Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Vaarallista menoa

Kirjoittanut: Velvet Grey (Nimetön)
 • Lähetetty: 07.03.2007 14:00

Lainaus: Transylvania

Hitlerhän oli sitä mieltä, että suomalaiset ovat slaaveja


Jonkin tulkinnan mukaan olemme olleet myös mongoleja, mutta näkemys on jäänyt onneksi historiaan.
Kirjoittanut: Kuunsilta (Valokuvavastaava)
 • #62
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 08.03.2007 09:20
vai silleenkin mutta äh, juttelin tuossa kaverin kanssa ja hän sanoi ihannoivan hitlerin aatetta siitä, että ihmisrotuja ei pitäisi sotkea. sanoin vain että mitä ihmeen rotuja? ei me mitään koiria olla vaan homo sapiens -ihmisiä! ei meissä ole samanlaisia rotuja kun koirissa snautserit, villakoirat, rottweilerit ja perhoskoirat ym, vaan me kuulutaan kaikki apinoihin, ollaan yksi apina-rotu. ja ihan niin kuin jonkin rodun, otetaan esimerkki villakoira, edustajat voivat olla erivärisiä (villakoirissa yleisimmät värit on maitokahvi, persikka, ruskea, tummanruskea, valkoinen, kermanvalkoinen ja musta) niin ihmisiäkin on elinympäristönsä mukaan eri värisiä ja näköisiä. toivottavasti tämä vetosi häneen.
Kirjoittanut: Velvet Grey (Nimetön)
 • Lähetetty: 08.03.2007 12:12

Lainaus: Kuunsilta

sanoin vain että mitä ihmeen rotuja? ei me mitään koiria olla vaan homo sapiens -ihmisiä!


Hmm no, onhan eri puolilla asuvien ihmisten ulkonäössäkin eroja. Erilaisia kallonmuotoja, silmiä ja pituus ja ruumiinrakennekin vaihtelee. Itse sanoisin, Hitleriä millään tavalla sympatiseeraamatta, että ihmisrotuja on olemassa. Olisiko laji sitten parempi sana? Eläimiähän mekin olemme.
Kirjoittanut: Chrystalis (Inkvisiittori)
 • #64
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 08.03.2007 12:15
Toki, ihminen on väkivaltainen, itsetuhoinen laji.
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 08.03.2007 15:27

Lainaus: Velvet Grey

Hmm no, onhan eri puolilla asuvien ihmisten ulkonäössäkin eroja.


Mutta kaksi mustaa labradorinnoutajaa voivat saada samassa pentueessa sekä mustia, vaaleita että maksanruskeita pentuja. Tai kaksi vaalea pelkkiä mustia ja yhden ruskean.

Kuulostaa ehkä hassulta vertaukselta, mutta vaikka ihmisiä on eri värisiä ja luuston muodotkin vaihtelevat suurestikin, samaa lajia olemme kaikki.
Kirjoittanut: Kuunsilta (Valokuvavastaava)
 • #66
 • Arvo: Mahtigootti++
 • • Muokkasi: Kuunsilta
 • Lähetetty: 08.03.2007 15:52
niimpä. tuohon villakoiraesimerkkiini myös sanon, että ihan kääpiövillakoiria voi olla tosi monen näköisiä, joillakin on pidemmät takajalat, joillakin pidemmät etujalat, joidenkin takajalat ovat suorana seisoessa, joillakin taaksepäin vinossa, joillekin kasvaa paksu turkki, joillekin ohut, joidenkin häntä on lyhyt, joidenkin pitkä, silmät voivat olla ruskeat, joidenkin aivan mustat, kuono voi olla pitkä ja pyöreäkärkinen tai pitkä ja kulmikaskärkinen tai sitten lyhyt ja pyöreäkärkinen tai lyhyt ja kulmikaskärkinen. lisää ominaisuuksia löytyy, otin nuo erään koiranäyttelyn ominaisuuskriteereistä, jossa koiramme sai sertin.

Velvet:
tieteellisesti on todistettu, että ihmislajeja tai rotuja ei ole olemassa. joskus eli näitä neandertali-ihmisiä ja sitä edeltäviä, enemmän apinamaisia ihmislajeja. neandertalilaiset elivät homo sapiensin kanssa rinta rinnan jonkun ajan, mutta kuoli sukupuuttoon. nyt jäljellä on enää yksi ihmislaji.

toki saa sanoa, että tuo ihminen on varmasti aasiasta jos näkee keltaihoisen mantelisilmän tai tuo toinen on varmasti afrikasta tai tyyneltä mereltä ym, jos ihonsa on tumma ja tukka kihara ja paksu. en sitä kiistä, elinolojensa mukaan ihminen on "muokkautunut" muotoonsa. kyllä se näkyy noissa turistirysissä, ketkä on englantilaisia ja ketkä saksalaisia. näitä eroja hitler ja monet muut luulevat roduiksi, vaikka ovat ihan normaaleja elinoloista ja sukuperistä johtuvia erilaisuuksia lajissamme, joka on homo sapiens.

jos ette vieläkään usko, jokaisesta rodusta eläinkunnassamme on tehty latinalainen nimi, vaikka olisi vain yksi lajin edustaja. Näistä ihmisroduista ei ole. Eikö siinä olisi jo ihan maalaisjärjelle todiste, joka ei usko tutkimuksiin.
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 08.03.2007 16:38
Ihminen on erittäin sopeutuvainen, joten pelkkää evoluutiota nuo erilaisuudet ovat. Onhan afrikkalaisillakin tumma ihonväri lähinnä siksi, että se suojaa erittäin hyvin auringolta, toisin kuin vaalea. Täällä pohjoisessa sellaiselle taas ei ole ollut tarvetta. Nykyäänkinhän vain ne lajit selviytyvät ja kehittyvät, jotka osaavat sopeutua, muut kuolevat pois.

Ja ihminenhän on ylipäätäänsäkin Afrikasta lähtöisin.
Kirjoittanut: Raivonkyynel (Nimetön)
 • Lähetetty: 08.03.2007 17:35

Lainaus: Ximmo

Mitä? Tämähän on pieni kaupunki, ei voi olla missään rauhassa, aina jotain tuttuja.

No, se on vähän eri asia, että kuinka monta ihmistä tuntee kaupungistaan. Ja Helsinki on vähän perkuleen iso kaupunki. Eikä ne mokomat osaa edes väistää ihmisiä. Oo Kulkevat vaan suoraan päin.

Mutta niinhän se on sanottu, että pääkaupunki ei anna oikeata kuvaa siitä maasta, vaan se todellinen maa alkaa vasta siitä kauemmaksi mentäessä. Näin esimerkiksi Virossa.
Kirjoittanut: Ximmo (Aktiivi)
 • #69
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 08.03.2007 18:45

Lainaus: Raivonkyynel

Ja Helsinki on vähän perkuleen iso kaupunki.


En mitenkään voi olla samaa mieltä. Keskustan läpi kävelee kymmenessä minuutissa. Minkäänlaista ihmisvilinää ei enää ole havaittavissa, jos menee 500m päähän rautatieasemasta. Näin ei ole oikeasti isoissa kaupungeissa.

Olen töiden puolesta pyörinyt Helsingin kaupungin matkailu- ja kongressi-ihmisten kanssa ja ne nimenomaan markkinoivat Helsinkiä ulkomaisille turisteille pienenä kaupunkina, jossa kaikki nähtävyydet ovat kävelymatkan päässä toisistaan.
Kirjoittanut: Raivonkyynel (Nimetön)
 • Lähetetty: 08.03.2007 19:20

Lainaus: Ximmo

Keskustan läpi kävelee kymmenessä minuutissa.

No se on tietysti, että mistä kohtaa kävelee keskustan läpi. Tampereella voisit päästä ehkä hmm... viiteen minuuttiin, sillain että epä-ihmisvilinästä toiseen epäihmisvilinään. Mutta ainiin, Tamperehan ei periaatteessa ole kaupunki ollenkaan.
Mutta teeppä sama juttu keskustan pituussuunnan kanssa, voi tulla vähän eri tuloksia.

Ja suomalaisella mittakaavalla Helsinki on iso kaupunki, katsos kun kotimaamme ei ole EU.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit