punaliekki M.591-S1 -kengät: Hyväkuntoiset, koko on 43. Hintapyyntö 70€ ?(alkuperäinen hinta yli 200€). En saanut liitettyä kuvaa omistani, mutta jos kiinnostaa, niin voin lähettää kuvan omista kengistäni. [imgs=https://www.leatherheaven.com/new-rock-monst eri-punaliekki-m591-s1/p/NR591-S1/]Tällaiset kengät[/imgs]
 • Lemmikit: Kiinnostais hankkia koira. Ja koirakuumeeseen ei kyllä auta yhtää kaikki koiravideot, missä näkee jonkun toisen ihastuttavan lemmikin . Mutta oma elämäntilanne ei vaan tällä hetkellä taivu koirakaverin hankkimiseen. Tuosta huolimatta joskus tekisi vaan mieli hakea laina koirakaverin hankkimiseen, tiedän että se on hölmöä, mutta kun miettii miten helposti se pitäisi onnistua ja vielä nopeasti, niin silti houkuttaisi....
 • Mainosta tai esittele täällä bändiäsi/ musiikillista projektia/ levyä tms. musiikkiin liittyvää!: Uusi elektro-gootti projekti: Olympian: Olympian on jumalainen musiikkiprojekti, jonka takana on pitkän linjan muusikko ja musiikintekijä, raahelainen Mauno Konkka. Konkan säveltämät, sanoittamat ja esittämät kappaleet kiinnittyvät elektronisen goottipopin ja rockin perinteeseen, mutta Konkan omintakeinen laulu tuo kokonaisuuteen myös gospel- ja kirkkomusiikin sävyjä. Teeman tasolla Olympian on musiikkia niille jotka etsivät, kaipaavat ja löytävät maailmasta jotain mitä maailma ei ensi näkemält...
 • Myydään Tyylikäs musta Berserk kiltti bk: Miesten kiltti, uudenveroinen kerran sovitettu, mutta oli liian pieni. Kivipestyä hieman joustavaa puuvillaa tekonahka yksityiskohdilla. Irrotettavat taskut, pronssin väriset vetoketjut ja koristeet. Koko XL, vyötärö 94-100 cm, pituus 68 cm. Kuvia löytyy www.nightshop.fi/product/85/berserk-kiltti-bk. Hinta 85€ + postikulut
Uusin musiikkitiedote
 • SpaceWitchPop soittolistalle

  Kotimainen yhden naisen SpaceWitchPop tarjosi kolme biisiään Gootti.netin soittolistalle. Listalle lisättiin artistilta kappaleet “Tight It Up”, “Hot Blood Space Pop” sekä “Fall Through My Eye”.