Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kylänne sankarit

Kirjoittanut: MissAnnThrope (Aktiivi)
 • #71
 • Arvo: Mahtigootti+
 • • Muokkasi: MissAnnThrope
 • Lähetetty: 18.06.2008 12:33
Täältä ei tule mieleen kuin 4 "julkkista".
Yksi on Pete/speedy - niminen pultsari, jonka näkee aina tiellä kävelemässä kotinsa ja huoltoasemanbaarin väliä. Välillä Peten voi pongata sovittamassa kenkiä tienvarressa tai poimimassa kukkia ojasta.

Toinen kylän sankari on eräs keski-ikäinen nainen, joka pitää lähellä kioskia ja baaria. Nainen on tunnettu huonosta palvelusta :
*joku ostaa makkaraperunat* "saisko haarukan?"
omistaja : "mee kotiis syömään!"
*joku aikoo ostaa 2 askia tupakkaa*
omistaja : "ei tää oo mikään tukku, s*tana"

Lähellä liikkuu myös kummallinen ukkeli, jolla on aina kävelykeppi ja baskeri , joka hiipparoi ympäriinsä. Sekä vanhahko mies, joka virnuilee oudosti ja hyökkäilee kulman takaa ihmisten eteen, hullu virne naamallaan.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 22.06.2008 05:21

Lainaus: MissAnnThrope

Lähellä liikkuu myös kummallinen ukkeli, jolla on aina kävelykeppi ja baskeri , joka hiipparoi ympäriinsä

Onko kummallista käyttää kävelykeppiä ja päässä baskeria? Ehkä hän ei hiippaile, vaan on kävelyllä. Ehkä hän on gentlemanni. Herrasmiehet ovat harvinaisia näinä päivinä, joten ehkä et ole sellaista aikaisemmin tavannutkaan, mutta jos jostain historiankirjasta kaivat moisista veijareista dataa, saatat huomata heidän olevan oikeastaan ihan miellyttäviä olevaisia.
Kirjoittanut: MissAnnThrope (Aktiivi)
 • #73
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 18.08.2008 15:31

Lainaus: kuopassa

Onko kummallista käyttää kävelykeppiä ja päässä baskeria?

Ei se ole siitä ulkonäöstä kiinni vaan käytöksestä.Kyseessä on vähän kummallinen herrasmies. Baskeri ja kävelykeppi olivat vaan tuntomerkit.
Kirjoittanut: Vennu (Jäsen)
 • #74
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 18.08.2008 16:07

Lainaus: Cherise

Täällä Kuopion torilla pyörii sillon tällön semmonen hammastahnatäti, se on vetänyt suunsä ympärille valkoisen kerroksen hammastahnaa ja sen tukka on kuin ydinräjähdyksen jäljiltä, sit sillä on aina ne samat vaatteet: joku hopea / musta pitkä hame ja karvareunuksinen musta liivi... huhutaan, että sillä olisi kuppa... ja kaikki lapset näyttää pelkäävän sitä.

Aa... Tämän tapauksen tiedän minäkin! Joskus sen mukana pyöri sellainen kummallinen homssuinen mieskin, ja ne kummatkin saivat hirmuisen raivarin, jos niihin päin edes vilkaisi. Viime aikoina en kyllä ole naista nähnytkään, mutta kyllä se vieläkin kuulemma siinä torin laidalla pyörii.

Ja sitten täällä iisalmessa oli joskus sellainen tyyppi nimeltä pottu-paavo. kukaan ei oikein tiedä kyseisen miehen todellista tarinaa, mutta juoruja liikkuu paljon. Yleisin on varmaan se, että pottu-paavolla oli aikoinaan vaimo ja kaksi lasta, tyttö ja poika. Nimi on todennäköisesti tullut jo tuohon aikaan, koska tämä paavo myi perunoita torilla. No kuitenkin, tarinan mukaan pottu-paavo ja tämän vaimonsa erosivat jostain syystä, ja vaimo muutti jonnekin etelä-suomeen. Jos näin on käynyt, hän on todennäköisesti edelleen elossa. tyttö muutti jonnekin ulkomaille, ja poika hukutti itsensä, legendan mukaan kaupungin uimarantaan. Pottu-paavo alkoi viimeistään tässä vaiheessa ryyppäämään, varmaan jo aiemminkin. Nyt paavo on jossain hoitokodissa tai sitten kuollut. Hänen talo oli vielä pari vuotta sitten tuossa meidän lähellä, mutta se purettiin pois. Tontti on hyvällä paikalla, mutta kukaan ei ole sitä ostanut, liekö kuulleet tarinan.
Mummoni vielä kaiken lisäksi tunsi pottu-paavon ja hänen vaimonsakin. Mummo ei vaan suostu puhumaan asiasta, niin en ole voinut tarkistaa tarinaa.
Kirjoittanut: Vennu (Jäsen)
 • #75
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 18.08.2008 16:20
Joo, ja onhan mieillä päin vielä nysse-solvanen! Se on sellanen vähän keski-iän ylittänyt jälkeenjäänyt mies. Se on todellakin jossain 3-5 vuotiaan tasolla. Nysse pyörii aina tori-grillin liepeillä, ja pummaa ruokaa. Minulla on kaveri, jolla on isonpuoleinen maha. Tämän kaverin äiti oli töissä grillillä, ja me oltiin siellä joskus tekemässä hanttihommia. No se nysse tuli sinne, könkkäsi meidän luo ja rupesi hieromaan kaverini mahaa hokien: ¨Joko vauva syntyy... joko vauva syntyy...¨ Hän on kyllä niin vajaaälyinen, että joutaisi oikeasti johonkin hoitokotiin.
Kirjoittanut: Ania (Jäsen)
 • #76
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 19.08.2008 17:08
Apua, lävistykseen sattuu kun nauran niin paljon.

Helsingissä kun asun, niin varmaan joka kolmannesta saisi tehtyä raportin.. Mutta mutta. Itäkeskuksessa pyörii vanhahko nainen, "Hattutäti", jolla on aivan valtava tukkalaite päässä. Hiukset on tungettu sukkahousujen näköiseen verkkoon, ja tädille tulee pituutta lisää varmaan puolisen metriä. Samaisessa paikassa ajelee mies rollaattorillaan joka päivä, kolhii vastaantulijoita ihan ilokseen, saattaa törmäillä päin jätskikioskia tahallaan, jos ei saa heti myyjiltä huomiota, eikä rollaattorin jäljessä kulkeva nestevanakaan ole mitenkään harvinaisuus..
Entisessä työpaikassani pienen kaupan kassalla näihin elämäntaiteilijoihin tuli törmättyä joka päivä. Hilpeimpiä muistoja herättävät Alfons "tuu meille nii opetan sua soittamaan kitaraa, mä oon muusikko" ja Hempukka, joka sillä saakelin sekunnilla, kun kassalle pääsi, aloitti jumalattoman vuodatuksen ihmissuhteistaan, kissoistaan, taloudellisista vaikeuksistaan, alastonkuvistaan (kyseessä siis neljävitonen nainen, joka ei suostu hyväksymään, että kroppa ei ole enää samassa kunnossa kuin 15-vuotiaana, ja että meikkityyliäkin voisi päivittää siinä parin vuosikymmenen välein) ja seksielämästään. Yritä siinä kassalla sitten pidätellä naurua. :p
Kirjoittanut: Lacy gloom (Aktiivi)
 • #77
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 19.08.2008 17:50
Tää on kyllä hauska aihe!
Täällä on Teni. Se on sellanen noin 6 kymppinen Black Sabbath fani spurgu, joka kadulla huutaa ja örisee minkä kerkiää. Päällä sillä on jotain aivan käsittämättömän likaista ja rikkinäistä ja tukka on pitkä ja takkuinen (lukuunottamatta pälvikaljua..)
Entisessä talossani omat naapurini osoittautuivat hyvin omituisiksi. Äiti, noin 60 v. asui seinäni takana ja poika, noin 40 v. asui alapuolellani. Äiti näytti AIVAN noita-akalta tai ennustajaeukolta ja käyttäytyikin jokseenkin omituisesti. Poika välillä itki ja huusi äitinsä oven takana: ÄITIIIIIIIIII..... Ja äiti kiljui postiluukustaan, että "en uskalla päästää sinua sisään kun et ole taaskaan syönyt lääkkeitäsi!"
Välillä se poika haahuili pimeässä rappukäytävässä edestakaisin ja jos sen kanssa yhtäaikaa sinne käytävään erehtyi, sen ilmeestä ei tiennyt pelkääkö se minua vai aikooko se käydä päälle.. Pimeetä porukkaa. Ei tullut kyllä kauaa siinä talossa asuttua!
Kirjoittanut: Mortti (Aktiivi)
 • #78
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 24.01.2009 20:28

Lainaus: Ania

Itäkeskuksessa pyörii vanhahko nainen, "Hattutäti", jolla on aivan valtava tukkalaite päässä. Hiukset on tungettu sukkahousujen näköiseen verkkoon, ja tädille tulee pituutta lisää varmaan puolisen metriä.


Tämä tyylikkyyden messias tulee melko usein samaan bussiin kanssani, mainitsemattakaan niitä monituisia tapaamisia ostoskeskuksessa :'D

Itiksessä pyörii paljon kummallista porukkaa. Joskus siellä hääräsi Jeesusmies, eli semmoinen parrakas bout 50-60 vuotias hyvinsyönyt äijä vihreässä toppatakissa (yhtenä kesänä sisko kyllä kertoi bonganneensa tapauksen syntisen paljastavassa t-paidassa ja shortseissa!! shock) ja tyylikkäät pyöreät lasit nenällä, yleensä raamattu kainalossa. Sinänsä harmiton, mutta paasasi Jeesuksesta minkä kerkesi ja tyrkytti niitä lappusia... kerrankin innostui rukoilemaan polvillaan bussin käytävällä, hyvä siinä sitten yrittää päästä ulos ;P En ole kyllä nyt pariin vuoteen nähnyt, parhaimmassa tapauksessa vain poimittu talteen :<

Välillä olen nähnyt tuolla Sipoon (tai nykyisen Helsingin) puolella lenkkeilemässä sellaisen iloisen laihan hölkkääjäkaverin, joka hymyilee siis jatkuvasti. Pari kertaa jo bongattu ja äitikin kertoo tyypin olevan "vanha tuttu".
Kirjoittanut: Tyhjäpää (Jäsen)
 • Lähetetty: 25.01.2009 11:09
No meillä täällä Lahdessa pyörii sellanen ku Rytmi Rane. Sellanen perus spurgu, jolla on tapana heiluttaa kättänsä silleen oudosti (laadukas selitys juu). Rane myös selittää välillä jotain todella epämääräistä, yks tunnetuimmista on varmaan: "ZZ Top kertoo mun elämästä!!"
Eipä täältä nyt muita tollasia tuu mieleen..
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 25.01.2009 11:16

Lainaus: Ania

"Hattutäti"


Minä olen nähnyt hänet viime aikoina suurinpiirtein joka päivä, kun olin Itiksessä töissä! Nyt en kyllä sitten enää. Nainen istuu aina joko Tallinnanaukion laitamilla tai Hesburgerilla.

Sry semi-off.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!