Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Asioita joita voi, joita ei

Kirjoittanut: Elegia (Aktiivi)
  • Lähetetty: 25.01.2010 00:17

Lainaus: Piiskansiima

Lainaus: Kedira

kaikki kauniit ihanat upeat värit houkuttavat ja koukuttavat, etenkin vaatekaupoissa ja sisustustavaroissa. Ja sitten kotona kun katselen ylpeänä ostoksiani huomaan hyvin mielenkiintoisen seikan - kassit sisältävät vain mustia, mustia ja vielä vähän lisää mustia tavaroita sekä vaatteitaÖhm, tämä teksti oli kuin omalta näppikseltäni! Sisustukseen osaan sentään ostaa monenlaisia värejä mutta vaatteet tuntuvat muutamaa syrjähyppyä lukuunottamatta pysyvän tiukasti mustan puolella.Uskokaa tai älkää, mutta mullakin TÄYSIN sama!
Katselen kaupassa jotain sinistä, vihreää tai punaista vaatetta, mutta mustan ostan jokatapauksessa. Ja edes myöhemmin en kadu ostostani koska en tosiaankaan pysty vastustamaan mustaa.
Ja niin no... pari poikkeustakin löytyy (esim. liila korsetti).

Hmm....... mietin tässä juuri että onko jotain muuta mitä en voisi vastustaa (mustan värin lisäksi), mutten oikeasti keksi muuta!
Kirjoittanut: Gallante (Jäsen)
  • #72
  • Arvo: Asiantuntija
  • Lähetetty: 25.01.2010 07:04
"I can resist anything but temptation." - Oscar Wilde
Kirjoittanut: oneesan (Jäsen)
  • Lähetetty: 25.01.2010 13:23
Kinder suklaapatukat :P Fazerin konvehtirasiat... suklaata... Voin sanoa ei monelle monelle asialle, mutta suklaa pilasi viimeksi paastonikin... ensi kerralla en sorru, mutta kun olin sulattanut vartin suklaa-voi seosta pikkuleipiä varten, ja pitihän sitä vähän maistaa... ihan vähän vain.. ; )
Kirjoittanut: Jezebel (Jäsen)
  • #74
  • Arvo: Mahtigootti
  • Lähetetty: 26.01.2010 09:53
Tietokone aika usein manipuloi minut viekkaudella ja vääryydellä notkumaan turhanpäiväisesti internetin maailmassa.
Korvakorut ovat paheeni. Kerään nimittäin niitä ja nyt omistan päälle 20 paria. Tavoite on 365...
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 4 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
Järjestä treffit