Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Vapaat suhteet!

Kirjoittanut: vampirequeen (Jäsen)
  • Lähetetty: 25.10.2007 18:31

Lainaus: vampirequeen

kuten aiemmin sanoin että kumpikin vaihtoehto käy vaikka itelläni ei olekaan tarvetta eikä halua jakaa itseäni muille..ja voi olla että "vapaalla suhteella" tarkotin jotain parin kerran pettämistä minkä voi antaa anteeks/olla ottamatta huomioon..nytkiin oon tyhmä rakastunu edelleen yhteen ja on ainoo kenen kans oon tänä kesän (sensuuri) että yli en oo päässy enkä jaksanu yrittääkään..ei hän lähe mielestä ees ajattelemalla :/ rakastan...

Huahaaa ompi nyt käynyt niin että häntä ehkä vielkiin jollain tapaa rakastan, mutta on tässä uusi kaunis ja jumalainen vallotus meneillään..kattoo nyt mihin se johtaa Haluaisin muuttaa tän keskustelun otsikon!! murh.. haluan ollakin vain yhden. TAI mieluummin yksin. !
Kirjoittanut: vampirequeen (Jäsen)
  • Lähetetty: 25.10.2007 18:35

Lainaus: Heetteri

Jos jollekulle vapaa suhde on se oikea tapa toimia, antaa palaa vain. Itse en saa siitä minkäänlaista iloa.

EN minäkään enää!! oli joku todella typerä KESÄVILLITYS!Vaikka en juossukaan joka puskassa!!En todellakaan halua jakaa itseäni.. Nyt keskityn vain siihen yhteen ah..

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
Järjestä treffit