Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kylänne sankarit

Kirjoittanut: DarkMessiah (Aktiivi)
 • #51
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 31.10.2007 14:12
Seinäjoelta löytyy myös erittäin hyvin menestyvät älypää sankarit, eli Duudsonit. Kotokylän pojjista ollahan ylypeitä. Sentään kaikki täkäläiset ei ole juoppoja.
Kirjoittanut: Doucat (Nimetön)
 • Lähetetty: 31.10.2007 16:03
Meilläpäin "riehuu" heippa-mies..Hän on noin 40-70 vuotias mies ja kävelee päivässä monta kymmentä kilometriä.ennen hän käveli saappaissa mutta nyttemin ihan kunnon lenkkareissa..Mies aina moikkailee kaikille autijoille ja kävelijöille...
Kirjoittanut: DarkMessiah (Aktiivi)
 • #53
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 05.11.2007 23:31
Nyt löyty ihan videokuvaa, seinäjoen Viikingistä. Katsokaa ja ihastukaa.
http://www.youtube.com/watch?v=IbuaCUq01_A
Siinä hän on ihan ilmi elävänä, vaikkakin selkeämmällä keskustelu tasolla kuin yleensä.
Kirjoittanut: Nemesis (Nimetön)
 • #54
 • • Muokkasi: Nemesis
 • Lähetetty: 05.11.2007 23:40
No täällä oulun suunnalla se taitaa olla toi kaikkien rakastama Herra Similä joka aina kiitää paikalle kuin lokki "krääk tiijäkkö nää slejeriä"
Tähän kyseiseen puliveivaajan ei voi olla törmäämättä oulussa XD
tässä Similästä
Kirjoittanut: Coraline (Jäsen)
 • #55
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 06.11.2007 18:23

Lainaus: Doucat

Meilläpäin "riehuu" heippa-mies..Hän on noin 40-70 vuotias mies ja kävelee päivässä monta kymmentä kilometriä.ennen hän käveli saappaissa mutta nyttemin ihan kunnon lenkkareissa..Mies aina moikkailee kaikille autijoille ja kävelijöille...


Täällä meillä päin on muuten aivan samanlainen mies, mutta hän ei kävele, vaan pyöräilee. Joka päivä hän pyöräilee kymmeniä kilometrejä ja välillä aamulla hänet näkee talomme lähellä ja sitten iltapäivällä hän on kahdenkymmenen kilometrin päässä naapurikunnassa ja illalla taas kolmannessa paikassa. On aivan sama millainen sää on, hän pyöräilee silti. Viime talvena, kun oli kaksikymmentä astetta pakkasta, hän vain pyöräili. Silloin hänellä on aina sellainen karvalakki päässään ja ihan koko ajan sellainen keltainen heijastinliivi. Mies myös harrastaa tuota kaikille moikkailua... Hän moikkaa jokaiselle, joka tulee häntä vastaa.
Kirjoittanut: FilthyMannequin (Aktiivi)
 • #56
 • Arvo: Mahtigootti
 • • Muokkasi: FilthyMannequin
 • Lähetetty: 06.11.2007 19:11
Meillä on täällä aika lähellä yks Päikkä. Se kulkee aina yhen kaupan ja huoltoaseman lähellä ja jää aina juttelemaan ihmisille. "Moroooo!", on sen vakiohuuto. Aika hauskan kuulosta, kun se huutaa sen sen tosi pahasti ärrävikasella äänellä. Se on aika pelottava tyyppi jotenki. Sille ei kannata kovin alkaa juttelemaan, koska siitä ei ihan helpolla aina pääse eroon. Yhesti olin oottamassa yhtä kaveria, niin se sit tuli mulle juttelemaan ja sit kun kaveri tuli, niin se lähti heti sit pois. Se ei taida mikään juoppo olla, mut on vaan muuten aika omanlaatunen. Kun olin pieni ja näin sen ekaa kertaa, oltiin menossa äidin kanssa kirjastoon pyörällä, niin sit se Päikkä menee meidän ohi äännellen, että: "Bruum, bruum". Ennen siis asuttiin mun ala-asteen lähellä, missä se kans asui, mut ollaan jo muutettu sieltä vähän kauemmaksi, mut ei kyl paljoa, että vieläkin sitä näkee jos siellä päin liikun.
Kirjoittanut: Sarwen (Jäsen)
 • #57
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 12.11.2007 19:30

Lainaus: Coraline

Täällä meillä päin on muuten aivan samanlainen mies, mutta hän ei kävele, vaan pyöräilee. Joka päivä hän pyöräilee kymmeniä kilometrejä ja välillä aamulla hänet näkee talomme lähellä ja sitten iltapäivällä hän on kahdenkymmenen kilometrin päässä naapurikunnassa ja illalla taas kolmannessa paikassa.


Omalla armaalla kotokylälläni oli myös tällainen pyöräilijä. Hän ei valitettavasti pyöräillyt joka puolella vaan noin puolen kilometrin mittaisella kylänraitilla ja joka päivä ja monta tuntia putkeen. Varusteena papalla oli pyörä, virttyneet verkkarit ja lenkkarit ja 80-luvulta peräisin oleva Säästöpankin sponssipipo joka oli vedetty päähän noin korvien korkeudelle, jolloin se jäi törröttämään jäävuorenmuotoisena pälaelta. Lisäski pappa aiheutti lukuisia vaaratilanteita, koska ei katsonut koskaan ympärilleen ja ajoi miten sattuu. Vanhempani jopa kertoivat joskus nähneensä hänet lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kolmen aikaan pyöräilemässä jyrkkää kirkonmäkeä ylös.

Pyöräilijäpappa kuoli valitettavasti vanhuuteen muutama vuosi sitten, mutta sai seuraajakseen Kielihemmon. Kielihemmo ajaa samaa edellämainittua kylänraittia Tunturi City Variantilla, - nimensä mukaisesti - tuulessa ja tuiskussa, tulipalopakkasilla ja kuumalla kesähelteellä kieli ulkona. Kielihemmo on noin 50-60 -vuotias , mutta selkeästi jälkeenjäänyt ja pyöräilijäpapan tapaan on vaaraksi liikenteelle. Ennen Kielihemmo ajoi ilman kypärää, mutta poliisien käytyä puolivuosittaisella tarkastusreissullaan kylässämme, hänelle kerrottiin (informoitiin hänen huoltajiaan) että kypärä on pakollinen lisävaruste. Nyt aina iloinen Kielihemmo ajelee pirtsakan värisen kypärän kanssa visiiri auki, jotta kieli saisi kaipaamaansa ilmaa.

Lisäksi päivämme ilahduttamassa on Traktoripappa, joka osti tuliterän Valmetin pari vuotta sitten. Jutun juju on siinä, että uusien traktorien moottoria pitää rasittaa sopivasti (eli siis huudattaa kaasu pohjassa), jotta ne eivät karstoittuisi. Pappa vain sattuu asumaan kylän keskustassa rivitalossa. Eikä hän juuri nuku. Eli naapurit saavat siis iloita kello viiden aikaan aamulla käynnistyvästä Valmetista, joka huutaa kuin viimeistä päivää. Lisäksi Traktoripappa on - yllätys yllätys - vaaraksi liikenteelle. Erona edellisiin kyläsankareihin, pappa voi oikeasti tappaa jonkun kääntyessään odottamatta eteen isolla traktorillaan.

Näin meillä.
Kirjoittanut: rag doll (Jäsen)
 • #58
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 14.11.2007 14:58
Meillä taas liikkuu täälä kiimingin paikkakunalla mies nimeltä kyyry. Se siis kävelee kyyryssä. Nuoriso huutelee aina sen perään et kyyry ja kerran meidän luokkalaiset pojat sano et se kyyry oli lähteny niitten perään ku ne oli huudellu et kyyry. Sit kiimingin paikkakunnalla ainaki missä mä asun nii on myös pennimummu sen vaateet on vanhoja eikä se osaa yhdistellä niitä hyvin. Se on Juoppo, mutisee aina jotain ja kävelee niin ku toiseen jalkaan sattuis. Kerran olin kavereitten kanssa ulkona ja pennimummo meni ohi niin yksi kaverini lähti tämän perään matkien tämän kävely tapaa ja penni mummo lähti juoksemaan. Et semmosta täälä päin.
Kirjoittanut: Mysteriouss (Jäsen)
 • #59
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 14.11.2007 15:22
Joskus muutama vuosi sitten täällä oli sellainen vanha mies, jonka näki melkein joka ikinen päivä lenkillä. Iso painava reppu selässä, ja juoksi aina tiettyyn aikaan samaa reittiä Kuulemma se lenkkeili täällä tosi kauan se järkyttävän kokonen reppu selässään, mutta nykyään ei ole näkynyt. Varmaan liian vanha.

Onhan täällä myös joku outo vanha nainen, jota näkee tosi usein kävelemässä todella hitaasti. Ja AINA tupakka suussa. Kuulemma kerää myös maasta tupakan tumppeja ja polttaa niitä. En tiedä kuinka vanha kyseinen nainen on, mutta todella vanhalta näyttää. Talvisin se käyttää aina sellasta "neljän tuulen lakkia"

Sitten on myös "potilas". Kyseessö on siis outo mies, jolla on lippis jossa lukee "potilas". Ihan outo tyyppi, en pysty selittämään miksi.

Ja viimeisenä "pikku-ukko". Älkää kysykö todellakaan mistä nimi tulee. Sama juttu kun edellisessä, en osaa selittää mitä outoa siinä on.

Ai niin, sitten vielä Laajasalon prinsessa. Se on joku hullu tyyppi, nainen, joka selittää aina kaikille jotain aivan omaa. Kerran siskolle kertoi jotain rakkaudesta ja prinsseistä O_O Se siis kulkee täällä ympäriinsä puhumassa ihmisille kaikkea tyhmää
Kirjoittanut: Shadow Q (Jäsen)
 • #60
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 21.11.2007 15:44
Täällä meillä päin on Eki. Se on juoppo.. mut tosi hyvä tyyppi. Se käy aina hakemassa tupakkaa ku tarttee.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!