Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Mitä teille merkitsee itsenäinen Suomi?

Kirjoittanut: HepZusi (Mister Halloween 2007)
 • Lähetetty: 06.12.2009 22:32

Lainaus: azpzv

Miks polttaa oman maan Lippua?

Joillekkin sillä ei oo mitään typerää statusta jonain kansallissymbolina?
En tiiä miks polttaa ylipäätään mitään, mutta miksei jos se herättää reaktiota jengissä? :P
Kirjoittanut: TaruinenAave (Jäsen)
 • Lähetetty: 06.12.2009 22:40

Lainaus: azpzv

Minun vallassani Veteraanit/Lotat olisivat saaaneet loppuelämänsä kulkea ilmaiseksi Suomessa!
Nyt on helppoa meidän kaikkien sanoo vaikka mitä skeidaa,ja olla tietävinämme enemmän,kuin ne jotka on tän maan hankkineet meille.Kunnioitus on Ansaittava se,EI tule itsestään..
Hyvää jatkoa.

Lainaus: azpzv

Hyi s...Miks polttaa oman maan Lippua? Painuis takas sinne,missä tollasta tehdään.
En tykkää. Kukapa noista lällyistä olis USKALTANUT Olla rajalla,ja ottaaa Ylivoimasta vihollista VASTAAN,Ei kukaan tollasista. Yäk.

No niin, meneeköhän nyt HIEMAN överiksi? Olisitko itse valmis kuolemaan tämän tai minkään muun maan takia? Ei, minä en ole, enkä todellakaan arvosta ketään ihmistä, joka ajattalee jotain v*tun valtiota omaa henkeään enemmän. Itsekästä ehkä, mutta ah, niin käytännöllistä. Ja ovat veteraanit hankkineet tämän maan meille (BTW lotatkin ovat veteraaneja). Muistaakseni tällä maan hankkimisella oli jotain tekemistä vuoden 1917 kanssa, mutta eihän nämä niin ihanat ja kunnioitettavat sodat vielä silloin olleet... Veteraanit PUOLUSTIVAT tätä maata, eivät tehneet sitä itsenäiseksi. Kieltämättä sun ikäiseltä ihmiseltä odottais vähän järkevämpää tekstiä.
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 06.12.2009 22:43

Lainaus: azpzv

Kukapa noista lällyistä olis USKALTANUT Olla rajalla


Ei se ole uskalluksesta kiinni. Eivät veteraanimmekaan halunneet tappaa, saati sotasankareina haudatut aseveljensä. Eivät he halunneet sotimaan. Eivät he halunneet lähteä kotoaan tappamaan tuntemattomia ja kärsimään kylmästä, nälästä ja sairauksista. Sodankäynnissä ei ole mitään hohdokasta. Ihmiset sotivat, koska pari idioottia päättää aloittaa sodan, ja sitten massat joutuvat siitä kärsimään ja taistelemaan vasten tahtoaan. Veteraanejammekin pelotti, pelotti niin saatanasti. Hyvin harvassa olivat ne, jotka oikeasti innosta hihkuen lähtivät ryssien perään juoksemaan. Tietysti olen myös kiitollinen veteraaneille, mutta ymmärrän hyvin, mikseivät monet heistä tahdo puhua sodasta tai ole millään tavalla ylpeä teoistaan.
Kirjoittanut: Sharida (Jäsen)
 • #34
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 06.12.2009 22:44


Abigoria komppailen
Kirjoittanut: Chrystalis (Inkvisiittori)
 • #35
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 07.12.2009 00:28
Trollzor

Onnekseni olenkin vain rapakon takaa kälppivä emohomo ilman varsinaista statusta maiden välisissä nahinoissa. Sota oli sotaa, nykyään se on yhtä tärkeä kuin rahattomien rähinät ruoasta.
Kirjoittanut: azpzv (Nimetön)
 • Lähetetty: 07.12.2009 18:19

Lainaus: TaruinenAave

Kieltämättä sun ikäiseltä ihmiseltä odottais vähän järkevämpää tekstiä.

Vai niin.Mikä teksti olis järkevää? Sekö,ettei tunteet nousis pintaan.
Tiedän toki,ettei KUKAAN olis halunnut sotaa. EN Puolustais tätä tai mitään muutakaan maata!
Sama kaiku on askelten(tokkopa)...
Kirjoittanut: TaruinenAave (Jäsen)
 • Lähetetty: 07.12.2009 18:35

Lainaus: azpzv

Vai niin.Mikä teksti olis järkevää? Sekö,ettei tunteet nousis pintaan.

No oliskos vaikka perustelut paikallaan? Kauheasti kyllä vaahtoat, mutta kun mitään ei perustella. Ja tietty epäloogisuus kyllä hieman paistaa läpi. Kyllä pitäisi jopa nuolla veteraanien paskaset kengät, mutta itse et olisi valmis menemään rintamalle. Niin, ja oikeasti, opettele kirjoittamaan!
Kirjoittanut: azpzv (Nimetön)
 • Lähetetty: 07.12.2009 18:46
Mistäs moinen minua kohtaan??
Annetaan ansaittu arvostus näitä veteraaneja kohtaan.Ei tarvi ns..nuolla kenenkään kenkiä tai hanskojakaan.
Taidat olla ope?
Sodasta,en halua enään kirjoittaa tai perustella yhtään mitään" kenellekkään."
Kirjoittanut: MustaHukka (NeppaGootti)
 • Lähetetty: 07.12.2009 19:20

Lainaus: TaruinenAave

opettele kirjoittamaan!

Äikkä on hyvä hallita tällä palstalla jos haluaa kaveerata muitten kielipoliisien kanssa
Kirjoittanut: SirMarylee (Aktiivi)
 • Lähetetty: 07.12.2009 19:45

Lainaus: azpzv

Kukapa noista lällyistä olis USKALTANUT Olla rajalla,ja ottaaa Ylivoimasta vihollista VASTAAN,Ei kukaan tollasista

Jos nykypäivänä alettaisiin sotia, olisi miehiä turha edes lähettää rintamalle, koska sieltä tulisi ohjusta vastaan aika kovaa.

Muistan tässä jonkun hienon syksy 2009 äidinkielen preliminääri kokeen, jossa oli tehtävä, jonka ideana oli pohtia facebook seinällä käytyä keskustelua. Keskustelussa tämä seinän omistaja oli sitten maininnut jotkin siitä, että yleensä he, jotka kirjoittavat huonoa suomea eivätkä tunne edes omaa äidinkieltään ovat näitä ''isän maallisimpia''. Se oli hassua tekstiä lukea...

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit