Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Mikä goottityylissä on niin pahaa...?

Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 12.10.2006 09:25
Olipas hieman hilpeä ohjelma. Varsinkin nämä juonnot "tyttö on muuten kiva mutta pukeutuu mustaan". Jepjep. Enkä oikein ymmärtänyt sen äiteen ajatuksenjuoksua gootti -> inkkari. WTF? Mitä samaa on muka "gootilla" (lue: teinisaatanalla) ja inkkarilla. No joo, siinä nähtiin yksi onnellinen pelastustarina, kaikki keski-ikäiset tätsät voi taas mennä helpottuneina nukkumaan.
Kirjoittanut: Nocturnia (Jäsen)
 • #32
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 27.11.2006 16:48
Siinä mustuudessa piilee kaiken pahan alku ja juuri. Taikka "pahuus" on vain ja ainoastaan valittajien pään sisällä. Tykötarpeet ovat asia erikseen, mutta musta... Joku siinä vaan tuntuu tökkäävän ihmisiä silmään. Kaverini, joka ei ole gootti, mutta pukeutuu mustaan, saa myös porukoiltaan valituksia "liian synkästä haudankaivajan"-tyylistään. Tiedä sitten. Gootit ovat kai vielä pahempia mustine ja näyttävine pukuineen. Mutta v*t sellaisesta.
Kirjoittanut: Sharwynn (Nimetön)
 • Lähetetty: 28.11.2006 19:15
hmm.. Se on niin kummallinen ajattelutapa että "täysmustiinpukeutuminen on vain jokin vaihe teini-iässä" ja että "se menee ohi". Ainakin oma tätini on viimeiset 5 vuotta aina minut nähdessään päivitellyt etten ole vieläkään vaihtanut mustiani johonkin asiallisempaan ja aikuismaisempaan. Äitini taas aina nauraa etten ole vieläkään päässyt yli prinsessaleikeistä, mutta ei muuten enää jaksa kommentoida pukeutumistani ja meikkaustani saati sitten musiikkimakuani. Niinpä niin. Tyyliäni en aio muuttaa.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 28.11.2006 19:45
Lainaus: Sharwynn Ainakin oma tätini on viimeiset 5 vuotta aina minut nähdessään päivitellyt etten ole vieläkään vaihtanut mustiani johonkin asiallisempaan ja aikuismaisempaan.


Niinpä. Viisi vuotta on kuitenkin aika paljon ollakseen "vaihe". Ehkä sinun kannattaa seuraavan kerran tokaista tädillesi, että toivottavasti tuo sinun hirveä permis (tms...) on vain ohimenevä vaihe!
Kirjoittanut: mayfair (Jäsen)
 • #35
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 03.01.2007 12:46
niimpä, mutta joskus tässä mietin että miksi goottityyliä saa kommentoida/haukkua päin naamaa, ei mulle tulis mieleen kellekkään naapurin rouvalle mennä kommentoimaan sen prismasta ostettuja farkkuja tai meikkaamatonta naamaa... jokainen toki tyylillään, kävi vaan tämäkin mielessä. jos pukeutuminen poikkeaa valtavirrasta niin sitten poikkeaa. en jaksaisi aina kuunnella niitä kommentteja. .. :/
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 03.01.2007 14:27
En oo kattonu sitä Äidit ja tyttäret-sarjaa, mut sen verran tiedän, et äiti pukee tyttären ja päinvastoin. Pukiko se "yliGOOTTItytär" sit mutsinsa mustiin vai mitä?
Kirjoittanut: lauratar (Aktiivi)
 • #37
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 03.01.2007 14:57

Lainaus: Iiriva

Mun mielestä on iha sama esim. onko vanhempi! jos ihmiset pelkää sitä, et "hurja" ulkonäkö pelottaa lasta, ni huh huh! jos ihminen on aina näyttäny siltä, tai ainaki lapsen syntymästä lähtien, ei lapsi omii vanhempiaan ulkonäön puolesta pelkää, koska on alusta alkaen tottunut siihen. kirjavaan kukkapaitaan pukeutunut mummo olisi luultavasti pelottavampi kuin oma ja tuttu, "hurjan" näköinen äiti.


Tässä on normaali mieshenkilö Papua-Uudesta Guineasta. Pelottaakohan hänen lapsiaan tuo naama...?
Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
 • #38
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 03.01.2007 15:02

Lainaus: lauratar

Pelottaakohan hänen lapsiaan tuo naama...?

No ainakin arvelisin, että suomalaislapsia pelottais. "Normiulkonäkö" on kovin kulttuurisidonnaista!
Kirjoittanut: Transylvania (Aktiivi)
 • #39
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 03.01.2007 15:37
Tätä ulkonäkö kysymystä mekin olemme miettineet. Keski-ikäiset äidit kauhistelevat tummanpuhuvia gootteja, mutta pitävät sopivana oman tyttären hutsumaista lookia. Ilmeisesti hutsulook on sopivaa, koska sitä näkee telkkarissa koko ajan. Mainitakseni Christina Aquileran perseen heilutukset ja Britney Spearsin tissien vatkaamiset.

Gootit ovat todennäköisesti siksi niin hurjan näköisiä valtavirran mielestä, koska niitä ei näe telkkarissa, eikä muutenkaan mediassa. Mielestäni tässä on kysymys vain ihmisten tietämättömyydestä.

Jos itse teen joskus lapsia, niin opetan suvaitsemaan kaiken näköiset ihmiset. Suru olisi kyllä valtava, jos alkaisivat pukeutua jossain vaiheessa kuten valtavirtakin, mutta pakkohan se on päätösvalta antaa heille itselleen. Sekin on suvaitsevaisuutta.
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 03.01.2007 21:09

Lainaus: lauratar


Tässä on normaali mieshenkilö Papua-Uudesta Guineasta. Pelottaakohan hänen lapsiaan tuo naama...?


jos lapset ovat tuohon tottuneet, ei tietenkään! siinähän se, oma rakas isä. Mutta hui kauhistus, tuolta tulee ihan valkoihoinen ihmetys kukkapaidassa! Äiti, pelasta!

ei ulkonäkö tee äidistä sen huononpaa. perkkeles. luulisi että suurimmasta osasta nykyisiä pissiXiä tulee huonoja äitejä vanhempina, ainakin jos eivät tuosta kasva ja viisastu, saati muuta käytöstään. mutta mitä minä olen tuomitsemaan. ei ulkonäkö mitään tee, se on se käytös ja vastuu.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit