Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kylänne sankarit

Kirjoittanut: Transylvania (Aktiivi)
 • #21
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 01.03.2007 22:05
Ainiin!!! Tää festaritopi, josta kerroin ekassa viestissä, teki seuraavaa aikoinaan: Meidän kaupungin keskellä on sankarihautausmaa, josta kaikki ihmiset kulkevat läpi. Nooo...miun yks kaveri saapasteli siellä hienoissa saappaissaan, kunnes tämä topi seikkailee vastaan. Topi näki kaverini ja kävi huutamaan kovaan ääneen "Katsokaa gootti hautausmaalla". Tämän jälkeen Topi tuli sanomaan kaverilleni, että saako suudella noita kauniita saappaita.Että tämmöstä taas tästä jampasta.
Kirjoittanut: seidar (Jäsen)
 • #22
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 02.03.2007 02:13
Suomileijona-miehen luulisin jokaisen Oululaisen tietävän. Kyseessä on tällainen vankilan vakiovieras jamppa, jonka kasvoja koristaa, ei yksi vaan kolme suomileijona tatuointia (otsa, poski,poski) lisäksi näitä kuvia muistaakseni on muuallakin hänen kehossaan. Bongattavissa kesä-aikaan lihatiskiltä iloisten siideriä naukkailevien pikku-ritsojen läheisyydestä, yleensä houkuttimena avoin viina pullo ja ah, niin salskea (tähänsellainen oksennus-hymiö) alaston ylävartalo.
Kirjoittanut: Anesthesia (Nimetön)
 • Lähetetty: 03.03.2007 08:25
Täälläpäin kulkee sellainen kyyryselkäinen pieni vanha mies, jota sanotaan Bingoksi. Viettää paljon aikaansa raha-automaateilla.
Kirjoittanut: M Chaosbreather (Nimetön)
 • Lähetetty: 03.03.2007 20:49
Olen "törmännyt" bussissa ja kirjastolla (kyllä, olin vähän aikaa kirjastotätinä, josta sainkin kuulla, että "onpas erinäköinen kirjastonhoitaja, no suvatsevaisuutta") kuitenkin ei kuulunut tähän vaan takaisin astialle:

Niin olen törmännyt molemmissa paikossa sellaiseen n. kolmekymppiseen mieheen, jolla ilmeisesti välillä lääkkeet jäännyt ottamatta. Huutelee ja mumisee yleisissä paikossa ja manaa miten ********* maailma ja yhteiskunta on. Toivotti bussissa, että "***** kumpa te kaikki kuolisitte"

Samaine herra on käynnyt joskus ihan asiallisesti lainaamassa kirjoja mutta sitten on niitä päiviä, jolloin tuntuu, että sitä ei uskalla edes katsoa ku skitsahtaa siitäkin. Mie olen vaan sitten ku en kuuliskaan niitä jupinoita. Yritän olla vain aika neutraali puuttumatta asiaan.

Sitten meillä oli edellisellä paikkakunnalla Hullu Heikki kylän "sankari".
Jälkeenjäännyt ja jotain kans 30 hujakoilla oleva mies, jolla oli vaan virne koko ajan kasvoilla ja lähti seuraamaan jokaista naisen tapaista pikku mopollaan.

Kerran hän oli ilmestynyt erään naisen asuntoon keskellä yötä ja tullut nukkumaan sen naisen viereen nakusillaan. Nainen oli saanut sen sitten kuitenkin houkuteltua keittiöön juomaan mehua ja kutsuttua poliisit.

Sitten pikkulikkana se lähti jahtaamaan minua ja kaveriani rannalle asti (siellä ei ollut ketään muita) mutta onnistuttiin karkoittamaan. Mentiin rannalle ja se seurasi peräässä, meillä oli kuitenkin sen verran etumatkaa, että kiersimmekin venevajojen takaa metsään ja sieltä seurattiin miten se rannalle meni etsimään meitä. Hänen mentyään pitkälti ohi, pinkaistiin metsästä juoksien takaisin ihmisten ilmoille.

Ei se olisi luultavasti mitään tehnyt mutta oltiin niin nuoria, että pelotti ja kuitenkin tietyssä mielentilassa ihmiset eivät ymmärrä voimiaan ja satuttavansa, joten ajateltiin, että on parempi, että lähdettiin vetäämään sieltä. Se ilmekin oli niin perverssi virne.

Sitten täällä kuten edelliselläkin paikkakunnalla on ihan nämä vakio sossupulit.
Kirjoittanut: MrLuckarin (Aktiivi)
 • #25
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 04.03.2007 07:20
Pitikin eilen hidastaa hieman kävely tahtia ja tarkkailla tapausta ja ympäristöä hieman tarkemmin.
Kävi nimittäin niin että kuolleeksi luulemani kylämme sankari, jota myös Sheikiksi kutsutaan (johtuen juoduiksi tulleista öljyosakkaista ja muusta peritystä varallisuudesta), talutteli polkupyörää ihan muinamiehinä.
Tai sitten se oli vain kummitus.
Or Fng livingdead.
Kirjoittanut: Anesthesia (Nimetön)
 • Lähetetty: 08.03.2007 10:42
Huoh, taas tuli eilen se yksi sekopää vastaan, kirpparilla tällä kertaa. Kutsumanimeä tuolle äijälle en tiedä, mutta kaikki tuntuu tietävän sen. Liikkuu paljon kaupungilla, häiriköi liikkeissä ja huutelee ihmisille. Isoveljeltä kuulin, että se oli vetänyt yhtä n. 7-vuotiasta poikaa nyrkillä naamaan! Suljetulle osastolle kuuluisi... [img]http://www.gootti.net/keskustelu/img/smilies/ sad.gif[/img]
Kirjoittanut: Dragula (Mister Halloween 2006)
 • #27
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 09.03.2007 19:49
Järvenpäässä liikkuu yksi, jonka jokainen jäkeläinen luultavasti tietää. Nimittäin Heluna. En sitten tiedä, onko heluna täyspäiväkänniläinen, vaiko muuten vain hullu (veikkaan näistä jotain symbioosiratkaisua...), mutta tälläisen jutun olen hänestä kuullut: Ilmeisesti tämä heluna on ollut järvenpän ammattiopistossa liikunnan ja terveystiedonopettajana... Ja kyllä, käyn järvenpään ammattiopistoa. Noniin, siis tämä heluna oli maikka. Kuulemma hiljainen ja outo hissukka. Ja sitten eräänä päivänä hän vain naksahti oppilaiden riehumiseen,ja alkoi ryyppäämään. Tämä johti eroamiseen/ potkuihin.

Tämän tarinan olen kuullut meidän nykiseltä liikunnan ja terveystiedon maikalta. Ja juttua tukee se, että kerran olimme luokan kanssa pelamassa pesäpalloa. Jostain kummasta heluna ilmestyi kentän aidan taakse "cadillaccinsa" kanssa. Tämä menopeli on vanha, rämäinen polkupyörä, jota kukaan ei uskalla varastaa, peläten ilmeisesti helunan kostoa. Jokatapauksessa, hän siis ilmestyi aidan taakse, ja alkoi vähän ajan kulutta huutaa, että "Ei sitä noin pelata sitä pesäpalloa!"

Tämä sai aikaan huvittuneisuutta luokassa.

Heluna on siitä omalaatuinen, että on vieläkin kova urheilemaan. Monesti hänet näkee kaupungilla keltaisessa tuulitakissa, farkuissa ja uimalasit sekä lakki päässä. Huvittavaa, uskokaa pois. Sillä näin hän sauvakävelee!

Voitte tehdä omat johtopäätöksenne helunasta, mutta häntä ei oikein pysty kuvittelemaan näkemättä.

tämä oli helunan tarina.
Kirjoittanut: Valkyria (Aktiivi)
 • #28
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 09.03.2007 20:10
no ite olen kuullu paljon yhestä juoppo naisesta mut en ite oo hänet nähny koskaan vaik mukamas lähistöllä liikkukin mutta ehkä omituisin on eksäni seudulla pyörivä mies. sitä äijää olenkin nähny monta kertaa. se tarjoo aina kaljaa kaikkille ja aina kännissä. mut se kyl puhuu kauhean rivoja juttuja. hyi oikeesti. eksäni kaa ku kerran käveltiin niin sehän pakotti meijän tulevan oluelle sen kanssa niin me mentiinki kunnes alko ehdotella kaikenlaist hyi. ja se äijän ihan legenda siellä ku sille sattunu ties mitä ja vieläkin elossa
Kirjoittanut: amy (Jäsen)
 • #29
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 09.03.2007 20:56
Kaverini asuinalueen lähettyvillä hiipparoi ehkä 40+ vuotias nainen, jota kutsutaan Runosmäen Ruusuksi. Naisen meikit ovat räikeät, naamassa voi olla keltaista, sinistä, punaista ja vihreää luomiväriä samaan aikaan. Vaatteet ovat jo kauan sitten parhaatpäivänsä nänheet. Ensimmäisen kerran Ruusun näin _tanssimassa_ keskellä tietä. Notkutteli lanteitaan siinä.


http://rave.irc-galleria.net/c/images10/00/42/24/9 7/26664003.jpg
Kirjoittanut: Valkyria (Aktiivi)
 • #30
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 18.03.2007 13:34
tän lähiön juopposankari rakentelee taas kaljapulloista linnoituksia oon nähny sen pari kertaa tos lähimetsikössä iltasin se juo ja aamulla siel missä se juopotteli löytyy joku kaljapullolinna
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!