Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Vaarallista menoa

Kirjoittanut: raavittu (Aktiivi)
  • #101
  • Arvo: Mahtigootti1500
  • Lähetetty: 26.05.2007 15:40
Tehdäänkö kaikki niin,et pysytään kotona yksin ilman mitään viihdykkeitä (netti,tv,radio yms.) eikä poistuta koskaan kotoa? Kuollaan ja mädännytään sinne. Näin ei kenenkään tarttis valittaa ulkomaalaisista,skineistä,ylipainoisista, mummoista,lapsista tai ylipäätään mistään muustakaan. Niin kaikki vois olla onnellisia. Ei tapahtuis rikoksia tai ei tarttis nähä läskejä terveyskeskuksen aulassa odottamassa aikaa diabeteshoitajalle tai tarttisi maksaa verorahoja pennuille ja vanhuksille tai katsoa jotain jolla sattuu olemaan astetta tummempi iho kuin valkonaama-suomalaisella. Ei myöskään tarvitse kestää sitä ku helsinki ja koko suomi on yhtä s*aatanan sisäsiittosta tuppukylää eikä sitä ku ei osata käyttäytyä missään milloinkaan. Kerätään kaikki maahanmuuttajat yhteen v*tun isoon laivaan ja pistetään menemään tonne jäämerelle ja asennetaan yks iso pommi sinne ja räjäytetään kaikki ******. Saman voimme tehdä itsellemme sitten perässä. ****.

Anteeksi jos nyt loukkasin jotain.
Kirjoittanut: FrozenCorpse (Aktiivi)
  • Lähetetty: 19.03.2008 17:50
No, mä pysyn tänä ja huomen illalla tiukasti himassa, ku ei oo mitää mihi mennä ja ukkeliki laivalla.. Muita iloja tääl ei ookaa ku rottaset, kuntopyörä, musa ja netti..
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
  • Lähetetty: 16.06.2009 13:37
Suljenpa tämän rasistisella aloitusviestillä varustetun turhakeketjun.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit