Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Vaarallista menoa

Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 06.03.2007 14:51
Tahan ei voi kylla sanoa muuta kuin etta matkailu avartaa. Taalla on nimmaanperkuleesti varillista vakea aina lattianlakaisijasta investointipankkiiriin, etta kylla nuo Suomen mamut ovat aika pienta... En ole myoskaan viela kertaakaan joutunut varillisen investointipankkiirin ryostamaksi. *virn*

Koomista on tama keskustelu taalla. Sorppa vaan...
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 06.03.2007 15:00

Lainaus: Piiskansiima

Koomista on tama keskustelu taalla. Sorppa vaan...


Englannissako nää oot? Jos kyllä, niin nämä Suomen mamut on tosiaan hyvin kilttiä poikaa ja tyttöä verrattuna siellä asuviin. Kai niitä jihad-veijareita tännekin alkaa jossain vaiheessa rantautumaan. Päästään täällä Helsingissäkin hämmästelemään niitä pommi-iskuja ja muita pikku piristyksiä, joista Lontoossa on saatu nauttia jo kauan.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 06.03.2007 15:06
Mennaan samalla rajayttamaan kaikki muunvariset ihmiset talta planeetalta niin eipa tarvitse niitakaan enaa peljata...

Et voi oikeasti olla niin *&^%$£" etta lokeroit kaikki taman pikkukylan ei-valkoiset henkilot iloisiksi jihad-veikoiksi. Tai ehka olet, mutta mitapa sille voi. Oikein hauskaa luettavaahan tama keskustelu on kaikkineen...
Kirjoittanut: Ximmo (Aktiivi)
 • #24
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 06.03.2007 15:38

Lainaus: Kuunsilta

olen samaa mieltä ximmon kanssa, tunnen enemmän mukavia ulkomaalaisia kuin mukavia skinejä, itse asiassa en yhtään mukavaa skiniä.


Taitaa ne hellantelttuskinit olla vähän harvinaista sorttia, kun koko aate perustuu oman henkisen heikkouden peittämiseen miehekkäällä machoilulla.
Kirjoittanut: Ximmo (Aktiivi)
 • #25
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 06.03.2007 15:41

Lainaus: kuopassa

Eli tähän maahan ei päästetä sellaisia ihmisiä, jotka ovat rikollisia. Vau. Oh. Tähän maahan pääsee kun dumppaa ensin ankkurilapsen edeltä ja tulee sitten itse perässä. Tai sanoo olevansa kotimaassaan vainon kohteena. Passin ja henkilöpapereiden kadottaminenkin on aika helposti järjestettävissä.


Kuten sanoin, maahan ei pääse, ellei todellista minää saada kohdennettua. Epäselvissä tapauksissa käännytys tulee. Tietenkin tapahtuu myös virheitä, sillä järjestelmä on reikäinen kuin tahkojuusto. En ole missään vaiheessa väittänyt systeemiä toimivaksi. Vainon kohteena oleminen ei kelpaa syyksi, ellei sitä oikeasti pysty todistamaan.

Se, etten vihaa ulkomaalaisia, ei kuitenkaan tarkoita sitä, että tykkäisin heidän tekemistään rikoksista. Maailma ei ole mustavalkoinen, on olemassa myös vaihtoehtoja tuosta väliltä.

Kaiken tämän keskustelun jälkeenkin on hyvä muistaa, että Suomeen otetaan pakolaisia huomattavasti vähemmän kuin muihin länsimaihin. Täällä me ollaan kuin herran kukkarossa jatkamassa keskenämme sisäsiittoisia geenejämme.
Kirjoittanut: Chrystalis (Inkvisiittori)
 • #26
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 06.03.2007 16:04
woohoo, sydän- ja verisuonisairaudet, here comes finland!
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 06.03.2007 16:19

Lainaus: Piiskansiima

Et voi oikeasti olla niin *&^%$£" etta lokeroit kaikki taman pikkukylan ei-valkoiset henkilot iloisiksi jihad-veikoiksi. Tai ehka olet, mutta mitapa sille voi. Oikein hauskaa luettavaahan tama keskustelu on kaikkineen...


En oikeasti ole *&^%$£", vaan ihan normaali heppu. En halua Suomesta samanlaista aikapommia, kuin mikä kytee osassa Ranskaa tai niitä muita maita joihin on otettu runsaasti maahanmuuttajia.

Täytyy myöntää, että kyllähän tämä keskustelu minuakin huvittaa. Kyllä Petri-setää etenkin sitten kovasti naurattaa kun mamu-jengien lukumäärä kasvaa ja alkuperäisväestö vetäytyy omilta mailtaan.

Lainaus: Ximmo

Täällä me ollaan kuin herran kukkarossa jatkamassa keskenämme sisäsiittoisia geenejämme.


Meitä on viisi miljoonaa.
Kirjoittanut: teksie (Jäsen)
 • #28
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 06.03.2007 16:46

Lainaus: kuopassa

Meitä on viisi miljoonaa.

joo, mutta ihan tajuttoman pieni perustajaväestö :P
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 06.03.2007 16:48

Lainaus: teksie

joo, mutta ihan tajuttoman pieni perustajaväestö


Jepajee. Hyvin on tultu toimeen ties kuinka kauan.
Kirjoittanut: Sharwynn (Nimetön)
 • Lähetetty: 06.03.2007 16:50

Lainaus: kuopassa

Hyvin on tultu toimeen ties kuinka kauan.


Mutta kuinka kauan enää? Kaikki tietää ns Sallan taudin?

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit