Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Mikä kiinnittää gootin huomion vastakkaisessa sukupuolessa?

Kirjoittanut: Aditu (Aktiivi)
 • #21
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 25.03.2009 23:01
Ensimmäisenä kiinnitän vastakkaisessa sukupuolessa huomiota pituuteen. Olen aina pitänyt pitkähköistä miehistä. Tämä johtuu osittain ehkä siitä, että olen itsekin hieman keskimääräistä pidempi (168cm) ja tykkään käyttää korkoja, joten minusta on mukavaa, että mies on korkokengän kestävä eli minua ainakin 10cm pidempi.

Hiusten värillä, pituudella ja mallilla ei ole juurikaan merkitystä, kunhan ovat edes jotenkin hoidetun näköiset ja puhtaat. Muutenkin arvosta henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtimista suuresti. Myönnän kyllä omaavani pienen heikon kohdan hyvin vaaleita/platinablondeja hiuksia kohtaan, mutta tämäkään ei päde aina. Persoonalliset ja ilmeikkäät kasvot, sekä kiva hymy ja silmät kiinnittävät yleensä huomion.

Luonteenpiirteistä tärkein on ehkä hyvä huumorintaju. Myös hyvät käytöstavat, älykkyys, keskustelutaito ja avoimuus ovat ehdotonta plussaa.

Vaatetuksella ei nyt niin suurta merkitystä ole, kunhan henkilö itse viihtyy niissä, mutta ihailen miehiä, jotka osaavat pukeutua tyylikkäästi ja panostavat ulkonäköönsä.
Kirjoittanut: menthal (Jäsen)
 • #22
 • Arvo: Edistynyt
 • • Muokkasi: menthal
 • Lähetetty: 22.04.2009 17:17
Itse ainakin kiinnitän huomioni ensimmäisenä silmien ja hiusten yhdistelmään (mustat hiukset on ihan ehdoton tai edes tummat muuten). Jos molemmat miellyttävät omilla tahoillaan, niin olen totaalisen myyty tälle henkilölle. Yleensäkin jos jonkun löydän niin se riittää..meinaan ei edes sitten tee mieli ihastella kadulla ketään muuta hehe. Tälläkin hetkellä silmäni ovat kiinni eräässä tietyssä henkilössä..miehessä siis
Kirjoittanut: Necroerotica (Jäsen)
 • #23
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 22.04.2009 18:15
Isot tissit.
Kirjoittanut: Elvira (Aktiivi)
 • #24
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 22.04.2009 18:17
Kyllä se on tarkemmin määrittelemätön kokonaisvaikutus, mikä kiinnittää huomioni. Yksittäisistä asioista eniten huomioni kiintyy silmiin. En voi sanoa, että silmien pitäisi olla tummat tai vihreät tai jotain, vaan se on se katse. Yleensä katson pidempään tummahiuksisia, mutta siihenkin löytyy poikkeuksia. Joten palaan taas yleisvaikutelmaan ja siihen "johonkin", jota ihmisellä on tai ei ole, joka herättää huomioni.. Ei kovinkaan selkeä kuvaus, mutta minkäs teet.
Kirjoittanut: Dead disco dancer (Jäsen)
 • #25
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 24.04.2009 17:21
Tyylikkyys, käytöstavat, älykäs huumori ja charmikkuus. Näillä saa yleensä jakamattoman huomioni. Tietysti oma kultani menee edelle kaikkia muita. Mutta hänestä löytyvätkin kaikki nämä piirteet.
Tyylillä ei sinänsä ole väliä, kunhan se on tehty hyvällä maulla ja värisilmällä.
Juu ja kengät tarkastan aina.
Kirjoittanut: sodium_haze (Jäsen)
 • #26
 • Arvo: Edistynyt
 • • Muokkasi: sodium_haze
 • Lähetetty: 27.04.2009 22:49
Jaa.. Jotenkin tiedän paljon paremmin mikä aiheuttaa inho reaktion kuin sen, mikä viehättää vastakkaisessa sukupuolessa.

Kylmiä väreitä tuottaa mm:
- Joka paikka täynnä lävistyksiä
- Riemuidiotismi
- Suu käy koko ajan kimeällä yli innokkaalla äänellä
- Ylipirteys ja energisyys sekä teennäinen tekohymy ja kikatus
- Lyhyet hiukset
- Ns tavis, pissis, hippi, hoppari jne vaatetus
- Liiallinen juominen tai ravaaminen onneloissa sekä muissa "seduloissa"
- Sohvaperunat, en jaksaisi katsella kuinka toinen vain makaa jossain tuijottamassa aivottomana jotain idolsseja tai BB:tä
- Täydellinen uusavuttomuus sekä yleissivistyksen kokonaisvaltainen puuttuminen
- Vauvakuume
- Yli vedetty cyber tyyli
- Isommat tissit kuin oma pää

Näitähän riittää..
Jos nyt yrittäisin miettiä asioita, mihin kiinnitän huomiota positiivisessa mielessä.
- Pitkät hiukset
- Hiljaisuus ja rauhallisuus
- "Viktoriaaninen" pukeutuminen tai siis ns "klassinen gootti"
- Tietynlainen arvokkuus
- Vartalo, ei saa olla mikään luuranko muttei myöskään hervoton pulla
- "Pitkät" sormet ja mustaksi taikka punaiseksi lakatut pikät kynnet
- Mikään ei ole niin hienoa, kuin sulavaliikkeinen kaunotar. Esimerkiksi sormien ja käsien liikeet, kävelytyyli tai vaikka vain tietynlainen hiusten hallittu heilautus puolelta toiselle on minulle hypnoottista katseltavaa
- Katse, joillain naisilla on jotenkin niin kirkas ja syvä katse ettei sitä voi vastustaa

Njääh, en nyt tähän hätään muuta keksi. Kaikkea pinnallista..
Kirjoittanut: gothicknight (Jäsen)
 • Lähetetty: 27.04.2009 22:53
Se, jos tyttö on oma-aloitteinen. Jo se kertoo paljon hänestä, että hän tohtii tulla minulle juttuun.
Lisäksi ne pienet asiat, kuten käytös, ja yleiset tavat ovat tärkeitä. Pieni eleganssi ei ole liioin pahaksi. Jos omaa hyvän kokonaisuuden (käsi-silmä koordinaation) ja pystyy olemuksellaan miellyttämään sekä korvaa että silmää, on hän onnistunut.
Kirjoittanut: Amelia De Vlarie (Jäsen)
 • Lähetetty: 28.04.2009 20:08
Ensinäkin luonteenpiirteet kiinnostavat eniten. Hyvä huumorintaju on erityisesti plussaa, karismaattisuus, kunnioitus ja avaramielisyys. Gootit, punkit, rokkarit ja täntyyppiset ovat useinmiten huomion pisteeni.

Ihanteelliset fyysiset piirteet joita etsin on vaikea selittää, koska eri ihmisillä voi olla aivan erilaiset ulkomuodot ja olla silti hyvännäköisiä mielestäni. Kuitenkin lempipiirteeni miehissä ovat pitkät hiukset (joko selkään ulottuvat tai korvien alapuolelle/hartioille ulottuvat), ns. aristokraattiset naaman piirteet (suora nenä, leuka, näkyvät poskiluut) ja tummat silmät. En kuitenkaan etsi samoja piirteitä aina, koska se kokonaisvaikutushan merkitsee loppujen lopuksi.
Kirjoittanut: Selah (Jäsen)
 • Lähetetty: 28.04.2009 22:14

Lainaus: Necroerotica

Isot tissit.

Tissit mainittu...

...Ja palatakseni aiheeseen ja todetakseni tässä nopeasti erään itselleni tärkeän seikan eli luonteen merkityksen. Jos kallo kolisee tyhjyyttään tai on täytetty heliumilla, niin eipä kyseistä henkilöä kauaa hermo kestä. Muuten en lähde erottelemaan ominaisuuksia.. kyllä sen tietää kun palaset klikkaa!
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 29.04.2009 00:10
Ärsykevärit tuppaavat nykykooteissa ottamaan silmään ensimmäisinä. Jotenkin tuntuu jotta ainakin nuoremmat kootit paistavat silmään kuin supertinseli kirkkaassa koskessa.

Vanhemmat kootit taas erottuvat hillitymmällä mustuudellaan.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 3 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit