Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

un-gothic tunnustukset

Kirjoittanut: Marraskuu (Jäsen)
  • #71
  • Arvo: Mahtigootti
  • Lähetetty: 18.10.2017 11:17
Haa, pitkästä aikaa eksyin tänne ja onpas hauska aihe! Mulla näitä riittäisi kyllä. Tuntuu että vallankin ulkonäöstä goottius karisee hyvää tahtia kun ei jaksa meikata tai värjätä tukkaa. No, off topic. Lataanpa muutaman noloimman tunnustuksen.

- Katson Uutta Päivää. Se on noloa vissiin ei-goottienkin mielestä. Ja joo, ymmärrän kyllä miksi. Siitä vaan tulee turvallinen olo.
- Kuljen ihmisten ilmoilla tuulipuvussa, koska mukavuudenhalu voittaa ulkonäön. Tähän kyllä pitäis saada muutos, koska henkinen mukavuus kärsii.
- Olen hukannut meikkini. Mustat silmänrajaukset on vielä vaikeampi vetää, jos ei ole sitä rajauskynää. Tai se on sohvan alla.
- Osaan ulkoa Cheekin Timantit on ikuisia. En kyllä vieläkään tykkää siitä.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit