Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Goottien joulu

Kirjoittanut: darkAngel (Aktiivi)
 • #31
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 12.12.2009 02:43

Lainaus: TaruinenAave

Ovat eri asia. Vanilja on ihan oikeaa vaniljaa ja vanilliini synteettistä vanilja-aromia.

näin. mutta vaniljan sijasta voi käyttää vanilliinia ja toisinpäin. ellen täysin erehdy?
Kirjoittanut: Selah (Jäsen)
 • Lähetetty: 12.12.2009 09:55

Lainaus: HepZusi

Tuli spostia, että 23. joulukuuta tulee Lord of the rings-online tiliin viikko ilmasta peliaikaa ni eiköhän se oo selvä juttu.

En voi muuta sanoa kuin että tämä on se oikea tapa viettää juhlapyhää!
Tietokonepelien juhla-aikaa on vapaat joulun pyhät, tunti toisensa perään järkkymätöntä värien juhlaa virtuaali-maailmassa!!
Kirjoittanut: TaruinenAave (Jäsen)
 • Lähetetty: 12.12.2009 10:13

Lainaus: darkAngel

mutta vaniljan sijasta voi käyttää vanilliinia ja toisinpäin. ellen täysin erehdy?

Tässä uskossa mäkin oon eläny. Ainakin sen verran, mitä mä oon tota oikeaa vaniljaa käyttäny, niin oon nimenomaan korvannut sillä vanilliinin.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 12.12.2009 10:59

Lainaus: darkAngel

mutta vaniljan sijasta voi käyttää vanilliinia ja toisinpäin.


No vanilliini kannattaa suosiolla jättää kaupan hyllylle ja ostaa suoraan sitä vaniljaa. Jotkut vanilliinisokerit ovat aika karseaa kuraa ja vaniljasokeri on muutenkin hauskemman näköistä vaniljapisteineen.
Kirjoittanut: TaruinenAave (Jäsen)
 • Lähetetty: 12.12.2009 11:01

Lainaus: Piiskansiima


No vanilliini kannattaa suosiolla jättää kaupan hyllylle ja ostaa suoraan sitä vaniljaa. Jotkut vanilliinisokerit ovat aika karseaa kuraa ja vaniljasokeri on muutenkin hauskemman näköistä vaniljapisteineen.

Näin on. Sitä paitsi se vanilja on paljon paremman makuista, kun siinä ei ole sitä keinotekoista aromia.
Kirjoittanut: azpzv (Nimetön)
 • #36
 • • Muokkasi: azpzv
 • Lähetetty: 12.12.2009 17:56
Niin joulu.En kauheesti vietä.Syitä on monia.!
Lapsena,ja lapsenmielisenä luulin kaikista aina kaikkea positiivistä,mutta...
Kirjoittanut: God Of Wind (Jäsen)
 • #37
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 13.12.2009 04:17
empä miekään sen kummemmin jouluja viettele, ei innosta se inhottavien lamppujen ja niitten v**un valoletkujen katteleminen..äite tosin änkee vvähintäänki kyntttelikön joka ikkunaan...tosin nukun eteisen ihanassa pimeydessä niin ei tarvi kärsiä niistäkään.
Kirjoittanut: kannuskäsi (Jäsen)
 • Lähetetty: 13.12.2009 13:11
Joskus kauan sitten joulukin tuntui aivan Joululta, ei ollut kaikenlaista jouluhälinää jo kuukausia ennen joulua.
Ainoat jouluvalot, eli jolukuusen kynttilät, laitettiin joulukuun alussa jollakin rimasysteemillä ikkunalle. Jouluaattona kynttilät siirrettin kuuseen ja ikkunalle laitettiin paperitähti. Mitään kynttelikköjä tai valokaapeleita ei ollut edes olemassakaan.
Joululauluja alkoi kuulua radiossa vasta jouluviikolla.
Torttuja ja pipareita leivottiin vasta pari päivää ennen joulua.
Joulupukillakin oli ruma naamari ja vanha resuinen turkki, ei ollut mikään Coca Cola pukki.
Ennenkaikkea, joululahjoja sai paljon enempi kuin itse antoi.
Juuh, sillon oli vielä oikeita jouluja!
Kirjoittanut: Gothica (Nimetön)
 • Lähetetty: 13.12.2009 14:50
Tein jo tällä viikolla ensimmäisiä joulutorttuja, ne kaikki on jo syöty. Aion tehdä vielä niitä lisää, pipareita ja piparkakkutalon. Joulua vietän perheeni kanssa kotona, tänä vuonna mummonikin tulee ilmeisesti. Aloitamme juhlimisen jo yöllä, klo 12 jälkeen, kun vuorokausi vaihtuu 24. päivään. Silloin syömme jouluaterian, avaamme lahjat ja lopuksi menemme aamuyöstä nukkumaan. Tietenkin nukumme sitten ennen iltaa, jotta jaksamme valvoa. Tämä on melko mielenkiintoinen tapa viettää joulua...?
Suurimman osan lahjoista olen jo ostanut.
Kirjoittanut: TaruinenAave (Jäsen)
 • Lähetetty: 13.12.2009 15:48
Ostin juuri piparitaikinaa ja kuorrutetta, viimeistään ensi viikon lopussa, kun tentit on ohi, niin leivotaan. Harmittaa hirveästi, että muumimuotit on niin kalliita, kun hattivattipiparit olisivat aivan ehdottomia! Nyt täytyy tyytyä tavallisiin kissoihin ja pääkalloihin.

Joulukuusikin täytyy tänä vuonna ottaa esille jo 19. päivä pikkujoulujen takia. Ei kuulemma voi olla ilman. Meillä on erittäin porvarillinen (muovi)kuusi, pelkkiä sinisiä ja hopeisia palloja ja nauhoja. Mutta kieltämättä se on erittäin tyylikäs. Tänä vuonna tosin yritän mahduttaa jotenkin kuuseen Stokkalta ostetun riikinkukon, kun se on niin suloinen.

Lainaus: God Of Wind

empä miekään sen kummemmin jouluja viettele, ei innosta se inhottavien lamppujen ja niitten v**un valoletkujen katteleminen..äite tosin änkee vvähintäänki kyntttelikön joka ikkunaan...tosin nukun eteisen ihanassa pimeydessä niin ei tarvi kärsiä niistäkään

Angstangst! Yhyy, gootin pitää olla aina pimeässä ja huoneen seinät mustat! Niin ja joulu on kamala, kun on valoja eikä niitä saa edes yön ajaksi pois! (Omituisesti meillä kyllä on saanut, mutta meillä ollaankin aina oltu vähän originelleja.)
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit