Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Vaarallista menoa

Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 06.03.2007 18:20

Lainaus: Velvet Grey

Kuka maksaa eläkkeet, vai olemmeko ensimmäinen sukupolvi, joka kuolee sorvin ääressä, kun kellään ei ole varaa maksaa meille?


mehän maksamme omat eläkkeemme, eivät muut...? O.o

nimim. Eläketilillä jo hurjat 2€!
Kirjoittanut: Chrystalis (Inkvisiittori)
 • #42
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 06.03.2007 18:31
Itseasiassa se eläke ei tule meille, vaan se menee suoraan jakeluun vanhoille eläkeläisille... Tai näin minulle asia ilmaistiin kunta- ja valtiokeskustelussa... tael on ********* samoin tel...
Kirjoittanut: Sharwynn (Nimetön)
 • Lähetetty: 06.03.2007 19:01
Mie olen ymmärtänyt samoin kuin Chrystalis, eli me tavallaan maksamme nykyisten eläkeläisten eläkkeet ja meidän jälkeinen sukupolvi maksaa meidän eläkkeet Ö.ö mutta sittenhän on näitäkin että voi myös säästää itselleen eläkettä yksityisten eläkevakuutusjärjestelmien kautta.
Kirjoittanut: Ximmo (Aktiivi)
 • #44
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 06.03.2007 21:24

Lainaus: Raivonkyynel

Ehkä se teistä tuntuu vähälle, kun asutte Heltsinkissä, jossa on perkuleesti populaa.


Mitä? Tämähän on pieni kaupunki, ei voi olla missään rauhassa, aina jotain tuttuja. Jo heti Tukholmassa huomaa olevansa oikeasti isossa kaupungissa, mutta siellä asuukin yli tuplat väkeä Helsinkiin verrattuna.
Kirjoittanut: Transylvania (Aktiivi)
 • #45
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 06.03.2007 21:33

Lainaus: Ximmo

Jo heti Tukholmassa huomaa olevansa oikeasti isossa kaupungissa, mutta siellä asuukin yli tuplat väkeä Helsinkiin verrattuna.


Sitä olenkin yrittänyt selittää kaikille, että asiat on niin suhteellisia. Jos Helsinkiläiset pitää Lappeenrantalaisia (tmv. paikkaa) juntteina, niin kyllähän esim. Tokiolaiset ovat samaa mieltä stadilaisista.
Kirjoittanut: Ximmo (Aktiivi)
 • #46
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 06.03.2007 21:49

Lainaus: Transylvania

Jos Helsinkiläiset pitää Lappeenrantalaisia (tmv. paikkaa) juntteina, niin kyllähän esim. Tokiolaiset ovat samaa mieltä stadilaisista.


Olisikohan nyt sittenkään ihan sama asia, ja olisikohan tuossa mitään totuutta edes takana? Mulla on pari kaveria asunut Tokiossa ja mitä itsekin tiedän Suomen ja Japanin välisistä bisneskytköksistä, niin eipä niistä siellä Japanissa kukaan Suomea minään junttilana pidä. Tämä on kuitenkin korkean teknologian napoja maailmassa. Suomen maine on käytännössä vähän joka puolella samanlainen, ainakin koulutetun ja asioista ymmärtävien joukossa.

Jossain vanhoillisessa ja koulutustasoltaan matalassa Lontoossa saatetaan Helsinkiä aliarvostaa kummasti, mutta toisaalta, sehän on meille typerille, itsekeskeisille stadilaisille ihan oikein!

Nyt en vieläkään tajua yhteyttä kaupungin väkiluvun ja junttiuden välillä.
Kirjoittanut: Transylvania (Aktiivi)
 • #47
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 06.03.2007 23:48

Lainaus: Ximmo

Nyt en vieläkään tajua yhteyttä kaupungin väkiluvun ja junttiuden välillä.


Siitä ei nyt ollutkaan kysymys, vaan siitä että monet maat(Japani oli vain esimerkki) pitävät Suomea takapajuisena junttilana vieläkin. Voihan täällä olla teknologia vaikka kuinka korkealla, mutta se ei muuta sitä tosiasiaa että miksi esimerkiksi suomalainen musiikki on alkanut vasta lähivuosina menestyä maailmalla. Vastaus: koska suomalaiset ovat juntteja.
Kirjoittanut: Kuunsilta (Valokuvavastaava)
 • #48
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 07.03.2007 10:44
hirveätä yleistystä! herätkää nyt herraisä, suomalaisia rikollisia ja sossupummeja on yhtä paljon, ehkä enemmänkin kun näitä ulkomailta muuttaneita rikollisia. tuntuu että mun vuodatus ei tuottanut minkään laista ajattelua. on hyviä suomalaisia, samoin hyviä maahanmuuttajia. on pahoja suomalaisia, samoin pahoja maahanmuuttajia.

Lainaus: Transylvania

Vastaus: koska suomalaiset ovat juntteja.

en ole kuullut yhdenkään ulkomaalaisen (sukua löytyy norjasta, latviasta, ruotsista, perusta, venäjältä, ranskasta ja englannista, ystävien ja kavereiden kotimaita en edes jaksa luetella) sanoneen suomalaisia junteiksi, vaan täysin päinvastoin rauhalliseksi ja ystävälliseksi maaksi, koska täällä ei ole rasistisia mellakoita (ainakaan niin paljoa kun naapurimaissa), murhia (ainakaan niin paljon kun naapurimaissa), terrori-iskuja ja korkeiden verojen takia hyvät kunnalliset ja valtiolliset palvelut.
Kirjoittanut: Transylvania (Aktiivi)
 • #49
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 07.03.2007 11:23
Höh! Mie vissiinkin ajattelen kaikesta liian syvällisesti ja en osaa sitten ilmaista itseäni tekstuaalisesti. No yritänpä vielä.

Miksi siis miun mielestä Suomi on takapajuinen junttila?
noooo....miksi Suomi tulee kaikessa vähän muita jälkijunassa? Esimerkki. miksi Suomessa punkin kulta-aikaa vietettiin vasta 80-luvulla, vaikka kunnon meininki tapahtui jo 70-luvulla? Toinen esimerkki. Miksi suomalaiset ovat hurahtaneet Japaniin(kuten anime/manga, j-rock) vasta nyt, vaikka kaikenlaista meininkiä on ollut jo koko 90-luvun ja sitä aiemminkin. Esimerkkejä on miljoonia, mutta jätetäänpä tämä nyt näiden kahden varaan.
Kirjoittanut: Chrystalis (Inkvisiittori)
 • #50
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 07.03.2007 11:28
Ja näin niinkuin mitä oon itse puhunut jenkkien ja brittien kanssa, niin ovat sanoneet että suomalaiset ovat alkoholisoituneita, riidanhaluisia ja hermits... En nyt millän saa mieleen mikä hermit on suomeks, mutta joku joka käyttää suomea enemmän kuin minä varmastikin osaa... Mut, what ever, ****** siitä mitä muut sanoo!

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit