Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Huudellaanko teille kadulla (osa 2) ?

Kirjoittanut: Signum (Jäsen)
 • #891
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 06.02.2011 16:04
Minuun kohdistettuja huvittaviakin tapauksia syntyy aika-ajoin, sillä viimeksi eilen sain kuulla olevani pelottava, oikeammin pakoon juostava, jos olisin yhtään leveämpi, lisäksi kaikenlaisia "kuulutko johonkin bändiin"- kysymyksiä sateli viimeksi eilen. Naurettavin selkkaus käveli eilen vastaan Tampereen asematunnelissa, keski-ikäinen nainen möllötti kohti ja minut ohittaessaan huudahti, "oi kuinka ihana nainen", no joo, en ole nainen alkunkaan. : D
Hauskoja tapauksia piisaa, kesällä Lumouksesta poistuessani parin schattenilaisen rinnalla meitä vastaan pyöräili juopunut mies joka ulvoi, "pois alta gootit, täältä tulee uskovainen mies", tilanne oli jotenkin koominen. Ikävää puolta edustaa eräs tapaus Hämeenkadulla, "hei sinä kiiltonahkahousuinen tyyppi" kuului avaushuuto, lähempää tuttavuutta tekiessään kyseli "olenko niitä miehiä", epäilen vahvasti että miespoloinen olisi käynyt minuun käsiksi, haihduinkin nopsaan paikalta...
Kirjoittanut: TaruinenAave (Jäsen)
 • Lähetetty: 06.02.2011 16:20

Lainaus: Signum

Naurettavin selkkaus käveli eilen vastaan Tampereen asematunnelissa, keski-ikäinen nainen möllötti kohti ja minut ohittaessaan huudahti, "oi kuinka ihana nainen", no joo, en ole nainen alkunkaan. : D

Hahah, tuosta tuli mieleeni (hieman offia), mitä kävi miehelleni tässä taannoin. Hän oli noussut bussiin, jossa oli yllättäen ollut siskoni kavereineen. He sitten juttelivat siinä ja kohta mieheni jäi pois. Siskon kaveri kysyi sitten siskoltani, että "kukas tää oikein oli" ja sisko vastasi, että isosiskon mies. Tyttöjen takana istunut mies sitten kurkottui kysymään heiltä että, "oliks se mies?". Eikä miehessäni edes järemmin ole mitään naisellisia piirteitä, lyhyyttä ja pitkää vaaleaa tukkaa lukuunottamatta.

Tämäkään nyt ei varsinainen huutelu ole, mutta veljeni kaveri oli todennut minut nähtyään, että olen ainoa normaalipainoinen gootti, jonka hän on koskaan nähnyt. Kuulemma kaikki siihen mennessä nähdyt ovat olleet joko huomattavan ylipainoisia tai suoranaisia luurankoja.
Kirjoittanut: Prudence (Jäsen)
 • #893
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 06.03.2011 15:48
Luulin olleeni asiallisen näköinen ristiäisissä (yäk) mutta pois lähtiessä kun kiskoin takkia niskaani kysyi serkkupoika 7v "ai ooksä joku noita vai?" kyllä nauratti

Yleensäei huutelut kuulu kun musiikki pauhaa niin kovalla.
Kirjoittanut: Neminess (Jäsen)
 • #894
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 07.03.2011 08:14
Kerran yksi äidin työkaveri oli lapsensa kanssa käymässä meillä, miulla oli sillon päällä sellanen lolitatyylinen korsettimekko ja punaiset rastat. Tuo lapsi oli ihan innoissaan (hän oli noin 12v) ja heittäytyi lattialle henkäisten " Oi mikä ihana nainen". Kyllä nauratti. Muutenkin pikkulapset aika useasti huudelleet kaikkea, tyyliin: "Kato äiti, tolla on vaaleanpunainen(pinkki) tukka!" "Äiti, tolla on vihree tukka". Kerran junassa yksi about 20v oleva mies halusi kokeilla tukkalisäkkeitäni kun näyttivät niin jännältä. Siniset putket sillon päässä. :P Onha noita enemmänkin huudeltu mutta ei niitä kaikkia jaksa laittaa tähän.
Kirjoittanut: BirthdayBloodshed (Jäsen)
 • #895
 • Arvo: Edistynyt
 • • Muokkasi: BirthdayBloodshed
 • Lähetetty: 08.03.2011 20:56
Kyllähän sitä kuulee (silloin kun ei musa soi) kaikkea vähnitään pari kertaa kuukaudessa joku luule naiseksi. Kerran viikossa paikalliset somali-taustaiset ihmiset huutavat rasistia ja skiniä perääni, joka on kyllä aika erikoista kun on ihan semi pitkät hiukset mutta must tuntuu et se johtuu maihareista.
Kirjoittanut: VariSami (Jäsen)
 • #896
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 09.03.2011 11:53
Minua huvittaa se, miten monien goottivaatteisiin pukeutuneiden miesten sukupuolesta on erehdytty... On niin käynyt minullekin useampaan otteeseen (siis minusta on erehdytty), mutta se on käytännössä aina tapahtunut, kun olen ironisesti päättänyt pukeutua kokovalkeisiin. Itse asiassa joka kerta, kun olen niin päättänyt tehdä, minua on luultu naiseksi.

Hirveämmin ei ole tullut huutelua kuunneltua. Niin vähän itse asiassa, että muistan vieläkin, kun baarikierroksella joku huusi perään "v*tun gootit pois Iisalmesta". Itse asiassa se oli muutama vuosi sitten halloweenina. Kavereiden kanssa tosin tulee vitsailtua vaatteistani ja paljon, hieman samankaltaisilla jutuilla kuin mitä saattaisi ehkä kuulla huudeltuna. Ja ai niin, kerran pari ala-astepentua ryhtyi huutelemaan jotain perään. Siinä vaiheessa hieman jopa houkutti kokeilla, onko katumaihareista "natsipotkusaappaiksi" (kuten niitä rakastavaksi kutsumme). Ei tietenkään sen vuoksi, että kyseessä olivat puolustuskyvyttömät lapset - vaan siksi, että he olisivat mielestäni ansainneet Darwin-palkinnon suorituksestaan.
Kirjoittanut: Silence (Jäsen)
 • #897
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 15.03.2011 17:59
Huuteluahan tämä seuraava ei varsinaisesti ollut, mut pisti kyllä nyppimään ja kunnolla. Oltiin Lontoossa äidin ja parin muun sukulaisen kanssa ja istahdettiin syömään johonkin oikein lepposan näköseen ravintolaan. Paikassa ei ollut kovin paljon populaa, ja sisään astellessa osa sitten jäikin vähän tuijottelemaan perään. Tuo nyt ei vielä edes haitannut, lähinnä huvitti. Mutta kun päädyimme istumaan, viereisessä pöydässä oli ilmeisesti äiti, isä jaheidän aikuinen poikansa, jotka ottivat asiakseen tuijottaa minua saapumishetkestä siihen saakka, et lähdettiin. Kovasti osoittelivat, ja kuuluihan sieltä välillä arvostelua mm. rastoista ja päälläni olevasta hameesta sillä ah-niin-ihanalla brittiaksentilla. Tuollasen käytöksen olisin vielä sulattanut pikkulapsosilta, mutta kun kyseessä oli kolme kypsää aikuista.

En oikein uskalla pukeutua omaan tyyliini näin jokapäiväisesti täällä suunnalla, kun kuittia silloin kuuluu vähän turhankin paljon. Onhan ne kaikki perus saatananpalvoja ja goottihoro-kommentit kuitenkin jo kuultu.
Kirjoittanut: Astra Zorin (Jäsen)
 • #898
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 18.03.2011 12:09
Pari mahdollisesti kännistä nuorta miestä huuteli täällä Lappeenrannassa päin, että "Ihana!!11", minkä käsitin sarkasmiksi. Kummastuttaa, että aikuiset ihmiset jaksavat tuollaista harrastaa... ja yleensä, jos ihmisen on pakko arvostella toista, arvostelee kys. henkilö yleensä vielä rankemmin itseään. Sellainen ei tee hyvää kenenkään itsetunnolle eikä mielialalle, joten pidättäydyn etenkin ihmisten arvostelusta ääneen, mutta myös pään sisällä. Kaikilla on oikeus olla sellaisia kuin ovat, myös kännisillä hopparimiehillä/-pojilla. Ohvia hiukan, enkä tarkoita hyttysmyrkkyä.
Kirjoittanut: SeKukaVaaniiSängynAlla (Jäsen)
 • #899
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 28.03.2011 20:02
Pikkulapset ovat ruvenneet moikkailemaan. O.o Mitmit. Mitäs siihen muuta ku moikat vaan takasin.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 28.03.2011 21:20

Lainaus: Silence

Kovasti osoittelivat, ja kuuluihan sieltä välillä arvostelua mm. rastoista ja päälläni olevasta hameesta sillä ah-niin-ihanalla brittiaksentilla.

Ehkä voisit antaa samalla mitalla takaisin ja osoitella osoittelijoita ja arvostella arvostelijoita.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 4 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit