Warning: Use of undefined constant default_charset - assumed 'default_charset' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/kuopassa/public_html/keskustelu/index.php on line 3
Kylänne sankarit - Sivu 2

Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kylänne sankarit

Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 22.02.2007 17:57
naapurustossa jonkinasteinen "onnellisten ihmisten" hoitokoti...

joskus on mielenkiintoista seurailla vipellystä: yhdellä on näkymätön koira (tai kääpiö), jolle hän jatkuvasti jakelee neuvoja, toinen komentaa tätä höpisijää aika kipakasti... muut ovat enemmän tai vähemmän hiljaisia hönöjä, vaikka joku aina silloin tällöin repäisee: yksi näistä hiljaisista sukelteli hankeen olohuoneen ikkunan alla eilenillalla.
lähti kälppimään kun kysyin mitä mahtaa toimittaa...

sitten kun muistaisi, että vaikka ihminen olisikin hullu, ei hän ole välttämättä tyhmä.
Kirjoittanut: Aditu (Aktiivi)
 • #12
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 22.02.2007 18:39
Pitää mainita entisen asuinpaikkani kummastus Pissimummo. Ekan kerran näin tämän ilmestyksen jäädessäni pois junasta ja talsiessani asemalaiturilla. Katsoin, että edessäni kävelee taas joku yyberpissaliisa extrapaljastavassa pinkissa paidassa, valkoisessa vesirajaminihameessa ja piikkikoroissa. Varustukseen kuuluivat myös pitkä vetyperoksidiblondi tukka ja todella räikeä (teko?)rusketus. Voitte siis kuvitella hämmästykseni, kun tämä pissis paljastuikin kääntyessään vanhaksi todella ryppyiseksi naiseksi, jolla kuitenkin oli sairaasti pakkelia naamassa. Tuli sitten ällisteltyä tätä näkyä tovi ja sitten matka jatkui taas. Sen jälkeen on tullut nähtyä mummeli useita kertoja ja aina vain järkytys on yhtä suuri.
Kirjoittanut: Felicia (Virallinen sarjistaiteilija)
 • #13
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 22.02.2007 20:46
Aika tuppukylässä asun, mutta kyllä täälläkin kaikenlaisia erikoisuuksia liikkuu. Kuuluisin on varmaan Teuvo (maanteiden kuningas), vanha mies, joka ei ole varmaan kertaakaan elämässään viettänyt kokonaista päivää sisällä. Se asuu nyt vanhainkodissa ja on aika sekaisin, mutta yhä vieläkin sen näkee säällä kuin säällä milloin missäkin tienpientareella istuskelemassa tai kävelemässä turvaliivit päällä jonkun kepin kanssa - välillä tosi pitkälläkin. Ihan harmiton Teuvo on eikä puhu mitään, mutta kerran pimeällä äitini oli ajaa sen päälle. Onneksi ei sentään...

Sitten on Pälä-ämmät (niin kuin lapsena aloin niitä kutsua), kaksi mummoa, jotka käy aina kesäisin uimassa ja puhua pulputtaa lakkaamatta, järvessäkin. Aina tietää hyvin koska ne lähestyy kun pälpätys kuuluu jo kaukaa.
Kirjoittanut: BlackMetalNeito (Jäsen)
 • #14
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 22.02.2007 22:36
Leukalahtinen, paksulinssiäijä, leuhkajätkä, sinisuippo, korkeenauton korkeehomo, lörppähuuli, runoileva vanhaäijä, ärrämake, arpa-ämmä.... Näitä on ihan loputon lista, joten siinä vaan nyt ne mitä tuli äkkiseltään mieleen Kaikki on kyllä ihan outoja heppuja
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 23.02.2007 11:57
Jaa-a...Vaikea sanoa kun tällä kylällä tuntuu olevan legendoja sen verran mitä on kertojiakin. Omiin silmiini eniten osuneita ovat neiti anoreksia-on-kaunista (tätä näkee yleensä ruokakaupassa, säälittävää...) sekä hölkkäsetä, sellainen dementikon oloinen kaveri joka hölkkää Tuusulanjärveä ympäri kesät talvet ja on varmaan paremmassa kunnossa kuin puoli Järvenpäätä yhteensä!
Kirjoittanut: MrLuckarin (Aktiivi)
 • #16
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 23.02.2007 21:52
Kyllähän näitä nyt löytyy. Juurikin kun tässä ulkoa palailin niin tuli vastaan muutama julkkis.
Toinen ei tiennyt mennäkkö eteen kaks askelta ja kävellä taakse kolme että tietää seuraako kukaan.
Ja näemmä Lenkka Leenaksi kutsuttu huonojalkainen täti kirkui kissansa perään, sellanen rälläkkä ääni ihmisellä, ihmekkään jos kissa katoaa.
Sitten tuolla kun liikkuu niin saattaa ihan hyvin nähdä sellaisia veijareita jotka on selkeästi jo niin täyteen pumpattu kaikkea avohoitoon sopivaa etteivät nimeään osaa sanoa.
Siinäpä pipo kallellaan ja naama ties mitä vasten kyntäneenä röhnyillään arveluttava lammikko alla kasvaen (ei muuten sada..).
Että tälleensä sitä kaikkea näkee kun suoraan sanottuna tommosten keskellä sai kasvaa.
Tosin ketkä silloin olivat "isoja julkkiksia" ovat jo matojen ruokaa.
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 23.02.2007 22:30

Lainaus: Piiskansiima

Järvenpää


entäs Heluna? oletko häneen törmännyt?
Kirjoittanut: Mephistopheles (Jäsen)
 • #18
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 26.02.2007 09:36
Joo no täällä meillä päin pyörii paljon hulluja. Ihan naapurissa asuu Sauna-hullu, pitkä, ísoneinäinen ja likainen mies, joka pyytelee tyttösiä saunaan(on tullu muaki viime kesänä pyytelemään, ei ollut järin miellyttävä kokemus).
Sitten vuosi sitten Pukinmäen kirjastossa, missä kayn usen, kävi myös semmoinen jonglöörimies, joka heitteli aina kirjastossa niitä pallojaan ja humisi hiljaa. Miehen hiukset(en tiedä oliko peruukki) näytti ihan oljelta ja olii semmoinen pottamainen. Poliisi kuulemma etsii tätä, koska hän on kuulemma pedofiili.
No humalaisia täällä Malmin ja Pukinmäen alueilla pyörii niin paljon, etten jaksa kertoa kaikista, mutta joitain olemme kaverini kanssa nimennyt, esim. Pyöräspuget.
Ja eräs mainitsemisen arvoinen on Ikisotilas, kulkee jossain vihreissä vaatteissa, jotka näyttävät ihan sotilaan puvulta. Ennen hänellä oli musta koira, jolle tämä Ikisotilas oli itse tehnyt vöistä jonkun flexi-hihnaviritelmän. Kulkee tuolla kaduilla ja juttelee jokaiselle vastaantulijalle ja väittää, että se musta koira on raiskannut ikisotilaan siskon. Koira on nyt kuollut, mutta mies on hankkinut uuden.

Joo, onhan noita enemmänkin, mutta luulenpa, ettei kukaan jaksaisi lukea niistä kaikista, joten eiköhän nuo riitä. :P
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 26.02.2007 11:30
Hmm... Entisessä kotipaikassani taisi olla joku Juoppo-Matti, joka haahuili aina kadulla kunnon p*rseet vedettynä. Meidän lapsien mielestä hän asui risukasassa

Ja toisessa taas elelee Tiku ja Taku. Juoppoveljekset, joiden oikeita nimiä kukaan ei tiedä ja heidän sanotaan asuvan hylätyssä talonrähjässä, koska heidät löytää usein sen lähettyviltä haahuilemassa.

Helsingistä en sitten tiedäkään mitään.
Kirjoittanut: Mephistopheles (Jäsen)
 • #20
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 01.03.2007 20:00
Hohoo, tänään toinen noista Pyöräspugeista seisoi liukuportaissa edessäni ja sanoi sitten minulle "Sulal on upeet kulmakarvat! Upee tyttö!" Kiittelin vaan ja lähdin karkuun.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit