Warning: Use of undefined constant default_charset - assumed 'default_charset' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/kuopassa/public_html/keskustelu/index.php on line 3
un-gothic tunnustukset - Sivu 2

Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

un-gothic tunnustukset

Kirjoittanut: Wormboy (Jäsen)
 • #11
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 26.07.2012 23:29

Lainaus: Bloody Monster

suosikki tv-ohjelmani on Winx Club!

No ei se nyt niin paha juttu, Witch on kyllä parempi vaikka en ole seurannutkaan enää pitkään aikaan sen jälkeen, kun se lehti vuonna 2007 muuttui Demi-kopioksi ja se sarjakuva jäi trendivinkkien varjoon.
joo jos vaikka vähän edes aiheen vierestä: PMMP on erittäin hyvää musiikkia.
Kirjoittanut: iPOP (Jäsen)
 • #12
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 26.07.2012 23:31
itellä on sininen nalle penaali!!!!!!!!!!!!!!!!
Kirjoittanut: Malys_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 26.07.2012 23:51
Ensimmäisenä tulee mieleen aika olennainen asia; en kuuntele lainkaan varsinaista goottimusiikkia, sen sijaan kuuntelen joitain ei-gootti-bändejä joita aika monet gootit tuntuu kuuntelevan.

Kämpän sisustus on pääasiassa kaikkea muuta kuin gootti. Epäseksikkäät kalsaripäiväpeitot yms. kammotukset ovat kuitenkin menossa vaihtoon kunhan saisi aikaiseksi ostaa jotain kivaa tilalle (ei tietenkään silti tarvitse olla mitään goottia uusissakaan, kunhan miellyttävät itseä ja sopivat muuhun sisustukseen).

Lainaus: HepZusi

"Mikä v*ttu tota teidän laulajaa vaivaa, eikse oo enää gootti?"

Samaa kuuluu toisinaan itsellekin kun toiset (aika monet itse asiassa) eivät vaan ymmärrä ensinnäkään sitä että gootit voivat pukeutua muuhunkin kuin mustaan. Ja sekin ettei vaatteitten tarvitse kaikkien olla muutenkaan niin truu-gootteja. Viime talvena violetti bean-piponi aiheutti hämmennystä ja "katu-uskottavuuden menetystä kun on väärän värinen" kuten ihmiset asian ilmaisivat. Damn, jos on yhdestä piposta kiinni niin joutaa sitten katu-uskottavuus mennäkin romukoppaan. Ja niin kuin sitä ei muun värisiä vaatteita muutenkaan olisi, ihmeellisesti on kummastelun aiheena vaikka sitten olisivatkin goottityylisiä muuten.
Ja työvaatteethan nyt ovat mitä ovat, osa ei ole goottityyliä nähnytkään. Käytännöllisyys kun ratkaisee enemmän kuin ulkonäkö. Mutta päävärinä sentään on musta, wau!

Liittyen edellisiin on vielä ihmeteltävä sitäkin että aika monet jaksavat rokottaa siitäkin kun kuuntelee jotain kevyempää rockia että eikö sitä enää olekaan gootti kun ei kuuntele koko ajan örinämusiikkia. Selitäpä siinä sitten että ei, se örinämusiikki ei ole goottimusiikkia sekään, huoh. No, kaikkea ei voi tietää ja omalta osaltani yritän valistaa tietämättömiä.

Lainaus: iPOP

itellä on sininen nalle penaali!!!!!!!!!!!!!!!!

Uu, söpöä!
Kirjoittanut: Kuolonenkeli (Nimetön)
 • Lähetetty: 27.07.2012 00:01

Lainaus: Wormboy

PMMP on erittäin hyvää musiikkia.

niin on, osasin Pikkuveljen laulaa jo tosi pikkusena :3 pikkuveljee ärsytti
Kirjoittanut: Yöntuuli (Jäsen)
 • #15
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 02.08.2012 21:44
Miun tunnustus menee myös tuonne musiikin puolelle, eli tosiaan mie tykkään jonkin verran iskelmästä..ja melkoisen paljon tykkään kuunnella 80-90 luvun musiikkia..toki vanhemmastakin musiikista löytyy hyvää mutta nuo aikakaudet tuli nyt mainittua
Kirjoittanut: iPOP (Jäsen)
 • #16
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 02.08.2012 22:19
hienoja tunnustuksia!
antaa tulla lisää vaan
Kirjoittanut: Jezebel (Jäsen)
 • #17
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 04.08.2012 16:00
Käytän harva se päivä sinisiä farkkuja, muutenkin goottius ei juuri taida arkivermeissä kauheasti näkyä, jos ei jaksa panostaa. Koti ei ole juurikaan goottia nähnyt, kun pitää ottaa tuo aviomies huomioon, mutta työhuoneeseeni aion tunkea ehtaa kliseistä Tim Burton-fiilistä.

Kuuntelen niin laajalla kirjolla musiikkia, että melkein hävettää. Monet biisit on koneella tunnearvollisista syistä, en mie muuten tiettyjä artisteja kuuntelisi olleskaan.

En katso kauhuleffoja, paitsi vanhat Draculat on kivoja, meikäläinen näkee viikkotolkulla mörköjä joka paikassa jos erehtyy katsomaan jotain pelottavaa.

Tykkään Hello Kittystä ja pinkki auto tai puhelin ois niin jees, mutta päälleni en pinkkejä rytkyjä laita ihan heti. Jostain syystä Monster High kiinnostaa ja eksyn monesti kauppareissuilla ihmettelemään barbihyllyä.
Kirjoittanut: Anyxia (Jäsen)
 • Lähetetty: 06.08.2012 17:04

Lainaus: Malys_

Kämpän sisustus on pääasiassa kaikkea muuta kuin gootti.

Joo sama täällä. Tosin olisi kyllä gootimpikin mutta kun vielä on niin köyhä että pitää sisustaa kämppä vaan kaikella mitä ilmaiseksi saa vanhemmilta ja sukulaisilta. Joku rammstein seinäsysteemi, iso harmaa lohikäärmepöytälamppu, muutama lohikäärme&pääkallo koriste-esine ja pari mustaa kynttilää kristallialustalla mutta muuten onkin sitten jotain kauheeta vaaleanruskeaa sisustusta joka paikka täynnä kun saanut ilmaiseksi ihmisiltä näitä.

Lainaus: Jezebel

Kuuntelen niin laajalla kirjolla musiikkia, että melkein hävettää.

Omaa musiikkimakuani en ehkä kovin kirjavaksi kutsuisi, mutta vaikka yleensä kuuntelenkin paljon industrial metallia ja muuta niin silti usein, etenkin humalassa, tulee kuunneltua kyllä vaikka mitä! Kaikki maholliset popedat, klamydiat ja pasilan jemmica laamasen biisit soi viikonloppuisin tosi usein Selvinpäin en niitä kyllä kuuntele, että selvinpäin saatan sitten vain kuunnella tuon raskaamman lisäksi jotain hyviä euroviisubiisejä (euphoria ja azerbaijanin drip drop joltain vuodelta) ja muutenkin jotain hassua poppia : D

Lainaus: Jezebel

En katso kauhuleffoja,

Mullakin vähä muuttunut tuo leffamaku entisestä. Kyllä nykyäänkin joskus katselen kauhuleffoja mutta yleensä tekee enemmän mieli katsoa komediaa. Ennen tapasin katsoa vain vampyyrileffoja jotka on kyllä mielestäni yhä hyviä mutta komedia on yleensä se mitä eniten tekee mieli katsoa.
Kirjoittanut: iPOP (Jäsen)
 • #19
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 06.08.2012 18:59

Lainaus: Anyxia

komedia on yleensä se mitä eniten tekee mieli katsoa.


SAMA TÄÄLLÄ!
Kirjoittanut: Carmel (Jäsen)
 • #20
 • Arvo: Edistynyt
 • • Muokkasi: Carmel
 • Lähetetty: 06.08.2012 22:21
En pidä nykykauhusta, en kirjoista (ei, en edes Stephen Kingistä), elokuvista etc.
Pidän ruusunpunaisesta.
Musiikkimakuni on varsin laaja.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit