Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Mitä teille merkitsee itsenäinen Suomi?

Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 07.12.2009 20:46

Lainaus: SirMarylee

Jos nykypäivänä alettaisiin sotia, olisi miehiä turha edes lähettää rintamalle, koska sieltä tulisi ohjusta vastaan aika kovaa.


Kyllähän sitä isoa lelua löytyy vaikka millä mitalla, mutta jalkaväki on edelleen se osa, joka taistelun ratkaisee.

Näin btw.
Kirjoittanut: azpzv (Nimetön)
 • Lähetetty: 07.12.2009 20:47

Lainaus: SirMarylee

jotka kirjoittavat huonoa suomea eivätkä tunne edes omaa äidinkieltään ovat näitä ''isän maallisimpia''.

Ai,jaii ,kun sattuu...Mitäs sitten,jos olenkin vaikka kiinalainen.
Tais unohtua" se tärkein"mistä olikaan kysymys?!
Kirjoittanut: Gothica (Nimetön)
 • Lähetetty: 07.12.2009 20:50

Lainaus: azpzv

Mikä teksti olis järkevää

Jos vaikka ihan perusasioista lähdettäisiin. Yhdyssanat, isot alkukirjaimet oikeaan kohtaan ja pisteet yms...

Enkä sinänsä ymmärrä, mitä järkeä tässä veteraaniväittelyssä on. Onko kukan koko ketjussa edes maininnut, mitä "itsenäinen Suomi" hänelle merkitsee?
Oma mielipiteeni on suunnilleen sama, kuin Abigorin , Iirivan ja TaruisenAaveen.
Kirjoittanut: azpzv (Nimetön)
 • Lähetetty: 07.12.2009 20:59
Eiks tätä vois lukottaa Piiskansiima?? Kiitos.
Kirjoittanut: HepZusi (Mister Halloween 2007)
 • Lähetetty: 07.12.2009 21:04
^se ois kyllä vähän turhaa tää aihe ny on kuitenki ihan kiinnostava ja ajankohtanen, eikä aina jaksa katella, ku vuodesta toiseen täällä vaan puhutaan vaatteista ja meikeistä ja jos tulee jotain bändi/musa- tai muuta keskusteluu nii lukkoa vaan satelee.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 07.12.2009 21:14

Lainaus: HepZusi

tää aihe ny on kuitenki ihan kiinnostava ja ajankohtanen


Olen samaa mieltä. Keskustelu on ollut aktiivista ja aihe näyttää herättävän mielenkiintoa joten miksei ketju saisi olla auki.

Lainaus: HepZusi

jos tulee jotain bändi/musa- tai muuta keskusteluu nii lukkoa vaan satelee.


Olen eri mieltä. Lukkoa ei anneta automaattisesti jos keskustelun aihe on musiikki, perustelut ovat kyllä vallan muut.

Joten jatkakaa, kuitenkin hyvät käytöstavat ja mieluiten sen kirjoitusasunkin muistaen.
Kirjoittanut: azpzv (Nimetön)
 • Lähetetty: 07.12.2009 21:17
En ole läheskään niin täydellinen,kuin muut gf-käyttäjät..,joten saatte vastaisuudessakin lukea kirjoitusvirheellisestä teksteistäni..
Olis kyllä hauska nähä,jos "me"jouduttais samaan tilaan,kuin ne jotka siellä sodassa olivat silloin(1939-1944)??
Kirjoittanut: MustaHukka (NeppaGootti)
 • Lähetetty: 07.12.2009 21:24

Lainaus: azpzv

Olis kyllä hauska nähä,jos "me"jouduttais samaan tilaan,kuin ne jotka siellä sodassa olivat silloin(1939-1944)??

Juu olis, ihan p3rse repeää ajatuksesta
Kirjoittanut: TaruinenAave (Jäsen)
 • Lähetetty: 07.12.2009 21:24

Lainaus: azpzv

Olis kyllä hauska nähä,jos "me"jouduttais samaan tilaan,kuin ne jotka siellä sodassa olivat silloin(1939-1944)??

Minulla on hieno suunnitelma, joka on luotu yhdessä veljeni ja mieheni kanssa. Me koppaisimme kissan matkaan ja lähtisimme karkuun ensimmäisten joukossa. Tietysti mukaamme voisi tulla muitakin, mutta pääasia on, että pakoon lähdetään. Sitä kuitenkin eletään vain kerran, enkä minä ajatellut menettää henkeäni missään kansainvälisessä konfliktissa. Pasifismi on hienoa.
Kirjoittanut: Signum (Jäsen)
 • #50
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 07.12.2009 21:27
"Itsenäinen Suomi", itsenäisyys ja sen luonne ovat tosiaan vain katsojan omien korvien välissä. Eiköhän tuo itsenäisyys korreloi melko tavalla yksittäisen kotitalouden malliin, sanelut ja raamit joiden sisällä tulisi pysyä tulevat ulkoa, mutta noin muuten, vähäpätöiset ja vaikutuksiltaan pienet asiat menenevät sisäisiä mieltymyksiä mukaillen. Mielestäni Suomi ja suomalaiset menettävät itsenäisyydestään vuosittain palasen ylikansallisille elimille, yms. ja sitähän valtaa on käytännössä mahdoton lunastaa takaisin, mutten väitä että se olisi välttämättä pahasta. No, onhan tämä nykyinen kumartelu länteen sentään mielekkäämpää byrokratiaa kuin mitä se oli YYA:n aikaan, kaikesta huolimatta. Ironian kielellä sivaltaen, onhan EU saanut paljon hyvääkin aikaan, kuten Euron ja niin, banaanit ovat "halpoja".
Mutta joo, kunnioitan sotatraumat saaneita yksilöitä, jotka joutuivat pakosta uhrautumaan, sekä mm. lausuntoautomaatti Arvidssonia, joka kiteytti ajatusmaailmani melko osuvasti jo ennen syntymääni.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit