Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Minkälaiset häät haluaisit?

Kirjoittanut: Felicia (Virallinen sarjistaiteilija)
 • #31
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 14.05.2007 16:56
Hehheh, jos haluaisin häät/olisi mahdollisuus pitää, niin pakanahäät aivan ehdottomasti, ei kirkoille! (vaikka rakennuksina komeita ovatkin = joku Nodre Dame olisi aika kova juttu)

Olisi hienoa pitää juhlat järven päälle rakennetulla lavalla, vuodenajalla ei ole väliä - paitsi ei talvella, koska voisi olla vähän kylmä (sillä ulkona todellakin on kivempaa kuin sisällä). Sitten illan tullen voisi järveen laittaa kynttilöitä kellumaan, se olisi niin hienoa... livebändejä (hyviä) esiintymään, ja hyvää ruokaa ja juomaa olisi tietysti riittävästi.

Kuivia ruusuja koristeiksi (ne ovat kauniita) ym. kivaa oman maun mukaista härpäkettä. Puku tietysti kaikkea muuta kuin valkoinen, ja upea totta kai. Vieraista en kyllä tiedä, keitä kutsuisin, kun tuo oma suku ei niin innosta, eikä kavereitakaan ole paljoa. Well, hällä väliä, kunhan olis kaikilla hauskaa!

Niin joo, ja EI ehdottomasti täytekakkua, koska vihaan täytekakkua. Suklaakakkua sen olla pitää (tai mustalla salmiakkikuorrutteella päällystetty kummajainen; hämähäkinverkkoa kans)
Kirjoittanut: M Chaosbreather (Nimetön)
 • Lähetetty: 15.05.2007 14:24
En halua häitä, yliarvostettua. Hirmu monikin avioliitto päättyy avioeroon.
Enkä kuulu kirkkoon, joten ainakaan kirkkohäitä en saisi, enkä haluaisi.
Kirjoittanut: nocturnal_chimaira (Nimetön)
 • Lähetetty: 13.06.2007 22:30
tulispa nyt se darkangel kirjottelemaa tänne ku kirjottais häistä semmosen raamatun että
Kirjoittanut: Lady Elena (Nimetön)
 • Lähetetty: 13.06.2007 23:18
Halloween- häät hautausmaalla...muahaha. Tosin, kuka sukulaisista sinne uskaltaisi tulla... Ehkä kuitenkin seremonia kirkossa ja siitä jatkoille vaikka johonkin vanhaan linnaan..
Kirjoittanut: Lady Elena (Nimetön)
 • Lähetetty: 13.06.2007 23:20
Niin, ja unohtui sanoa, että musta hääpuku huntuineen, luonnollisesti.
Kirjoittanut: Kivesnipsutin (Aktiivi)
 • #36
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 18.06.2007 01:17
Lyhyt vihkimisseremoniajuttu ja sit heposilla vaunuis (tai vaikka ratsastaen, oispa ainaki erilaista) juhlimaan. Olis kiva jos ne ei olis sellaset perinteiset tylsät häät, missä oon ollu 83453 kertaa liikaa, vaan radikaalimmat, ihmiset oikeesti irrottelis ja niillä olis hauskaa. Olis tosi kiva saada vierailta muutakin kuin tekohymyjä. Hääpuku vois olla sitte vaikka vihreä-musta (Koukussa vaaleanvihreään, sitä on pakko olla _vähän_ joka paikassa.) tai viininpuna-musta, korsetti olis kiva. Mut sen nyt sit näkee mitä tulee vastaan jos naimisiin asti jossaan vaiheessa päätyy.
Kirjoittanut: BlackDragonette (Jäsen)
 • #37
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 18.06.2007 01:39
Päätin jo vuosia sitten, että valkoista en pue päälleni. Enkä tanssi valssia. Viininpunainen puku mustilla yksityiskohdilla olisi upea. Tai sellainen oikein vanha, musta hääpuku, joita joskus käytettiin. Hääbiisiksi voisi sopia Alice Cooperin "Hell Is Living Without You".. Iäkkäämpi osa sukua varmasti kyllä hämmentyisi.... Mutta eikö häiden pitäisi kuitenkin olla morsiamen ja sulhasen bileet, eikä sukulaisten tilaisuus päästä humppaamaan ja naukkailemaan taskunlämmintä kossua seuratalon pihalla??
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 18.06.2007 06:49

Lainaus: BlackDragonette


Päätin jo vuosia sitten, että valkoista en pue päälleni. Enkä tanssi valssia. Viininpunainen puku mustilla yksityiskohdilla olisi upea. Tai sellainen oikein vanha, musta hääpuku, joita joskus käytettiin. Hääbiisiksi voisi sopia Alice Cooperin "Hell Is Living Without You".. Iäkkäämpi osa sukua varmasti kyllä hämmentyisi.... Mutta eikö häiden pitäisi kuitenkin olla morsiamen ja sulhasen bileet, eikä sukulaisten tilaisuus päästä humppaamaan ja naukkailemaan taskunlämmintä kossua seuratalon pihalla??Niinpä, minunkin pukuni tulee itseasiassa olemaan erikoinen, puna-vihreä Ja kyllä me tanssimme, muttemme valssia. Ja jos joku sukulaiseni haluaa välttämättä yrittää vetää kännit, on ihan vapaa yrittämään viineillä ja lämmitetyllä oluella keskiaikaistyyliin!
Kirjoittanut: diamond_385 (Aktiivi)
 • #39
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 18.06.2007 19:34
Hmmm... unelmahäät. Jokainen tyttö on haaveillut omistaan jo pikkulikkana, tai ainaskin suurin osa, myös minä.

Oli myös aika jolloin halusi prinsessa häät krumeluureineen, mutta sitten tuli aika jolloin totesin, että h*lvettiin prinsessa söpöily. I wanted a wedding fit for a queen.

Sellaiset kai edelleenkin haluaisin. Puku van on vaihtunut.

Mutta ne häät. Kirkkoon, kun en kuulu niin maistraatti olisi se vaihtoehto. Yksinkertaista, lähisuku ja ystävät. Ei tanssia, ei pinkkiä, vaan hyvää ruokaa, hyvää viiniä hyvässä seurassa.

Pukuna mustat nahkahousut, verenpunainen korsetti (satiinia/samettia/silkkiä ehkä, mustat korkokengät ja kokopitkä musta pitsitakki.

Musiikkina ns. pehmeämmästä goottirockista, energiseen punkkiin, aina jazzahtavaan musiikkiin, ehkä jopa Paul Ankaan. Omasta hyllystä levyt, omat, lainatut ja varastetut
Kirjoittanut: AuroraBorealis (Aktiivi)
 • #40
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 18.06.2007 20:04
Hmm, kirkkohäät ei meikäläisen kohdalla onnistuisi, sekä minä että mies olemme kirkosta eronneita. En oo koskaan ees miettiny mitään häitä silleen. Sukua ja hyviä ystäviä, hyvää musiikkia ja alkoholia. Mulla tottakai joku helvetin nätti puku johon automaattisesti kuuluu korsetti. Joku tommonen hevoskärryillä häippäseminen olis ihanaa, mut tykkään hevosista niin paljo et läksisin kumminki ratsastamaan ja jäis hääpippalot väliin..
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit