Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Mitä teet kun olet vanha?

Kirjoittanut: MissAnnThrope (Aktiivi)
 • #71
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 24.03.2009 16:24
ajattelin mummona
- kampittaa ihmisiä ruuhkabussissa kepilläni
- läpsiä ja kouria komeita, itsäni huomattavasti nuorempia, miehiä
- ehdotella niille nuorille miehille
- kertoa härskejä/muutenvaan julkaisukelvottomia juttuja nuoruudestani, kaikille jotka vain viattomina sattuvat paikalle väärään aikaan
- vilautella
- valittaa kaikesta äänekkäästi
Kirjoittanut: vampirequeen (Jäsen)
 • Lähetetty: 24.03.2009 19:59

Lainaus: Kuutar

niimpä, suurimmalla osalla mummoista on lyhyeksi leikattu ja sitten permanentattu tukka. Miksi ihmeessä?!Öm. mummoilla ei oo välttämättä permanentattu tukkaa enää. Ainakin vanhainkodissa jos on niin lähihoitaja tai laitosapulainen laittaa mumeille paplarit päähän suihkun jälkeen. Sitten ne vaan kuivatetaan. Ja olihan toi tukkatyyli aika muotia monen mummun nuoruudessa ja varmaan sitten jäänyt päälle. Juu ja muutenkin vanhenpien ihmisten ´hassut tavat´ on vaan perua niiden elämästä. Että eiköhän oo aika erinlaista sitten ku me ollaan vanhoja.. Nii ties mitä keesejä, kuiturastoja ja muita sitten vanhusten päässä näkyy... Hahaah

Niin joo sitten kun olen vanha ja jos en olekaan saavuttanut unelmiani ja sellasii. Ja asun vielä Suomessa niin kyllä mielelläni muutan vanhusten palvelutaloon (vanhainkoti) Jossa minua sitten passataan. Tehdään ruuat,siivotaan huone, ja laitetaan hiukset.. Jne. Kyllähän eläkkeellä on oikeus chillata ja kattoo telkkuu päivät pitkät muitten mumechillaajien kaa.......
Tai........ Kukapa tietää kuinka hurja ja todella iivilisti kiltti minusta tulee.. kehehehee..
Kirjoittanut: die Winterreise (Nimetön)
 • Lähetetty: 24.03.2009 20:19
vampirequeen

Muuten mukavaa että postaat tänne mutta älä TUPLApostaa vaan muokkaa viestejäsi. Ok?
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 24.03.2009 22:22
Ajattelin tehdä samaa kuin nämä nykyisetkin vanhat, joita tunnen... Just sitä mitä mieleen juolahtaa.

Arkipäivään on vaikeaa kuvitella edelleenkään muuta kuin ulkoilmaa kelistä riippumatta.
6-vuotiaasta lähtien on odottanut sellaista aikaa jolloin ei ole ajalla rajaa. Ei sellaista tilannetta olekaan... Työelämästä ei sinkkiarkussa kotiin lähdetä. Minähän perkele otan loparit siinä vaiheessa kun tuntuu että veto alkaa loppumaan, sanoi Vanhanen vuonna 2019 mitä hyvänsä.

Kakarani opetan tavoille ja autan niitä niin hyvin kuin voin. Sen jälkeen voikin vetytyä sivuun ja vaikka lähteä pilkille. Huomennakin menen joten eipä sen suurempaa eroa varmaan tähän tule...
Kirjoittanut: Nikkisuicide (Jäsen)
 • #75
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 31.08.2011 19:10
Tapan itseni.
Kirjoittanut: Hohoton (Jäsen)
 • Lähetetty: 18.09.2011 21:58
Heti ko pääsen amikseen ni muutan pois kotoo. Alan syömään pelekkiä kasviksia. Opiskelen tekstiilialan artesaaniksi. Meen oopperaan töihin puvustonhoitajaksi. Mieluiten Pariisiin Palais Garnieriin. Sit ehkä keksin jonku kivan harrastuksen. Ajattelin kans hankkii ruumisauton ja sinne oman mustan ruumisarkun. Sitte aina matkoilla nukun sielä. Kans ommaan huoneeseeni hankin ruumisarkun sänkyni tilalle. Sit aattelin kans muuttaa päivärytmii. Heti ko koulust pääsen ni meen nukkuu. Sit valavon siihe asti ku koulu alakaa. En muuta sitte ennää keksikkää.
Kirjoittanut: Hape (Jäsen)
 • #77
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 18.09.2011 22:36
Pahus oon jo vanha. Hyvä etten työnnä rullaattoria.
Kirjoittanut: NemuritorNoapte (Jäsen)
 • Lähetetty: 23.09.2011 19:43
En aio olla vanha).
Kirjoittanut: Vega (Jäsen)
 • #79
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 23.09.2011 21:48
Tahdon hämmentää/kyllästyttää teinejä ufoilla filosofian oppitunneillani. Siis ihan työksenikin, mutta miksei myös noin sattumanvaraisesti ruuhkabusseissa ym. elämän syvimpien kysymysten pohdiskelulle mahdollisimman epäotollisissa paikoissa. Tosin toivottavasti jo ennen kuin olen vanha. Vanhuus taas on elämän raja-arvo, matemaattisin termein limes: sitä lähestyy jatkuvasti muttei koskaan saavuta. Harvan vanhan ihmisen olen koskaan kuullut pitävän itseään oikeasti vanhana. Nuoruutta palvovan sivilisaatiomme vaikutusta kaiketi, mikä on ollut hyvin surullista huomata. Olen pienestä pitäen ajatellut että vanhuus on hieno asia, vaihe jolloin takana on pitkä elämä joka (toivottavasti) on tuonut mukanaan viisautta. Mutta tämäkin lyhyt elämä on opettanut että vanhaksi ei parane tulla koskaan, ei ainakaan jos haluaa säilyttää ihmisarvonsa. Teen parhaani jotta moiset käsitykset poistuisivat systeemistäni mitä pikimmin.
Kirjoittanut: HirviöT (Jäsen)
 • Lähetetty: 15.01.2012 14:30
Asun jossain pienessä mökissä oman ukkoni kanssa onnellisena. x)
Tuleva tuo mitä tuo.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit