Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kylänne sankarit

Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 30.04.2011 00:53

Lainaus: Nordis

Vai puhutteko nyt siitä toisesta tyypistä jolla on t-paidan lisäksi pehmonorppa aina olalla?

En ole sellaista kyllä huomannut... Vauhdilla kyllä menee. Kai se on pakkokin talvisin mennä ettei paleltumia tule.

Se on vielä yksi mainitsemisen arvoinen ukko, joka painattaa käsikäyttöisellä pyörätuolilla. Usein näkyy painelevan kymenlukon mäkeä ylös sillä, saattaa olla ettei sen kanssa haluaisi vääntää kättä.
Kirjoittanut: teufelfaust (Jäsen)
 • #102
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 02.05.2011 16:45

Lainaus: Lacy gloom

Tää on kyllä hauska aihe!
Täällä on Teni. Se on sellanen noin 6 kymppinen Black Sabbath fani spurgu, joka kadulla huutaa ja örisee minkä kerkiää. Päällä sillä on jotain aivan käsittämättömän likaista ja rikkinäistä ja tukka on pitkä ja takkuinen (lukuunottamatta pälvikaljua..)

Asummekohan samalla paikkakunnalla, tiedä häntä. Erään Tenin kuitenkin tiedän minäkin, ja tuo kuvaus sopii kys. herraan kuin nakutettu. Kerran tuli minulta kysymään, että lähdenkö Motörheadin keikalle kanssaan...
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 10.08.2011 16:26
Töistä tullessani olen toistuvasti nähnyt pulskan äidin pulskan tyttärensä kanssa Hakaniemen ratikkapysäkeillä, hiustyyliä (vaalea, pitkä liurutukka ponnarilla) ja silmälaseja myöten identtisesti pukeutuneena. Jos tytär olis max. 11v, tuo olisi vielä jotenkin ok, mutta kun se on jotain 20 ja 30 väliltä, (vaikea sanoa, niin geneerinen) olisi ehkä aika katkaista napanuora ja kehittää oma tyyli.

I mean, twinning with a sister or a friend once in a while can be fun and quirky, but twinning with your momma...creepy.
Kirjoittanut: byron (Jäsen)
 • #104
 • Arvo: Mahtigootti
 • • Muokkasi: byron
 • Lähetetty: 21.11.2011 19:20
En yleensä suuremmin kiinnitä huomiota kaupungilla/kylillä näkemiini ihmisiin, etenkin kun ne kaikki näyttävät samalta, enkä tiedä olenko nähnyt jonkun tyypin joskus jossain vai en. Mulla on muutenkin huono kasvomuisti. Mutta silti en ole voinut olla huomaamatta joka kesä katukuvaan ilmestyvää kenties reilusti yli keski-ikäistä mieshenkilöä, joka näyttää aina samalta, ja jonka näkee melkeinpä aina kun lähtee ulos.
Kyseinen mieshenkilö yleensä poikkeuksetta rullaluistelee mustissa trikoohousuissa ilman paitaa, ja kyseisellä herralla on luonnoton rusketus ja musta tukka poninhännällä sekä aurinkolasit nenällä. Kyllä se tyyppi on minusta paikallinen "nähtävyys", koska se heppu on kaikkialla. Ja koska tyyppi ei koskaan vaihda vaatteitaan, niin sitä ei voi niin helposti unohtaa. Heti kun se heppu on ilmaantunut kadulle rullaluistimiensa kanssa, tietää että kesä on täällä.

Ja tulipa oikeastaan tästä aiheesta vielä mieleen lapsuuden kotini lähettyvillä asuva mummeli, joka on ollut elossa luonnottoman pitkään - jos noin töykeästi voi asian ilmaista Tai voihan se olla että kyseinen mummo on jo kuollut aikoja sitten, mutta silti sen valkoisessa talossa (joka on aika creepyn näköinen ja sopiva kauhuleffaan) oli/on aina iltaisin hyvin heikko valo yläkerran ikkunassa. Ollaan sisarusten kesken vitsailtu siitä että siellä asuu noita-akka tai vampyyri

Heh, lueskellessa noita edellisiä viestejä on pakko naureskella noille nimille, joita paikallisille nähtävyyksille ja kylähulluille/sankareille on annettu. Kukahan noita keksii.
Kirjoittanut: Transylvania (Aktiivi)
 • #105
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 20.05.2015 08:59
Tulinpa vuosien tauon jälkeen foorumille ja en voinut olla kirjoittamatta. Itseä huvittaa nykyisin eräs nainen, joka ilmeisemmin asuu tässä aika lähellä. Kerran hän sattui samaan aikaan lähikauppaan ja tiskille ennen minua. Hän antoi kaupanmyyjälle 5 senttisen ja sanoi että hän löysi tämän rahan tuolta kaupan lattialta ja päätti tuoda sen tähän, jos joku vaikka kyselee sen perään XD
Ilmeisesti tämä kyseinen naisihminen on jotenkin jälkeen jäänyt tmv. kun vastaavanlaisia tapahtumia olen ollut todistamassa.
Kirjoittanut: gothicknight (Jäsen)
 • Lähetetty: 31.05.2015 14:57
Kauanaikaa lapuan katukuvaa virkisti/terrorisoi lievästi alkoholisoitunut henkilö lempinimeltään "kihara". Käkkärätukkainen vaari otti ja menehtyi joitain vuosia sitten. Pultsareitten ohella hyvin vahva "ompelukerho/juorumarttakerho" vaikuttaa lapualla, josta nimensämukainen "Juoru"Martta lienee tunnetuin henkilö.
Kannattaa varoa tekemästä mitään useammalla tavalla tulkittavaa hänen läheisyydessä, kuten esim. pudottaa kädestä jotain, koska pian voi saada juopon maineen. Onneksi tänäpäivänä väki tajuaa ottaa puolet pois hänen puheistaan. Että tällaista väkeä täällä
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!