Warning: Use of undefined constant default_charset - assumed 'default_charset' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/kuopassa/public_html/keskustelu/index.php on line 3
Kylänne sankarit - Sivu 7

Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kylänne sankarit

Kirjoittanut: maammanellielli (Jäsen)
 • #61
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 14.01.2008 12:01
Meillä on meidän maailmanpelastajatäti, nimeä en nyt tähän hätään muista, mutta vaatteet ja tavara on niin viimeisen päälle kierrätetty että..uskalla viedä edes roskapussia kun se kyttää jossain meidän perheen "suurensuurta kulutushysteriaa" sitten on vielä yksi omituisuus, kävelyllä tuijottelee ilmeisesti täysin tunnontuskitta ikkunoihin ja vaikka kuinka pitkään. siis oikeasti tuijottaa. ahdistavaa jos tulee vastaan.
Kirjoittanut: Venom (Jäsen)
 • #62
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 21.01.2008 17:51
Noh, ainakin naapurin ukko on sellainen että se kävelee yli 20 kilometriä päivässä kelistä riippumatta, ei se hullu ole, mietin vain että varmaan aika hyvä kunto sillä Sitten on eräs vanha mies joka on minultakin tullut kysymään että voetkos sie nuoarimiäs hakkee miulle pullon viinoo, se kysyy kaikilta noin ihan mukava tyyppi silti
Kirjoittanut: Jayne Dahmer (Aktiivi)
 • Lähetetty: 24.01.2008 00:16
Oivoi. Nyt tulee pitkä lista...

-Kissatransu: Ilmeisesti hieman mielenvikainen, kuitenkin harmiton, noin 40-50 vuotias nainen/mies. Kiroaa aina kuuluvasti kissoja (ei kissojaan, vaan kissoja) ja poliiseja.

-Passe: Sellainen aina humalassa/aineissa oleva lyhyt äijä, joka koittaa panna kaikkea jolla on syke ja kutsuu 14 - 17 vuotiaita luokseen juomaan. Itsekin siellä pari kertaa olen istunut, kun on juomaan pyydetty.

-Pinkki-Kaitsu: Pitkätukkainen mies, jolla on aina nahkarotsi, tiukat farkut (ja ainakin yksissä farkuissa oli ********* pinkki glitterteksti...), vaaleanpunainen kauluspaita ja cowboylätsä. Pyytää myös nuoria luokeen kännäämään.

-"Se kuuro äijä": Kuuro, noin 50-vuotias ukkeli joka näyttää aina kansainvälisiä käsimerkkejä kaikille. Myös pelikoneille, joita hän myös tykkää aina välillä pahoinpidellä.

-Haukkupappa: Istuu aina nk. palvelukeskuksessa, suihkulähteen reunalla ja haukkuu ohikulkijoita kuin koira. Ja nauraa vielä prkl päälle...

-Electric Boogie: Tälläinen viisikymppinen äijänkäppyrä, joka on ryypännyt itsensä aivan raunioksi. Ei edes maitoa saa hyllystä, kun käsi menee ensin muutamakymmentä senttiä ohi ja sen jälkeen liian paljon takaisin päin. Boogie tärisee aina ja omaa muutenki huonot jalat. Ihan kuin sähköiskuja saisi koko ajan, siitä nimi.

-Strutsipappa: Jo ainakin seitsemänkymppinen käpy, joka silloin tällöin tarjoaa pienille tytöille karkkia ja masturboi yleisillä paikoilla.

-Heimo: Vanha ukkeli, joka antaa lähes mitä vain, että saisi teinityttöä. Esim. Yksi tuttu, joka silloin oli viidentoista, sai kuukauden aikana ainakin sata euroa rahaa, kaksi koppaa kaljaa ja viinapullon, vain lupaamalla mennä hänen kanssaan naimisiin (). Ollanhaan me muutenkin sitä kusetettu... Tulee mieleen yksi kerta kun pari muijaa lupasi, että ne molemmat antaisi sille pesää, jos se antas muutaman kympin ja viinaa etukäteen. No likat sanoi sitten että ne käy vaan valmistautumassa... Naurettiin sitä koko ilta ja saatiin vielä rahaa ja juomistakin... Mutta silti häiritsi se ääni (Likat soitti sille hetken ennen tätä hommaa), se vaan läähätti ja huohotti siellä toisessa päässä kun luuli saavansa teinilootaa... *vilunväreet*

Tässähän nämä tärkeimmät taisikin olla. Ja siis Porin Sampolasta nämä kaikki.
Kirjoittanut: Banshee (Jäsen)
 • #64
 • Arvo: Mahtigootti
 • • Muokkasi: Banshee
 • Lähetetty: 28.01.2008 18:38

Lainaus: Cherise

Täällä Kuopion torilla pyörii sillon tällön semmonen hammastahnatäti, se on vetänyt suunsä ympärille valkoisen kerroksen hammastahnaa ja sen tukka on kuin ydinräjähdyksen jäljiltä, sit sillä on aina ne samat vaatteet: joku hopea / musta pitkä hame ja karvareunuksinen musta liivi... huhutaan, että sillä olisi kuppa... ja kaikki lapset näyttää pelkäävän sitä.


Juu, tämän minäkin tiedän. Kerran oli kaupan kulmalla kun kävin. Sitä ei kuulemma saa katsoa silmiin tai se suuttuu, ja lapsista se ei kuulemma pidä. Hällä on lempinimikin, Hammastahnaprinsessa. Melkoinen legenda, sillähän oli joskus se miesystäväkin käsipuolessa, en tiedä onko enää.

Muoks// Ainiin, onhan täällä myös tämä muuan mies, alkoholiin taipuvainen joka ajaa pyörällä kesät talvet ilman kypärää. Nahkatakkia mies yleensä käyttää. Keskellä autotietäkin äitini on nähnyt hänen polkevan keskustassa. Mitään pahaa ei miekkonen kellekään halua, tarjoaa apuakin jos tarvitsee. Kerran äiti bongasi miehen polkemasta jäisellä autotiellä käsi kipsissä yhdellä kädellä ohjaten. Joskus on autoonkin törmännyt pyöräillessään
Kirjoittanut: Funereal Soul (Inkvisiittori)
 • #65
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 15.06.2008 19:30
Meillä päin liikkuu sellaine outo täti, joka aina välillä yöllä herättää.. Ei siinä muuten mitään, mutta se tapa, jolla se sen tekee: Tämä täti kulkee pitkin katuja hissujseen ja kiljuu ja kirkuu samalla! Siihen ei todellakaan ole hienoa yöllä hrtätä, kun ensimmäisenä miettii että kenellä on hätä, mutta sitten huomaakin että siellä on se täti kävelemässä ja kirkumassa. Kirkumisten väliin se välillä huutaa että "ei saa"...! yksinään se siellä kuiteskin kulkee.. o_O
Kirjoittanut: DeathOfYourLife (Jäsen)
 • #66
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 15.06.2008 20:03
Täällä taas on Einari. Ukko örisee aina ja pukeutuu kesät talvet lyhyisiin shortseihin..
Monta versiota on siitä kuinka ukko on tuohon jamaan joutunut, mutta vahvin on kai että Einari menetti vaimonsa ja kolme lasta ketrralla kolarissa.
Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #67
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 16.06.2008 19:11
Voi, en ole kertonut teille Tumppi-Ukosta. Mitä olettekaan menettäneet. Tumppi-Ukko on nimensä mukaisesti erittäin tiiviisti tekemisissä tupakin tumppien kanssa. Eihän siinä mitään jos joku kerää tumppeja maasta, sellaistahan voi erehtyä luulemaan yleisestä siisteydestä huolehtimiseksi. Paha vaan että tämä meidän ukko syö maasta keräämänsä tumpit. Pahimmillaan hän jopa varastaa niitä ihmisten tuhkakupeista. Ja kyseessähän on siis keski-ikäinen, varsin siistin näköinen pukumies. Ei mikään spurgu tms. Ukko pyrkii tekemään tätä niin että kukaan ei huomaa, mutta kun sen on kerran huomannut, tulee aina kytänneeksi häntä kun näkee hänet autiolla tiellä. Ja taas se pisti sen suuhun...
Kirjoittanut: raavittu (Aktiivi)
 • #68
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 17.06.2008 18:26
Ach, tuli mieleen taas eräs mies, kun luin tätä ketjua. Ukko pyörii siis Oulussa tuossa Hallituskadun alueella ja mutisee aina silleen oudosti onko yhtään kolikkoa. Miekkonen jäi kerran keskelle autotietä seisomaan, kun se rupes kyselemään kolikoita ja vaikka autot tööttäili, niin tää vaan kyselee kolikkoa.
Kirjoittanut: Cata (Aktiivi)
 • #69
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 17.06.2008 22:18

Lainaus: raavittu

Kerran se pölijä jäi keskelle autotietä seisomaan, kun se rupes kyselemään meiltä kolikoita ja vaikka autot tööttäili, niin tää vaan kyselee kolikkoa.


määkin oon törmännyt tuohon äijään monta kertaa.

Mutta yks jännä tapaus on toinen: tääl Oulus on monta kertaa törmätty oletettavasti kodittomaan äijään, joka roudaa koko omaisuuttaan mukana ja kävelee keppien kanssa. No, olimme viime elokuussa poikaystävän kanssa Tampereella ja näimme saman miehen Tampereella, samojen kamojen kanssa! Kansainvälinen tapaus siis kyseessä. Nyt viime viikolla näin miestä taas Rotuaarilla.

Lainaus: Jayne Dahmer

Tässähän nämä tärkeimmät taisikin olla. Ja siis Porin Sampolasta nämä kaikki.


Pitkä lista. pitää varmaan käydä Sampolassa tämän listan perusteella!

musta tuntuu, että oon oman asuinalueeni kassialma.
Kirjoittanut: Morningstar_ (Aktiivi)
 • #70
 • Arvo: Mahtigootti+
 • • Muokkasi: Morningstar_
 • Lähetetty: 17.06.2008 23:00
ehkä palikka, se polttaa tupakkaa koska se tuntuu hyvältä kurkussa
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit